Хиляди посрещнаха Борисов на крака и с аплодисменти

Гости от ЕНП изразиха подкрепа за ГЕРБ на форума в „Арена Армеец“
Обновена: 7 апр 2013 20:29 | 7 апр 2013 14:31, Веселина Йорданова
917
Хиляди посрещнаха Борисов на крака и с аплодисменти
Борисов беше посрещнат с аплодисменти на форума на ГЕРБ. Снимка: БТА

Със ставане на крака и бурни аплодисменти близо 14 хиляди делегати на Националната конференция на ГЕРБ посрещнаха председателя на партията Бойко Борисов и заместника му Цветан Цветанов на форума на партията в препълнената столична спортна зала "Арена Армеец".

Има засилени мерки за сигурност, автобуси докараха участници във форума от цялата страна.
Пред главния вход на зала "Армеец" е подредена фотоизложба, която представя построеното по време на управленския мандат на ГЕРБ.

Резултатите от управлението на ГЕРБ бяха представени на видеостена. Сред най-големите постижения са 10 млрд. лв. за икономиката за модернизация, финансова стабилност в условията на криза, ограничаване на сивата икономика и повишаване на кредитния рейтинг на страната.

Още по темата

Пътят не беше лесен, беше предизвикателство не само за партията, но и за гражданите, е равносметката от изминалите три години и половина на власт. "Имаме воля" да продължим и да променим България - така беше представен и слоганът на кампанията за предстоящия вот.

ГЕРБ получи подкрепа от чуждестранните гости. Това, което ГЕРБ съгради с усилия, с план за бъдещето, с решителност и с търпение, бързо може да бъде сринато от опортюнистични партии, поставящи собствените си амбиции пред приемствеността и доверието на избирателите, предупреди Антонио Лопез, генерален секретар на Европейската народна партия (ЕНП). С политическа воля и държавническо съзнание, основано на политическа мъдрост, правителството на Бойко Борисов превърна България в разумен и предсказуем партньор в Европа. В доверен партньор", каза Лопез.

Подкрепяли сме партията ви и ще продължим да ви подкрепяме, скъпи Бойко Борисов, заяви председателят на Групата на Европейската народна партия в Европейския парламент Джоузеф Дол. По думите му стабилността в България днес минава през нов мандат на ГЕРБ.

Според заместник-председателя на ЕНП и депутат от румънския парламент Анка Боаджу, социалистите биха могли да върнат България назад, да хвърлят страната в хаос и да спрат реформите.

Убеден съм, че българският народ няма да приеме връщане назад, към тъмното минало,  заяви бившият трикратен министър-председател на Турция Месут Йълмаз. В Турция особено внимателно изучавахме реформите, които България трябваше да направи, за да влезе в ЕС. Европеизацията е придружена с огромни жертви, особено в икономическата сфера, и ние, политиците трябва да помагаме на хората да вярват в едно по-добро бъдеще”, посочи Йълмаз и изрази радост от факта, че „личните отношения надмогват етническите различия“.

Депутатът от Бундестага Ханс-Петер Ул изрази увереност, че ГЕРБ ще спечели парламентарния вот.
Г-н Борисов, г-н Цветанов, вие заслужавате да празнувате в нощта на изборите, каза той. Вие не вървяхте по пътя на Кипър, с пране на пари да се стигне до модел, с който държавата не може да функционира. Вие вървяхте до един сериозен, стабилен път, който не води до задлъжняване на България. Затова станахте пример, подчерта депутатът.

Всички надежди са свързани с Бойко Борисов и ГЕРБ, заяви Сузане Лутер, международният секретар на партия Християнсоциален съюз.„ГЕРБ и Християнсоциалният съюз са свързани в приятелство още от създаването на ГЕРБ. Ето защо понякога ни наричат шеговито акушерката на ГЕРБ. Посяхме нежно цвете. ГЕРБ порасна в едно красиво цвете”, каза тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


917
Още по темата: ГЕРБЕНП
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
456
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Поредната простотия на мутрите.Аз в тая статия прочетох едно че мутрите от групировката са платили на некви *** и престъпници да идат на разходка срещу някои лев да чуят как пак ще фалшифицират изборите и ще продължат с престъпленията.НЕЗНАМ КОИ ОБРАЗОВАН И НОРМАЛЕН ЧОВЕК ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ТЕЗИ НЕКАДЪРНИЦИ КОИТО БЯХА ИЗГОНЕНИ С КАМЪНИ КАТО НИТО ЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО ДО СЕГА.НИКОГА ПОВЕЧЕ ГРОБ И ТЕМ ПОДОБНИ КОМУНИСТИЧЕСКИ МУТРИ-НАЙ ГОЛЕМИЯТ ПРОВАЛ НА БЪЛГАРИЯ
455
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Този *** Бойко е най организирания престъпник,дано парите които краде от обикновенните хора ги харчи за своето и на семейството му задраве.*** И КОМУНИСТИ ВЪН ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО!!!!!!
454
23
 
4
 
! Отговори
Ивето преди 11 години
Аз лично присъствах на конференцията и искам да поздравя организаторите, за това че се справиха толкова добре. А що се отнася за Бойко Борисов - хората показаха, какво е отношението им към него. Цялата зала беше на крака при появяването му и доста време след това!
453
3
 
