Цветанов: Демокрацията е в опасност, но не от управлението

Някои възприемат малките населени места като феодални общества
10 фев 2013 19:35, Петя Славова
410
 Цветанов: Демокрацията е в опасност, но не от управлението
Снимка: Булфото

Демокрацията е в опасност, но не от управлението, а от това, че някои възприемат малките населени места като феодални общества.Така коментира в Търговище зам.-председателят на ГЕРБ и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов впечатленията от посещението си в областта.

Цветанов бе в град Опака и големите села Крепча, Голямо Градище и поповското Кардам - все райони със смесено население, пише БТА. Тук местните хора са споделили, че се опитват да преодолеят страха от ДПС, но общинската администрация в лицето на кмета на града, разделя хората с различна партийна принадлежност и толерира само привържениците на Движението. Да не се страхуват и да продължатда се борят в името на просперитета на техните населени места бе посланието на зам.-председателя на ГЕРБ.

"Не мога да разбера как е възможно да имаш двойно лице и да говориш как се нарушават демократичните устои и как държавността липсва, а не поглеждаш какво се случва в тези населени места", заключи Цветанов, коментирайки изявления от опозицията.

Пред медиите Цветанов коментира още лошата инфраструктура на Търговищка област: "Днес за първи път видях какво е да има лоши пътища - Търговищка област е една от най-критичните в цялата страна".

Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че в подготовка на изборите вече са посетени над 78 български общини. При срещите с избирателите управляващите ще се опитат да отчетат направенотопрез мандата и да поискат следващ. "Проблемите са огромни и няма как да ги решим в един управленски мандат", допълни Цветанов.

Той обяви, че партията ще осигури средства за ремонт на църквата и джамията в търговищкото село Лиляк, което също бе посетено днес.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


410
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
197
3
 
36
 
! Отговори
генсек преди 11 години
Цецо, кога ще бъдат разкрити 192-те неразкрити убийства от времето, когато пожарникарят беше генсек на СИК, пардон, на МВР?
196
4
 
35
 
! Отговори
Пфуу преди 11 години
Абе кво е говори глупости този пудел ! Демокрацията е в опасност само от партия Герб и Борисов!
195
4
 
27
 
! Отговори
Коко преди 11 години
Не демокрацията - в опасност е ГЕРБ
194
3
 
29
 
! Отговори
влади преди 11 години
е тоа вече ме довърши....абе цеко ли си, цвъцко ли си, ти по български пътища май не си пътувал? явно хеликоптера напрао на терасата на партамента го паркираш, тъщата те чака с чехлите.....интересно ми е дали само по боиковата 17-километрова перфектна магистрала си пътувал цял живот а до село пращаш тъщата с превителствения вертолет за туршия?
193
3
 
40
 
! Отговори
Психоложка преди 11 години
Цецко прекарай БУДА през дедектора на лъжата, за установчване на истината- бил ли е Бойко Борисов както следва:- комунист- мутра- доносник- БУДА
192
4
 
41
 
! Отговори
Невена преди 11 години
Ака демокрацията е това, което преживяваме в момента-високи цени,ниски доходи,нисък жизнен стандарт,липса на здравеопазване,лошо образование,глад,мизерия,безнадежност,то аз не искам тази демокрация,искам стария строй!!!
191
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И как да му повярвам като знам колко се стара за да може да следи трафични данни и да подслушва а и бюджетите за това растат непрекаснато.
190
3
 
26
 
! Отговори
Сто каба гайди преди 11 години
Ако това е държавно отговорна партия като ГЕРБ, здраве му кажи. Ето какво е казал Ц.Цветанов в Делiормана "... че партията ще осигури средства за ремонт на църквата и джамията в търговищкото село Лиляк...", А закриват болници и училища пак в по малките села и градове. Много евтин популизъм сред мюселманите в северна България за сметка на тези от Родопитe
189
3
 
