Очаквано Янев оглави комисията си

Лидерът на РЗС бил честен и безпристрастен
20 сеп 2012 15:01,
149
Очаквано Янев оглави комисията си
Снимка: архив, Impact Press Group

Лидерът на РЗС и независим депутат Яне Янев оглави анкетната комисия, която ще разследва  корупцията по високите етажи на властта.

Тя беше създадена по-рано днес по предложение на самия Янев, който беше избран за неин председател със 73 гласа "за", 50 "против" и 8 "въздържал се". Той беше номиниран от колегата си Емил Василев, който се мотивира с обективността, безпристрастността и честността на Янев.

Независимият Камен Петков репликира, че Янев е титан на честността и добави, че "тук явно всяка къртица иска да стане агроном".

Още по темата
Не беше прието предложението на Коалиция за България председател да стане Мая Манолова, нито на "Атака" - комисията да бъде оглавена от Волен Сидеров.

Христо Бисеров от ДПС беше избран за заместник-председател на комисията.

От квотата на ГЕРБ в комисията са Димитър Лазаров, Димитър Бойчев, Красимир Ципов, Пламен Нунев, Румен Иванов и Златко Тодоров.

Представители на левицата ще бъдат Мая Манолова и Атанас Мерджанов, на ДПС - Христо Бисеров и Рамадан Аталай, а от "Атака"- Волен Сидеров. Сините не излъчиха свой кандидат.

Първоначално левицата предложи за свой представител независимия Георги Терзийски, но искането беше отхвърлено. Не беше прието и предложението на Тодор Великов независимите да бъдат представлявани от Касим Дал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
2
 
10
 
! Отговори
възмутен преди 11 години
До Боже ...ама не ББ...- Не само, че ми е неудобно, но ме е и срам и гнус от самия мен и околните!Присъствах на протести,организирани от млади хора със съвсем нормални искания за нормален живот в собствената ни страна.Подканваха минаващите покрай нас и млади, и възрастни, но знаете ли с каква насмешки и безразличие се приемаше това! А иначе всички реват-майките за малкото им майчинство;пенсионерите за мизерните си пенсии, но никой не подкрепи тези млади хора!Да, колега, неудобно ми е и ме е срам
43
4
 
10
 
! Отговори
До 49 преди 11 години
Да вади педи папките,но без да прескача ТИКВИТЕ!Те и без това техните папки са най-отгоре!
42
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Очаквам съвсем скоро Яне Янев да оглави комисия която да разследва самия него.Той е много честен според колегата му.Какво друго да се очаква,след като вместо той да изкара флашките ,които обещаваше срещу Бойко и Цецо ,последните двама му ги взеха и натикаха отзад на топло.И сега няма мърдане-казват му лай Яне срещу БСП ,лае ,
41
4
 
14
 
! Отговори
Бухал преди 11 години
38, а ти защо мислиш, че всеки който забелязва лудостта на яне е социалист или доганист?
40
3
 
14
 
! Отговори
дзвер преди 11 години
А може би, Яне че почне още от Аспарух...И къ така Борис е избил болярите...дали нема корупция там...
39
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не се плаши, Яне! Вади папките! Сега е момента да покажеш на народа кой крал, кой прибирал или раздавал на свои хора.Нека хората да разберат какви са, и да решат за кои да гласуват догодина!
38
4
 
2
 
! Отговори
дзвер преди 11 години
Q146преди 2 минути" КОМУНОИД-управленец с произволна партийност, борещ се за власт и участващ във властта единствено за да КРАДЕ от обществените фондове, без да го е еня и грижа за обществения интерес. За целта използва всякакви прийоми, вкл. лъжа, измама, манипулация и пропаганда..."Да ти прилича на Яне, тоя комуноид?Възмитен е напра'ил сметката, че поне 10 хил му влизат в джоба на "честния"...Чакам тоя пудел да подхване Боко за записите с Танов.Не го ли стори, значи е смет като ББ...
37
1
 
1
 
! Отговори
Датата преди 11 години
До *** и простповърни си ...ще им олекне ;)
36
3
 
9
 
! Отговори
Дон преди 11 години
Боко натисна Алексейчо,и в замяна на това,да не лежи в панделата Янка Калпазанка *** пожарникаря с уста:D. Пък може и двамата да си чешат макарите взаимно
35
1
 
5
 
! Отговори
ПРОСТОТИЯ преди 11 години
Абе 39 ...*** на лекар....
34
2
 
15
 
! Отговори
умирам от смях преди 11 години
Няма ли кой да нарита тоя *** ? Нали щеше да уволнява Бойко? Сега пък е с него ,мазен гъзолизец .
33
15
 
6
 
! Отговори
страх лозе пази! преди 11 години
НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ОТ КАКВО ТОЛКОВА СТЕ СЕ УПЛАШИЛИ, БРАТЯ СОЦИАЛИСТИ И ДОГАНИСТИ?!КАКВО ТОЛКОВА СЕ БУНТУВАТЕ СРЕЩУ ЯНЕ И КОМИСИЯТА МУ?!АКО СТЕ СИ ЧИСТИ ПРЕД СЪВЕСТТА, НЕ БИХТЕ РЕАГИРАЛИ ТАКА.ЗА МИНУТИ ЗАЛЯХТЕ ФОРУМА С ЧЕРВЕНА ПОМИЯ. ИЗЛИЗА ЧЕ, ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА!
32
3
 
13
 
! Отговори
Друг преди 11 години
От къде тази "честност" в тази фурнаджийска лопата.
31
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Плаче ми се - яне,кунева, златка, памела- Мъка!
30
3
 
18
 
! Отговори
Боже ...ама не ББ... преди 11 години
Защо Боже наказваш страната ни.....Това вече идва в повече на България.....Та Яне е по *** и от премиера......Може би най жалката личност в цялата страна....е сега......Не ви ли е неудобно да сте БЪЛГАРИ.....
29
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На изборите хора от РЗС ходеха и заплашваха по селата да се гласува за тях, а сега щели да борят корупцията ... Сега на всички им е ясно, че тия 240 са едно цяло.
28
1
 
11
 
! Отговори
наглите преди 11 години
Прайш комисийка,оглавяваш я,както си му е ,,реда,,почваш дуел с плюнки,и...си лапкааааш,а ние докога ще лапаме муите,кога ше ги бесим тия Наглеци Безподобни.....
27
2
 
14
 
! Отговори
ОХ!!!!!!!! преди 11 години
И КОЕ МУ Е ЧЕСТНОТО НА ТОЯ НА ИЗБОРИТЕ ХОДИХА НЕГОВИТЕ ХОРА И СЪБИРАХА ЕГН та ОТ ХОРАТА ПО ДОМОВЕТЕ НА ХОРАТА - ОТ КЪДЕ ИМ Е ПЛАЩАЛ???? ДО КОГА ЩЕ ГЛЕДАМЕ ТИЯ ИЗПЪЛНЕНИЯ НА ТОЯ ТОЙ ИМА НУЖДА ОТ ЛЕКАР А НЕ ОТ КОМИСИИИ...
26
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Давай Яне! Дойде ти времето!Изкарай на показ кирливите ризи на всички крадливи политици!Досега само лаеше, сега дано започнеш и да хапеш!
25
2
 
21
 
! Отговори
тъп и прост преди 11 години
ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ПОЛИТИЦИТЕ НИ - ПОВРЪЩА МИ СЕ ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ !!!!