Цветанов: Демокрацията е в опасност, но не от управлението

Някои възприемат малките населени места като феодални общества
10 фев 2013 19:35, Петя Славова
410
 Цветанов: Демокрацията е в опасност, но не от управлението
Снимка: Булфото

Демокрацията е в опасност, но не от управлението, а от това, че някои възприемат малките населени места като феодални общества.Така коментира в Търговище зам.-председателят на ГЕРБ и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов впечатленията от посещението си в областта.

Цветанов бе в град Опака и големите села Крепча, Голямо Градище и поповското Кардам - все райони със смесено население, пише БТА. Тук местните хора са споделили, че се опитват да преодолеят страха от ДПС, но общинската администрация в лицето на кмета на града, разделя хората с различна партийна принадлежност и толерира само привържениците на Движението. Да не се страхуват и да продължатда се борят в името на просперитета на техните населени места бе посланието на зам.-председателя на ГЕРБ.

"Не мога да разбера как е възможно да имаш двойно лице и да говориш как се нарушават демократичните устои и как държавността липсва, а не поглеждаш какво се случва в тези населени места", заключи Цветанов, коментирайки изявления от опозицията.

Пред медиите Цветанов коментира още лошата инфраструктура на Търговищка област: "Днес за първи път видях какво е да има лоши пътища - Търговищка област е една от най-критичните в цялата страна".

Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че в подготовка на изборите вече са посетени над 78 български общини. При срещите с избирателите управляващите ще се опитат да отчетат направенотопрез мандата и да поискат следващ. "Проблемите са огромни и няма как да ги решим в един управленски мандат", допълни Цветанов.

Той обяви, че партията ще осигури средства за ремонт на църквата и джамията в търговищкото село Лиляк, което също бе посетено днес.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


410
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
2
 
12
 
! Отговори
стефанова преди 11 години
Това ли е демокрация- с диплома за учител по физическо възпитание за 4 години във бласта да си купиш 4 апартамента!
156
3
 
14
 
! Отговори
Лумпен преди 11 години
До Червен *** - ГРОБ СИ ЗАМИНАВА ,ДЕРЗАЙ ПЛАТЕН НЕЩАСТНИКО !!! АТАКА-ВМРО = ГРОБ В ПАНДИЗА !
155
6
 
5
 
! Отговори
до лумпен преди 11 години
208пич, добре ли си?
154
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
БЛАГОДАРИМ НА ГЕРБ И МАФИОТСКИЯ БУДА
153
4
 
1
 
! Отговори
до лумпен преди 11 години
Оооо, смрадта вече сигурно е станала нетърпима, а?Не е лошо да се поизплакнеш!питай Кутев, сигурно ще ти даде 10 минути хочивка!!И като се заплакнеш, заповядай да се изходиш пак по въпроса!!Нестроеваче!!Като спечелим властта, този път ще предложа да се възстанови военната служба, щото на такива като не се отрази добре липсата и!Надявам се че си само инфантилен!!Не си гей нали?
152
0
 
8
 
! Отговори
Veselin преди 11 години
Прав е Цветанката :), демокрацията е в опасност не от управлението а от тези, които всъщност ги управляват големите чорбаджийски кооперации, енергийни дружества, петролни картели и банките ,а политиците са просто изпълнители :).На практика демокрация и кооперативния и колнониялен капитализъм не са съвместими .
151
0
 
11
 
! Отговори
да попитам преди 11 години
да попитам с чии пари цвъки обикаля предизборно и като какъв
150
0
 
6
 
! Отговори
o преди 11 години
Гн Цветанов за ваша информация вие знаете ли че,във село чавдар общ Доспат там е феодално село още от преди 100 г,но в момента се вербува от кмета на селото Емил Кушев и които беше бивш партиен секретар.Които е кмет и фелд6ер от квотата на ГЕРБ,но публично си заявява че аз съм си комонист.Този човек държжи цялото село под страх,хоръта говорят че лично той е премахнал няколко човека от селото,товаса Румен Кехауов, шериф Абазов Усеин Идризов Кехауов.Има още много които несе знае за тях.Преди беше вуйчому кмет 20 г и той съдеше той бесеше той назначи Емил за пъртиен секретар.Той трябва да бъде от
149
7
 
