Очаквано Янев оглави комисията си

Лидерът на РЗС бил честен и безпристрастен
20 сеп 2012 15:01,
149
Очаквано Янев оглави комисията си
Снимка: архив, Impact Press Group

Лидерът на РЗС и независим депутат Яне Янев оглави анкетната комисия, която ще разследва  корупцията по високите етажи на властта.

Тя беше създадена по-рано днес по предложение на самия Янев, който беше избран за неин председател със 73 гласа "за", 50 "против" и 8 "въздържал се". Той беше номиниран от колегата си Емил Василев, който се мотивира с обективността, безпристрастността и честността на Янев.

Независимият Камен Петков репликира, че Янев е титан на честността и добави, че "тук явно всяка къртица иска да стане агроном".

Още по темата
Не беше прието предложението на Коалиция за България председател да стане Мая Манолова, нито на "Атака" - комисията да бъде оглавена от Волен Сидеров.

Христо Бисеров от ДПС беше избран за заместник-председател на комисията.

От квотата на ГЕРБ в комисията са Димитър Лазаров, Димитър Бойчев, Красимир Ципов, Пламен Нунев, Румен Иванов и Златко Тодоров.

Представители на левицата ще бъдат Мая Манолова и Атанас Мерджанов, на ДПС - Христо Бисеров и Рамадан Аталай, а от "Атака"- Волен Сидеров. Сините не излъчиха свой кандидат.

Първоначално левицата предложи за свой представител независимия Георги Терзийски, но искането беше отхвърлено. Не беше прието и предложението на Тодор Великов независимите да бъдат представлявани от Касим Дал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ВЪПРОС: Кой се плаши от Яне и комисията ? ОТГОВОР: ВИНОВНИТЕ.
63
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е, хайде сега на Янето 20% добавка към заплатата ,като шеф на комисията ,а на останалите другари само по 10% отгоре.Но то комисии много в парламента-тук 10 % там 10% и така още бая проценти отгоре.
62
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Егати и политическата зависимост на всички депутати и партии! Наближиха изборите и започнаха да си запушват устите с мазни баници и да се потупват по рамената самодоволни! МАМКА МУ У НАРОД ЕДНИ ПОЛИТИЦИ ДА НЯМА КАТО ХОРАТА! Какъвто материала такива и депутатите!
61
2
 
13
 
! Отговори
БУРКОР преди 11 години
Само не разбрах какво ще разследва службата "БОРКОР"? Не беше ли създадена заради тази работа, или трябва да намерим службица за разни политически "***", като Елеонора Николова?
60
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Яне със сигурност пак ще си стане депутат, а вие умниците със сигурност ще продължавате *** !
59
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ВРЕЩЕЛИ НЕ ВРЕЩЕЛИ, ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО.Ако не Яне, друг щеше да е.Важното е, че най-сетне се намериха някои да бръкнат в торбата със змиите, които ни тровиха 23 години.
58
1
 
6
 
! Отговори
възмутен преди 11 години
До До 54 - Знаеш ли,интересно ми е като започнат родители да се хвалят,че децата им работят в чужбина и им пращат пари!Значи за тях е по-добре децата да ходят немили недраги по чуждите държави, а не да си научим политиците да работят за хората,а не за собствените си джобове!Това лично аз не мога да го разбера!Съгласен съм всяка година парите ми да отиват за избори,отколкото политиците да си разиграват коня по 4 години и да се облажват на наш гръб!Те трябва да знаят,че всеки момент може да са АУТ
57
3
 
3
 
! Отговори
да-да,ама не преди 11 години
Няма нужда от комисии,на всички ни е ясно че "бившите" активни борци против капитализма и фашизма са днешните новобогаташи...БСП,ГЕРБ и пр. са все "бивши" членове на БКП,а и Бойко Методиев Борисов по-известен с фамозният си прякор-"ТИКВАТА" е дърт комунист/станал е член на БКП в далечната 1977 г. на 18 години...Гарван - гарвану око не вади.Бог да пази България.
56
3
 
3
 
! Отговори
виц на деня преди 11 години
Ще разследваме 23 години какво са крали))
55
6
 
5
 
! Отговори
от Яниния край преди 11 години
Янето ще се скрие в балкана след година ,защото и говедата ще бягат от него.
54
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сега вече дойде времето , който е крал - да си плаща ! А не им се вярваше на много политици и т.н. !
53
3
 
39
 
! Отговори
Стефанов преди 11 години
Янке, мога да се обзаложа, че измислената ти анкетна комисия ще свърши работа, колкото и ти "вършиш" работа с жена си!Отделът по крисизен ПР се активира с председател- 0 на 0-ите Янка Янева,с цел да се 'набием' в медийното пространство. И още веднъж да се обзаложа: Ти подкрепяш управлящите на принципна основа, нали така?Жалко е, че излъга малкото си избиратели,които имаш или ти бяха спуснати, но радвай се на "Комисийката", остават ти няколко месеца, *** такава! Ти си честен и ХЕТЕРОСЕКСУАЛЕН
52
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Яне,идват избори!Парламента ще е сън в лятна нощ за теб!
51
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
\"Яне бил луд\" ... :)))Яно от колко години е в парламента и е луд, а вие *** сте нормални щото ..
50
5
 
8
 
! Отговори
ЖЕНА преди 11 години
Боко си вкара автогол с Янето .
49
2
 
7
 
! Отговори
До 54 преди 11 години
Ти да си видял ОВЦА да има желания?Аз,НЕ!Дай и да ближе сол и да блее!
48
3
 
8
 
! Отговори
безпартиен преди 11 години
че Янев е титан на честността и добави, че от лудото Яне по-луд нема
47
7
 
5
 
! Отговори
ГОЛЯМ КЕФ! преди 11 години
Започва представлението "ЯНЕ ЯНЕВ - ТРЪН В ПЕТАТА НА БСП И ДПС".
46
5
 
1
 
! Отговори
do 51 преди 11 години
"zabeliazva6" si onaia rabota ti ...
45
5
 
8
 
! Отговори
Яко преди 11 години
Браво, Яне!Мистър Бийн ряпа да яде...