Титаничен изборен сблъсък - двама експремиери един срещу друг!

Борисов и Станишев ще се борят в 25 МИР в София
Обновена: 28 мар 2013 10:12 | 26 мар 2013 16:18,
299
Титаничен изборен сблъсък - двама експремиери един срещу друг!
Сергей Станишев и Бойко Борисов Снимка: архив, Булфото

Титаничен сблъсък се очертава в 25 МИР в столицата на предстоящите избори на 12 май, стана ясно по време на продължаващия Национален съвет на БСП, на който се утвърждават водачите на листи за парламентарния вот.

„Червеният лидер“ Сергей Станишев ще е кандидатът за левицата за този район, като той ще изправи срещу лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. Освен в София, Станишев ще води листата на „социалистите“ и в Стара Загора.

Досегашният депутат и бивш вътрешен министър Румен Петков пък за първи път няма да бъде водач на плевенската листа на партията.  Подобни слухове се носят вече от месец, но днес станаха официално факт. На мястото на Петков в Плевен ще застане Стефан Данаилов, който ще води и листата на БСП в Пловдив.

Листата в 24 МИР в столицата ще бъде поведена от Петър Курумбашев от гражданската квота на левицата. 23 МИР пък вероятно ще бъде оглавен от Жельо Бойчев, който ще заеме мястото на Румен Овчаров, който по традиция е водач на тази листа.

Бившият финансов министър Пламен Орешарски ще води листата на социалистите във Варна, а в Бургас - Димчо Михалевски.

Ето и останалите водачи на „червените“ листи: Добрич – Явор Гечев, Пловдив област – Светла Бъчварова, Ловеч – Емил Райнов, Хасково – Драгомир Стойнев, Пазарджик – Илияна Йотова,
Кюстендил – Мая Манолова, Шумен – Димитър Дъбов, Монтана – Младен Червеняков, Благоевград - Емил Костадинов, Смолян – Дора Янкова, Сливен – Валери Жаблянов, Кърджали - Милко Багдасаров,  Видин – Михаил Миков, Велико Търново – Марияна Бояджиева, Търговище – Георги Божинов, Враца и Русе – Янаки Стоилов.

Пълните листи на левицата ще станат ясни до седмица. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


299
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
240
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сер Гей много си ми смешен,пак ще правиш нов бардак със стари ***,не знеш ли че БОРИСОВ ще ви смачка теб заедно с твойта дружина и Костов които нямате мъжко додтойнство ,защото ни се повръща от вас гадини мръсни,хората този път ще ви накажат.
239
3
 
3
 
! Отговори
ГМ Димитров преди 11 години
До НФБГрешиш,драги/драга/.Плюещата камила,Слави Бинев,пръв зарови под чаршафите,голяма тема за профани!Спинишката го подхванах,щото е обществено известно.По отношение на Бойко,мъжете казват:пробвала ли си го?Всичко друго е седянка по бесепарски.Най-голямото зло,което сториха социалкомунистите в началото на демокрацията е,че си създадоха опозиция,СДС, и така я програмираха,че да се самоизяде.От три години и косур са емнали ГЕРБ,единствената силна партия отдясно,преписват й собствените си грехове!
238
1
 
7
 
! Отговори
Гюро Михайлов преди 11 години
ГЕРБ е най- извратената, популистка и крадлива партия. Вижте ги сама: Боко, Цоко, Фидосова, Монката, първият министър даден на прокурор... Да продължавам ли?
237
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До СТРАНДЖАТА prav si ve pi4
236
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До СТРАНДЖАТААз съм гей. Бойко, люби ме!
235
1
 
7
 
! Отговори
готин профил преди 11 години
Какъв готин профил има тиквата! Само Хашиш Тачи от Косово го бие по структура на черепа и изражение на лицето!
234
2
 
7
 
! Отговори
Торкемада преди 11 години
Боко дори да спечели директният битката с Костов и Станишев може да загуби войната и след изборите да се пули като Бай Тошо на пленума през 1989г.
233
0
 
6
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
СТРАНЖАТА ...ТИ СИ ГЕНИТАЛЕН ОРУДЛИФ ИЗРУТ...!
232
0
 
3
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
....ЛАИНЯРИ...А ВИЕ ОФЦЕ...!
231
1
 
5
 
! Отговори
dnm преди 11 години
Те си говорят и са си такива дружки двамцата ви е лапайте мухи и скачайте за 600 бг лева хахахахаха
230
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Информацията не е точна,господа. Иван Костов отдаввна,още в края на миналата година ,бе определен от членовете на ДСБ в 23 Соффийски избирателен район за водач на листата на ДСБ в този район!
229
5
 
6
 
! Отговори
ГМ.Димитров преди 11 години
До pimpalicious Съжалявам,3:0 за Бойко.Харесвате не харесвате,дали сте търсили *** в спалнята му,няма никакво значение.Кадрите на БКП-БСП и сега са като пиявици,миловидни и сресани на вид,но си смучкат,смучкат..Там са вечните кариеристи.Чета: Р.овч ще се връща след изборите на бял кон.Обиден е човекът,той е пъпната връв/видимата/ между БКП и БСП,научи ги да крадат и да си замитат следите.Да,соцкомунистите имат сериозен проблем в бардака си.Провал на изборите,Бойко им виновен за кривата ракета
228
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
251,софиянци си бяхме най-добре когато нямаше метро.В една опоскана и направо ограбена до шушка държава от твоя кумир и компания,метрото и магистралите не са приоритет.Живота и здравето на тези,които избраха политическата олигархия трябва да бъдат основен приоритет на всеки политик,умнико.Твоят смешен плач е ясен-зобал си от държавната ясла и се надяваш отново да го правиш.Но разумните хора няма да го позволят.ЗАВИНАГИ ВЪН НА МУТРОКОИМУНИСТИТЕ!!!!
227
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ще победи най-достойният и доказал се политик-Иван Костов.
226
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тия дни в интернет е голямо чудо... политически коментари на очевидно платени драскачи НАВСЯКЪДЕ.Аз разбирам, че просто изпълнявате за каквото са ви платили, а "морала" на това няма да го коментирам. Обаче това е чиста проба плюене в лицето на хората, които и без това са бесни на политическата *** за мизерията до която ни докараха за 23 години.ПР-ите дето ги измислят тези "мъдрости", не знам с какъв акъл им дават заплати.
225
14
 
8
 
! Отговори
повече от ясно преди 11 години
Виждам само един Титан и това е г-н Бойко Борисов!На 12.05.2013 Софиянци да докажат зле ли е да имаш и метро ...Те са правилно мислещата част на България
224
0
 
4
 
! Отговори
предупреждение преди 11 години
До 231И през ум да не ти минава да споменаваш "гражданска война"Някои ще забогатеят от препродаване на оръжие и спретнати компромати ,но за всички останали ще е последната трагедия.Изборите ще се проведат демократично и спокойно.Страстите не са така нажежени както през 1990
223
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
СТАНИШЕВ- ТИТАН ?
222
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хвани единия, удари другия, ритни третия...
221
3
 
5
 
! Отговори
666! СУПЕР... преди 11 години
....ТРИ *** *** СЕ БИЯТ ЗА ДВА МЕТАРА ТОИЛЕТЕ ПАПИРЕ МАРКА Е МЕКАЕ...!