0
 
! Отговори
Червен изрод преди 11 години
Аре гледайте си работата!Цъкайте тука минуси!Чичо ви ще се позабавлява!Утре пак ще ви нагледам!МухахахахахахахахахахахКво стана с ***, бе?Провери ли си в гащите?
148
1
 
8
 
! Отговори
Лумпен преди 11 години
До Червен *** до - Да гориш дано , и с бензин да те гасят , жена ти стоножки да роди и цял живот маратонки да им купува , нещастен ПЛАТЕН ГРОБАРСКИ ДРАСКАЧ !
147
5
 
3
 
! Отговори
Червен изрод преди 11 години
Червената *** губи тонус!както се вижда при , когато бъдат настъпени обосновано свалят гарда!Впрочем не е лошо да се поучите от *** Нинова и да се преориентирате увреме!Даже и шефчето ви Др. Кутев вече се оглежда за нова партия!
146
5
 
3
 
! Отговори
Червен изрод до лумп преди 11 години
205ХахахаххахахахахахахаНе е лошо да си погледнеш в гащите!Причината за смрадта сигурно е там!
145
2
 
6
 
! Отговори
Лумпен преди 11 години
До Червен *** - Смърдиш от 100 километра , че си платен гробарски драскач !
144
7
 
5
 
! Отговори
анти-тройка преди 11 години
Тоталния саботаж и истерична пропаганда на феодално-криминалната каста заробила България от десетилетия, изглежда, че ще успее и отново ще се върне на власт! Прехвърлиха всичко от болната глава на здравата, изкараха се подтиснати борци за демокрация, пуснаха вече всичката си отрова, тяхна и на чужди сили и пак навириха ***!Вярно е, че ГЕРБ не са идеални и направиха много грешки, обаче тоя батак, който смес ние едва ли може да се оправи за един мандат, и то ако народа е единен
143
11
 
3
 
! Отговори
Червен изрод преди 11 години
Червените девойчовци имат още няколко месеца да се опияняват от собствените си миязми!След изборите ги чака тежък махмурлук!Те не разбират, че Борисов е напипал пулса на народа!Те не разбират какво значение имат нещата, които са направени от ГЕРБ!Пример за червените "интелегенти":За първи път при управлението на ГЕРБ броят на загиналите по пътищата е под 1000 годишно!Но червените "асфалт не ядат"!Обаче хората оценяван стореното!
142
2
 
5
 
! Отговори
Лумпен преди 11 години
До gala02 - Ами Сидеров отиде специално в ДУДУК ТВ за да отговори на МъДЯНКОВ (който каза, че пенсий от 500лв мин. и заплати 1000лв мин. са фантазия) , поне си направи труда да изгледаш материяла !
141
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Днес за първи път видях какво е да има лоши пътища " . Лошо защото вече са изминали 4 години, а те почти навсякъде са такива.
140
1
 
13
 
! Отговори
ввв преди 11 години
ДЕН СЛЕД ДЕН ГАФ СЛЕД ГАФ -ГЕРБ ТИЯ СА НАЙ КАЛПАВОТО ПРАВИТЕЛСТВО В СВЕТА В МОМЕНТА
139
1
 
7
 
! Отговори
Balgarin do #183 преди 11 години
Аз като гледам такива б*клуци като теб ще отидат там май май през юли!
138
6
 
5
 
! Отговори
Червен изрод преди 11 години
Възможно е ПЕС да изритат руското изтърсаче!Причината е позицията му в защита на Хизбула!Дори ливански политик е дал за пример позицията на БСП и е посъветвал ливанските съюзници на Хизбула да следват позициите на БСП!Е това е твърде прекалено за Европа!