26
 
! Отговори
123 преди 11 години
Мале-е-е-е-е! Конгресите на БКП през Тодор Живково време, ряпа да ядат!!!! Тези надминаха и БКП и КПСС. Цирк......разигран да впечатлява политически и икономически неграмотния електорат.
452
23
 
6
 
! Отговори
Тишо преди 11 години
Тъпите комунисти освен да завиждат за постигнатото от ГЕРБ друго не могат да правят! Без Борисов нямаше да има такава красива зала, с която България да се гордее и да има къде да се проведе поне един концерт или спортно събитие. А БСП има само да си мечтаят да я напълнят!
451
0
 
1
 
! Отговори
до 505 преди 11 години
Прав си не са толкова а повече :-) я уточни...
450
2
 
7
 
! Отговори
Вики преди 11 години
До чичото Защо не спрете да пишете глупости по форумите? От написаното е ясно, в какво "раздаване на пари" сте участвал!!!
449
1
 
22
 
! Отговори
наблюдател преди 11 години
Чак сега разбрах защо Бойко строй спортни зали. Да си прави в тях пленумите бре хора.
448
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Значи, чужди наблюдатели на изборите през 2011г. за президент отчитат ,че най-много злоупотреби и купуване на гласове са имали герб !!!
447
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хи,хи !!! Бай Тошо си построи НДК , а Боко собствено !!!
446
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тити хули властта, даже е кандидат за кмет. След това сестра му - журналистка става директор на ... елитна гимназия и почва да овиква учителите както тити баскетболистите. Благодарният титко почва да хвали властта. Но излиза Люба Кулезич и поредната Калинка лъсва. Всичко е нормално в държавата и "комунистите", разбирай всички опитващи се да мислят, са виновни.
445
3
 
19
 
! Отговори
Дръндер преди 11 години
"бившият трикратен министър-председател на Турция Месут Йълмаз"-Ахам бивш поздравява бивш и това ако не е поличба!
444
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ОКАЗА СЕ ЧЕ ДОГАН НЕ ИМ Е ВЪРВЯЛ ПО ГАЙДАТА НА ТУРЦИТЕИ СЕГА СИ ИМАТ *** НА ВЛАСТ - ГЕБР ЗА ТЯХ ЩЕ ГЛАСУВАТ ВСИЧКИТЕ БЕЖАНЦИ ОТ ТУРЦИЯ НЕ Е СЛУЧАЙНО ЙЕЛМЪЗ Е ДОШЪЛ ТУКАА БЪЛГАРИТЕ ДА ГО ДУХАТ КАТО СЛУГУВАТ НА ГЕЙБЕРИ
443
9
 
28
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
КОЛКО Е НАГЬЛ ТОЗИ ПОЖАРНИКАР
442
5
 
27
 
! Отговори
ОБИКНОВЕНА НАГЛОСТ преди 11 години
ВИЖТЕ АВСТРАЛОПИТЕКА С РЪКАТА В ДЖОБА. КАКВО ЛИ ПРАВИ РЪКАТА МУ ТАМ. А/ЧЕШИ СЕ,Б/ПОДГОТВЯ СЕ ДА НАПЪХА КЪШЕЙ ХЛЯБ В УСТАТА НА БЛАГОДАРНА МЛАДА ГЕРБАДЖИЙКА,В/НЕ ЗНАЕ КАК ДА СЕ ДЪРЖИ И ПАЗИ РАВНОВЕСИЕ С ГЛАВАТА ВРЪТНАТА В ПРОТИВОПОЛОЖНА ПОСОКА. ИНАЧЕ ОКОЛО ГЕРБ И КРАТУНИТЕ,КОИТО ГО ОГЛАВЯВАТ НИЩО НОВО.ТЪПО ШОУ,ПОЛИТИЧЕСКИ ЧАЛГАДЖИЙСКИ КУПОН. НА ЧОВЕК МУ СТАВА ГАДНО КАТО ГЛЕДА САМОДОВОЛНОТО ДЪРЖАНЕ НА БУДА И КОМПАНИЯ,СЯКАШ ХОРАТА НЕ ГИ ИЗГОНИХА С ШУТОВЕ САМО ПРЕДИ МЕСЕЦ.КАКВА НАГЛОСТ.МУТРИ И ТОВА Е
441
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не са заблудени а заплатениВ тая страна личния интерес е над всичко
440
12
 
6
 
! Отговори
факти преди 11 години
От как Костов не е на власт,тази държава върви само надолу а дъното още не е достигнато.
439
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И сега какво правим гласуваме за ГЕРБ защото видяхме хиляди да ги подкрепят
438
4
 
19
 
! Отговори
герб-Срам за Родина преди 11 години
Да са ни "честити"! "Най-демократичната партия" - Бившият депутат от ГЕРБ Емил Димитров напуснал България. Решението си той обяви по Канал 3."Не искам да подлагам на риск живота на децата си, тъй като имам информация, че те са застрашени", обясни по телефона Димитров. 'Намирам се в страна от Европейския съюз, където ще направя интервю пред нотариус и ще разкажа какво знам. Това ще бъде застраховка за живота на децата ми", заяви Димитров."Не искам да им се случи това, което се случи напоследък на други деца, допълни той, визирайки отличането на дъщерята на Брендо. "Не желая вече да съм пол
437
3
 
8
 
! Отговори
Ами преди 11 години
То във всеки град има стадион