Хиляди посрещнаха Борисов на крака и с аплодисменти

Гости от ЕНП изразиха подкрепа за ГЕРБ на форума в „Арена Армеец“
Обновена: 7 апр 2013 20:29 | 7 апр 2013 14:31, Веселина Йорданова
917
Хиляди посрещнаха Борисов на крака и с аплодисменти
Борисов беше посрещнат с аплодисменти на форума на ГЕРБ. Снимка: БТА

Със ставане на крака и бурни аплодисменти близо 14 хиляди делегати на Националната конференция на ГЕРБ посрещнаха председателя на партията Бойко Борисов и заместника му Цветан Цветанов на форума на партията в препълнената столична спортна зала "Арена Армеец".

Има засилени мерки за сигурност, автобуси докараха участници във форума от цялата страна.
Пред главния вход на зала "Армеец" е подредена фотоизложба, която представя построеното по време на управленския мандат на ГЕРБ.

Резултатите от управлението на ГЕРБ бяха представени на видеостена. Сред най-големите постижения са 10 млрд. лв. за икономиката за модернизация, финансова стабилност в условията на криза, ограничаване на сивата икономика и повишаване на кредитния рейтинг на страната.

Още по темата

Пътят не беше лесен, беше предизвикателство не само за партията, но и за гражданите, е равносметката от изминалите три години и половина на власт. "Имаме воля" да продължим и да променим България - така беше представен и слоганът на кампанията за предстоящия вот.

ГЕРБ получи подкрепа от чуждестранните гости. Това, което ГЕРБ съгради с усилия, с план за бъдещето, с решителност и с търпение, бързо може да бъде сринато от опортюнистични партии, поставящи собствените си амбиции пред приемствеността и доверието на избирателите, предупреди Антонио Лопез, генерален секретар на Европейската народна партия (ЕНП). С политическа воля и държавническо съзнание, основано на политическа мъдрост, правителството на Бойко Борисов превърна България в разумен и предсказуем партньор в Европа. В доверен партньор", каза Лопез.

Подкрепяли сме партията ви и ще продължим да ви подкрепяме, скъпи Бойко Борисов, заяви председателят на Групата на Европейската народна партия в Европейския парламент Джоузеф Дол. По думите му стабилността в България днес минава през нов мандат на ГЕРБ.

Според заместник-председателя на ЕНП и депутат от румънския парламент Анка Боаджу, социалистите биха могли да върнат България назад, да хвърлят страната в хаос и да спрат реформите.

Убеден съм, че българският народ няма да приеме връщане назад, към тъмното минало,  заяви бившият трикратен министър-председател на Турция Месут Йълмаз. В Турция особено внимателно изучавахме реформите, които България трябваше да направи, за да влезе в ЕС. Европеизацията е придружена с огромни жертви, особено в икономическата сфера, и ние, политиците трябва да помагаме на хората да вярват в едно по-добро бъдеще”, посочи Йълмаз и изрази радост от факта, че „личните отношения надмогват етническите различия“.

Депутатът от Бундестага Ханс-Петер Ул изрази увереност, че ГЕРБ ще спечели парламентарния вот.
Г-н Борисов, г-н Цветанов, вие заслужавате да празнувате в нощта на изборите, каза той. Вие не вървяхте по пътя на Кипър, с пране на пари да се стигне до модел, с който държавата не може да функционира. Вие вървяхте до един сериозен, стабилен път, който не води до задлъжняване на България. Затова станахте пример, подчерта депутатът.

Всички надежди са свързани с Бойко Борисов и ГЕРБ, заяви Сузане Лутер, международният секретар на партия Християнсоциален съюз.„ГЕРБ и Християнсоциалният съюз са свързани в приятелство още от създаването на ГЕРБ. Ето защо понякога ни наричат шеговито акушерката на ГЕРБ. Посяхме нежно цвете. ГЕРБ порасна в едно красиво цвете”, каза тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


917
Още по темата: ГЕРБЕНП
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
436
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не са взели нищо само тия отпред с ксостюмите те лаапат милиони и е срамота за 100 лв
435
3
 
20
 
! Отговори
PINOCHET преди 11 години
Тия хиляди са платени клакьори и със сигурност парите са откраднати от нас.Време е да ги изкараме на стадиона.............
434
6
 
24
 
! Отговори
чичото преди 11 години
На хората са платени пътните и командировки за да напълнят залата. Това е истината.Аз бях от тези,които раздаваха парите. По 100 лв за един ден участие във форума.Българите трябва да знаят истината.
433
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ГЕРБ е донесла пари на България АЗ за що не съм намазал от това А трябваше да ме учат как се маже филия с мас и как се съдят картофи
432
7
 
