Цветанов: Демокрацията е в опасност, но не от управлението

Някои възприемат малките населени места като феодални общества
10 фев 2013 19:35, Петя Славова
410
 Цветанов: Демокрацията е в опасност, но не от управлението
Снимка: Булфото

Демокрацията е в опасност, но не от управлението, а от това, че някои възприемат малките населени места като феодални общества.Така коментира в Търговище зам.-председателят на ГЕРБ и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов впечатленията от посещението си в областта.

Цветанов бе в град Опака и големите села Крепча, Голямо Градище и поповското Кардам - все райони със смесено население, пише БТА. Тук местните хора са споделили, че се опитват да преодолеят страха от ДПС, но общинската администрация в лицето на кмета на града, разделя хората с различна партийна принадлежност и толерира само привържениците на Движението. Да не се страхуват и да продължатда се борят в името на просперитета на техните населени места бе посланието на зам.-председателя на ГЕРБ.

"Не мога да разбера как е възможно да имаш двойно лице и да говориш как се нарушават демократичните устои и как държавността липсва, а не поглеждаш какво се случва в тези населени места", заключи Цветанов, коментирайки изявления от опозицията.

Пред медиите Цветанов коментира още лошата инфраструктура на Търговищка област: "Днес за първи път видях какво е да има лоши пътища - Търговищка област е една от най-критичните в цялата страна".

Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че в подготовка на изборите вече са посетени над 78 български общини. При срещите с избирателите управляващите ще се опитат да отчетат направенотопрез мандата и да поискат следващ. "Проблемите са огромни и няма как да ги решим в един управленски мандат", допълни Цветанов.

Той обяви, че партията ще осигури средства за ремонт на църквата и джамията в търговищкото село Лиляк, което също бе посетено днес.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


410
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
217
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Каква демокрация бе цветанов какви 5лева ти май забрави да ни натрапиш химерата наречена американска-пардон българска мечта.Но кой ли нормален човек вярва на политици т,е. на химера
216
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пред медиите Цветанов коментира още лошата инфраструктура на Търговищка област: "Днес за първи път видях какво е да има лоши пътища - Търговищка област е една от най-критичните в цялата страна".Цветанов толкова години е силно на Ред Бул явно. Щом за пръв път вижда разбити пътища.Тъй и тъй има крила - да си отлита.
215
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако и за напред демокрацията ще изглежда така, *** съм ти и демокрацията.
214
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Туй какви ни ги говори? Имало феодални анклави? Как така? Нали демократите от герб са на власт? Нали се клеха в Конституцията да пазят демокрацията? Нали затова бюджетът на Туй е повече от милиард?Значи не са си изпълнявали работата и са погазили и Конституцията, и клетвата си при встъпване в длъжност!Сега Вицепремиерът сам си го признава.Оставка! Незабавна!
213
5
 
44
 
! Отговори
БПФ преди 11 години
И това го казва Цецо *** - вицепремиер на престъпната хунта ГРОБ, под чиято власт в МВР ушевите тероризират Българският народ и закрилят *** престъпления ???
212
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Че нали в това им е силата на ДПС - във феодалната зависимост и злоупотреба с местната власт за да държат "избирателите" в икономическа и обществена зависимост? И на местните им е писнало, та знае ли се! Но как да се измъкнат, освен с бягство в големите населени места?
211
2
 
21
 
! Отговори
до 279 преди 11 години
Русия не ни е виновна, че местните феодали ни крадат безобразно!!! И стига с този примитивен антикомунизъм, Русия отдавна не е комунистическа страна, а капиталистическа! И сега какво правим? Пеем в хора на САЩ, против Русия? Що за *** , елементарен примитивизъм? Ние собствени интереси нямаме ли си?
210
1
 
10
 
! Отговори
Срам ме е вас преди 11 години
Бог високо,цар далеко.На някой пишлемета из форума им се вижда много смешно когато българи в такива смесени райони са гледани на кръв,наричат ги еничари,а турското население е с приоритет.Боже мой,поне прочете статията преди да почнете да плюете.
209
4
 
24
 
! Отговори
* преди 11 години
***
208
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е с това управлението като партия Герб, на България и врагове не трябва, Герб всичко вече направи.
207
4
 
17
 
! Отговори
цв.цв. до тъщовник преди 11 години
*** те не са мои, на тъщата са....
206
4
 
42
 
! Отговори
NAT преди 11 години
Цвъ-Цвъ, жалка твар нещастна, да протестираш срещу геноцида, на който народът е подложен ли е опасност за демокрацията, бе, коп*ле противно!?
205
3
 
23
 
! Отговори
дядо преди 11 години
герп даде няколко милиона на с.Бисер но така и не се разбра дали са пари от държавата или някой банкер,но до днес хората не са ги видели.
204
4
 
41
 
! Отговори
Тъщовник преди 11 години
Цеко пази апартаментите, че иде демокрацията
203
3
 
26
 
! Отговори
1 преди 11 години
Ало Цветанов , в България изобщо е има ли демокрацията?!!!
202
13
 
12
 
! Отговори
ЩЕ ПЛАЩАТЕ ,БЕ... преди 11 години
ЗА ЦЯЛА ЕВРОПА ГАЗТА ,БЕШЕ 400-дол.....само на нас -руснацитее я продаваха по 500-дол!Нали не искате "шистов газ" и слушате комунисти ,зелени и разни пройдохи----СЕГА ЩЕ ПЛАЩАТЕ СКЪПО ПАРНО И СКЪП ТОК!СТРАДАНИЯТА СА ЗА *** ---ОТ ТЯХ ,ТЕ СТАВАТ ПО-УМНИ...!...ЩЕ ПОРЕВЕТЕ , ЩЕ ПОКРЕЩИТЕ ...ПА ЩЕ СЕ КРОТНЕТЕ И ЩЕ СИ ПЛАТИТЕ!!!
201
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
vsichki shte edna partia manipolatori dobre igraete rolite 23 godini
200
3
 
31
 
! Отговори
естествената среда преди 11 години
Звездата на Борисов изгря, докато беше главен секретар и газеше труповете на своите довчерашни приятели от ъндърграунда. Силата му е когато има взривове, бомби, показни убийства, сини лампи, линейки и ковчези. В такава обстановка Бойко Борисов най-добре вирее, това му е естествената среда от времето на СИК
199
3
 
25
 
! Отговори
никола преди 11 години
Демокрацията е в опасност, но не от управлението, а от това, че някои възприемат малките населени места като феодални общества. Цвъкоооо,Цвъко с тези умозаключения утрепа коча с лопатата, но както е казал народа ЧОВЕК МОЖЕ ТОЛКОВА КОЛКОТО ЗНАЕ, не може с малката ти физкултурна диплома да се очакват чудеса, но поне като не знаеш какво да кажеш си МЪЛЧИШ, демокрацията не е в опастност, ГЕРБ сте в опастност от народния гняв, карайте я така и януарските събития от 1997год. ще се повторят.
198
3
 
35
 
! Отговори
Голем майтап преди 11 години
Помниш ли, другарю Борисов, славните застрахователно мутренски времена? Отиваш при обекта и му казваш: Или ще си платиш застраховката, или довечера колата ти случайно ще се самозапали, къщата ти ще се самоограби, или някоя бомба, по грешка, ще гръмне пред апартамента ти? Изборът е твой! Голем майтап падаше.