26
 
! Отговори
влади преди 11 години
"Днес за първи път видях какво е да има лоши пътища .....цвъц, верно ли бе бате? кажи честно?
188
2
 
12
 
! Отговори
ехо преди 11 години
Освен, че приеха комунисти в местните си структори и ги оглавиха, ами от тях има и компрометирани с лошо име в населените места, където живеят! С такива ли ще борим айдуците, та нали те самите са такива! Гн Цветанов поинтересувайте се на какви хора сте се доверили в разградските общини. Някой от тях са срам и позор за партията ви!
187
3
 
26
 
! Отговори
Тъщовник преди 11 години
И БУДА и адвокатите му "генерали" са в цугцванг, нямат полезен ход.Ако кажат ДА беше доносник, ша го освиткат аверите му Маджо, Пашата и т.н.Ако кажат НЕ не беше доносник, значи е бил мафиот и част от пресъпна група.....Абе маани, маани..... обречен от секъде
186
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сега окончателно разбрах. че надежда за умовете на ГРОБарите няма. Не спряха комуноидите от ГРОБ само за комунисти да говорят. Те са психично болни и си дрункат като лудите: комунисти там, комунисти тука, червените умират от яд.Вие не сте добре гадни въшки. Ама тежко ви, хората настанаха...
185
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Опозицията няма какво да се мъчи. Само осигуряват на Цецо микрофон и трибуна, по-честичко, и гърбавите сами ще се закопаят.
184
3
 
31
 
! Отговори
пенсионер преди 11 години
Бойко е бил мутра и продължава да е мутра! Бойко е виновен за всичко - той ако се махне , изчезне ... всички други ще се разбягат ! Бойко Геноцида да се маха от мястото което заема - другото ще свърши Йоца Амстердама ...
183
2
 
22
 
! Отговори
ехо преди 11 години
Как да мачка червените като в местните структури на Герб преляха *** и под името гербаджии продължават да управляват. Цветанов изобщо познавали хората си по места. Да отиде в съседната Разградска област и да види как там червените са вече гербаджии. Да не лъже хоратаV Защото ако беше намерил чисти лица и нови сега щях да му повярвам!
182
9
 
5
 
! Отговори
Бесепар преди 11 години
До 243 *** си ти , а не Ц. Ц. А със сигурност нямаш качества даже и за физкултурник.
181
14
 
5
 
! Отговори
НЯМА КВО ДА РЕВЕТЕ преди 11 години
ДОГОВОРИТЕ СА СКЛЮЧЕНИ ОТ БКП/бсп ,ДПС/дс И НДСВ И НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ РАЗВАЛЕНИ!ИМА МЕЖДУНАРОДНИ СПОРАЗУМЕНИЯ!СЪС СИЛА ,КРЯСЪЦИ ,ПСУВНИ И МАНИФЕСТАЦИИ ...НИЩО НЯМА ДА ПОСТИГНЕТЕ !ТОВА СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ....*** ВИ СЕ КЕФЯТ!ИЗХОДА Е: ..ИЛИ СИ ТРАЕШ....ИЛИ НЕ ПЛАЩАШ!!!!КУПИ СИ АГРЕГАТ ...И СПРИ ДА ПЛАЩАШ ТОКА!ПРОСТО Е!!!!
180
21
 
3
 
! Отговори
Отвън преди 11 години
Прав си Цецо, мачкай безпощадно червените, както те ни мачкаха 45години!
179
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
EIII NIAMA PO GOLEMI GIUNSURATI OT KOMUNISTITE VAV FORUMA . 4E KOGO PLQETE BE TALASAMI NALI GERBADJIITE SA VA6TE SINOVE I VNUCI , BOKLUCI BEZOBRAZNI
178
0
 
14
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
Е та чак след 4 години ли разбрахте ,че по малките населени места са селски дерибей,без значение от коя партия са ,всичко се е навързало като свински черва.