27
 
! Отговори
гербер преди 11 години
Срам ме е че съм гербер. Членувам в ГЕРБ но ме е срам. Заплашват ме ако напусна партията.Не знам какво да правя. Може би ще емигрирам.
431
8
 
25
 
! Отговори
една българка преди 11 години
Гербери, дано ГОСПОД да ви даде това, което заслужавате!!!!Колко бедни и отчаяни хора си отидоха без време заради вашето безумно управление!!!!!У Б И Й Ц И !!!!!
430
6
 
23
 
! Отговори
Бимбо преди 11 години
Бойко Борисов е ***. Слуга на старата комунистическа мафия.Който гласува за него гласува срещу РОДИНАТА СИ.
429
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Като гледах репортажите в Новините повечето делегати бяха без костюми само в началото имаше с костюми което ме навежда на мисълта ,че само тези отпред са от елита
428
3
 
11
 
! Отговори
Фалконе преди 11 години
Не са безумци (до 478)това са близачи с големи шпатулимъжки к-рвии женски
427
5
 
16
 
! Отговори
Фалконе преди 11 години
Ако случайно мутренската-комунистическа партия ГЕРБ успее да влезе в следващото управление съм сигурен,че пак ще бъдат свалени от власт с протести. Тоя *** не знае къде се намира. Пълен *** е. Досега леко се отърваха,но следващия път не се знае. Хората озверяха от неправди.
426
7
 
16
 
! Отговори
bb преди 11 години
На 7 април зала Армеец Арена ще се превърне в най-големият тиквен бостан в Европа. За събитието са поканени гости от Европа и наблюдатели-експерти от книгата на Гинес!Уникалното на тиквения бостан е, че тиквите можели да говорят с речник от 100 -150 думи, въпреки, че са напълни кухи отвътре!
425
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Изродииииииии! СЯ пак заминах за чужбина (кат нема леб тука...), ама ако тва ла.но *** пак седне на троня -нема се върна изобщо-кълна се! Виденов с акитата дето ги сготви на времето е като невинно дете в сравнение с тва "чудо" дето сами си го сътворихме.
424
5
 
12
 
! Отговори
Фалконе преди 11 години
Всяка партия свалена с протести би трябвало да губи право на участие на следващите избори.А сега какво?Пак се нареждат на софрата.И пак ние ще им плащаме всичко......Цецка Цачева е изхарчила 75 000 из чужбина.50 000 за самолетни билети.Овцата си развяла дирника до Япония и Бразилия.Следващия мандат искала да ходи до Луната.
423
9
 
6
 
! Отговори
йордан преди 11 години
Ех, даскале не си за даскал,след като не помниш какво направиха тези,които бяха на власт преди ГЕРБ;
422
14
 
7
 
! Отговори
Алекс2 преди 11 години
Какво е Герб и Борисов ??? Ела зло , че без теб още по зле!!! Това е истината.И аз не съм фен на Борисов но ще гласувам за него!!! Симпатизирам и на Волен но не искам да ни изхвърлят от ЕС...
421
5
 
19
 
! Отговори
Даскала преди 11 години
Тоя тарикат мисли , че е направил гениален ход , като избяга от властта , скри се от протестите и сега се появи като ангел -спасител и ръси обещания -глупости ,глупости и пак обещания !!!Ей ако не беше такава доказана мутра ,може би щеше да има успех , но ....простотията избива от всякъде , нищо хубаво не чакам от тоя сатрап, насилник и ченгеджийски сценарист!!!Но и него не го чака нищо добро !Чао мутро!!! Резултата от изборите няма значение - ти си бита карта и пропаднал политик!!!
420
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До istinata 466По-добре глупав но с воля отколкото умен но крадлив. Като е глупав ще се научи, стига да има желание да свърши работата.
419
28
 
9
 
! Отговори
Бай преди 11 години
Бойко няма алтернатива ! Стига сте скачали ! БОЙКО БОРИСОВ, да си жив и здрав !
418
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хиляди *** посрещнаха на крака Тиквата.
417
8
 
18
 
! Отговори
istinata преди 11 години
Б.Б. Е отчайващо глупав човек,по отчайващото е,че има хора които ще гласуват за него,голяма част от тях гласуваха и за царя и още не са разбрали ,че проблема е в грешния им избор и тогава и сега.