Цветанов: Демокрацията е в опасност, но не от управлението

Някои възприемат малките населени места като феодални общества
10 фев 2013 19:35, Петя Славова
410
 Цветанов: Демокрацията е в опасност, но не от управлението
Снимка: Булфото

Демокрацията е в опасност, но не от управлението, а от това, че някои възприемат малките населени места като феодални общества.Така коментира в Търговище зам.-председателят на ГЕРБ и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов впечатленията от посещението си в областта.

Цветанов бе в град Опака и големите села Крепча, Голямо Градище и поповското Кардам - все райони със смесено население, пише БТА. Тук местните хора са споделили, че се опитват да преодолеят страха от ДПС, но общинската администрация в лицето на кмета на града, разделя хората с различна партийна принадлежност и толерира само привържениците на Движението. Да не се страхуват и да продължатда се борят в името на просперитета на техните населени места бе посланието на зам.-председателя на ГЕРБ.

"Не мога да разбера как е възможно да имаш двойно лице и да говориш как се нарушават демократичните устои и как държавността липсва, а не поглеждаш какво се случва в тези населени места", заключи Цветанов, коментирайки изявления от опозицията.

Пред медиите Цветанов коментира още лошата инфраструктура на Търговищка област: "Днес за първи път видях какво е да има лоши пътища - Търговищка област е една от най-критичните в цялата страна".

Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че в подготовка на изборите вече са посетени над 78 български общини. При срещите с избирателите управляващите ще се опитат да отчетат направенотопрез мандата и да поискат следващ. "Проблемите са огромни и няма как да ги решим в един управленски мандат", допълни Цветанов.

Той обяви, че партията ще осигури средства за ремонт на църквата и джамията в търговищкото село Лиляк, което също бе посетено днес.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


410
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
177
2
 
2
 
! Отговори
Един преди 11 години
До234Цветнов влияе на демократичната съдебна система в България?!Ти я заслужаваш тази система!
176
0
 
17
 
! Отговори
Veselin преди 11 години
Правителството е предложило надписаната сметка за ток да се плати разсрочено :) бизнесът си е бизнес, те предлагат разсрочено а ние имаме друга идея, нашата оферта е 10 години хората в България да спрем да плащаме ток, за да изравним сметките :)
175
0
 
12
 
! Отговори
Veselin преди 11 години
Прав е Цветанката :), демокрацията е в опасност не от управлението а от тези, които всъщност ги управляват големите чорбаджийски кооперации, енергийни дружества, петролни картели и банките ,а политиците са просто изпълнители :).На практика демокрация и кооперативния и колнониялен капитализъм не са съвместими .
174
2
 
16
 
! Отговори
456 преди 11 години
До ЕвропеецТи явно живееш в район управляван от проевропейската и проамериканска ГЕБР!!И сигурно си горд ,че последните 3,5 години всички европеиски кърдави -Англия ,Холандия ,Дания,Германия и очаквам още, ползват България за боксова круша в политическите си игрички, само защото ни представя пред тях един *** ! А държава която е избрала това чучуло за премиер НЕМОЖЕ да бъде уважавана!! Събудете се !!Селската ви любов към Б,Б, отблъсква цивилизованите държави!!
173
0
 
13
 
! Отговори
Smurf преди 11 години
Цветанов обикаля по зачуканите места да провери как ще направи врътката на изборите с гасенето на лампите , броенето на тъмно и после разнасянето на торбите с бюлетините.
172
17
 
2
 
! Отговори
Европеец преди 11 години
Така се живее в райони ,които се управляват от проруската БСП или протурската ДПС.Който,както гласува така живее.
171
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Някои възприемат малките населени места като феодални общества"Ти ли бе, ***, ще говориш за тези населени места,когато държавата си я превърнахте във феодално владение!
170
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** физкултурник
169
2
 
15
 
! Отговори
пп преди 11 години
ГНУС
168
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Що не си свиеш малко сърмите, бе ***.
167
2
 
20
 
! Отговори
Анчо преди 11 години
Детенце крещи на улицата:- Тате, днес в училище казах пред всички, че Бойко Борисов е мафиот и че всичко е театър.- Махни се от мен, непознато момченце! :-))
166
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този господин се прави на демократ, а всъщност през целия си мандат се опитваше да влияе на съдебната власт, на президента, на всички хора с демократично мислене, това е един голям демагог
165
0
 
3
 
! Отговори
dimitar преди 11 години
da postroyat reka i most nad rekata.da postroyat i edno uchilishte do mosta pak i deca na napravyat za tova uchilishte.kakto sa zaobeshtavali sigurno rekata she e ot med.
164
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цветанов с такива лидери като теб и предходните ,държавата стана бананова ,само латино-партизани не са се появили още ,но има време.
163
1
 
15
 
! Отговори
Veselin преди 11 години
Само се чудя защо все по форумите винаги срещам да се обиждат на партии, караме се коя партия е по лоша като на всички политиката им е една да съсипят страната бавно, да не е бързо, че хората ще се събудят. На практика БСП,ДПС,СДС,ГЕРБ,НДСВ,ДСБ,Кунева и РЗС са една партия, но за пред хората са ги разделили да си мислят, че имат избор .
162
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Цветко петко беше в щатите цял месец да оглежда за ново апартаментче.
161
2
 
19
 
! Отговори
Коко преди 11 години
Демокрацията е опасна. Застрашава я управлението на ГЕРБ, затова през лятото ще им кажем сбогом
160
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
КАЖЕТЕ ВСИЧКИ РАЗ-ДВА-ТРИГЕРБАВИЯ ДНЕС БЕГЕ ДА ИЗГОРИ
159
0
 
21
 
! Отговори
Veselin преди 11 години
От енергото ни предлагат народът да плати приравнителните сметки на разсроченоп плащане :), бизнесът си е бизнес, те предлагат разсрочено а ние имаме друга идея, нашата оферта е 10 години хората в България да спрем да плащаме ток, за да изравним сметките :)
158
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** = КРЕТЕНРУСОФИЛСКИ ПРИ ТОВА!!Мухаха