Хиляди посрещнаха Борисов на крака и с аплодисменти

Гости от ЕНП изразиха подкрепа за ГЕРБ на форума в „Арена Армеец“
Обновена: 7 апр 2013 20:29 | 7 апр 2013 14:31, Веселина Йорданова
917
Хиляди посрещнаха Борисов на крака и с аплодисменти
Борисов беше посрещнат с аплодисменти на форума на ГЕРБ. Снимка: БТА

Със ставане на крака и бурни аплодисменти близо 14 хиляди делегати на Националната конференция на ГЕРБ посрещнаха председателя на партията Бойко Борисов и заместника му Цветан Цветанов на форума на партията в препълнената столична спортна зала "Арена Армеец".

Има засилени мерки за сигурност, автобуси докараха участници във форума от цялата страна.
Пред главния вход на зала "Армеец" е подредена фотоизложба, която представя построеното по време на управленския мандат на ГЕРБ.

Резултатите от управлението на ГЕРБ бяха представени на видеостена. Сред най-големите постижения са 10 млрд. лв. за икономиката за модернизация, финансова стабилност в условията на криза, ограничаване на сивата икономика и повишаване на кредитния рейтинг на страната.

Още по темата

Пътят не беше лесен, беше предизвикателство не само за партията, но и за гражданите, е равносметката от изминалите три години и половина на власт. "Имаме воля" да продължим и да променим България - така беше представен и слоганът на кампанията за предстоящия вот.

ГЕРБ получи подкрепа от чуждестранните гости. Това, което ГЕРБ съгради с усилия, с план за бъдещето, с решителност и с търпение, бързо може да бъде сринато от опортюнистични партии, поставящи собствените си амбиции пред приемствеността и доверието на избирателите, предупреди Антонио Лопез, генерален секретар на Европейската народна партия (ЕНП). С политическа воля и държавническо съзнание, основано на политическа мъдрост, правителството на Бойко Борисов превърна България в разумен и предсказуем партньор в Европа. В доверен партньор", каза Лопез.

Подкрепяли сме партията ви и ще продължим да ви подкрепяме, скъпи Бойко Борисов, заяви председателят на Групата на Европейската народна партия в Европейския парламент Джоузеф Дол. По думите му стабилността в България днес минава през нов мандат на ГЕРБ.

Според заместник-председателя на ЕНП и депутат от румънския парламент Анка Боаджу, социалистите биха могли да върнат България назад, да хвърлят страната в хаос и да спрат реформите.

Убеден съм, че българският народ няма да приеме връщане назад, към тъмното минало,  заяви бившият трикратен министър-председател на Турция Месут Йълмаз. В Турция особено внимателно изучавахме реформите, които България трябваше да направи, за да влезе в ЕС. Европеизацията е придружена с огромни жертви, особено в икономическата сфера, и ние, политиците трябва да помагаме на хората да вярват в едно по-добро бъдеще”, посочи Йълмаз и изрази радост от факта, че „личните отношения надмогват етническите различия“.

Депутатът от Бундестага Ханс-Петер Ул изрази увереност, че ГЕРБ ще спечели парламентарния вот.
Г-н Борисов, г-н Цветанов, вие заслужавате да празнувате в нощта на изборите, каза той. Вие не вървяхте по пътя на Кипър, с пране на пари да се стигне до модел, с който държавата не може да функционира. Вие вървяхте до един сериозен, стабилен път, който не води до задлъжняване на България. Затова станахте пример, подчерта депутатът.

Всички надежди са свързани с Бойко Борисов и ГЕРБ, заяви Сузане Лутер, международният секретар на партия Християнсоциален съюз.„ГЕРБ и Християнсоциалният съюз са свързани в приятелство още от създаването на ГЕРБ. Ето защо понякога ни наричат шеговито акушерката на ГЕРБ. Посяхме нежно цвете. ГЕРБ порасна в едно красиво цвете”, каза тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


917
Още по темата: ГЕРБЕНП
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
416
5
 
1
 
! Отговори
блокиранотоip преди 11 години
антикостовистите съсипаха България
415
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аман от *** и ***!Ако си мислят че като му станат на крака ще ги почерпи от двата си милярда, май са се пообъркали ;)Сега ще го преизберат и ще им вземе още два барабар с физкултурника зад него
414
9
 
31
 
! Отговори
evavlad преди 11 години
Станете прави ,фюрерът влиза !!!
413
7
 
4
 
! Отговори
Kornelija преди 11 години
Ne mu lie malko nahalstvoto mu.?Smyatam,4e Dnes .bg e negov vestnik
412
17
 
11
 
! Отговори
До 457 преди 11 години
Абе ентелегент кой ти определя ритъма ***. Аз пък имам собствен бизнес и печеля по 10 000 на месец и никой не ми е пречил последните години. Имах данъчна ревизия, минах без проблем щот си плащам данъците и си работя нормално. Кадърния търси начини, мързеливия и некадърния търси причини брат:)
411
22
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много ми е приятно да чета някои коментарии. От тях струи невероятна злоба и безсилие. Това е лебедовата песен на крадците, мързеливците, демагозите, предателите и пр. Бойко идва пак лоши момченца. Подмокрихте ли се, а?
410
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Много ми е приятно да чета някои коментарии. От тях струи невероятна злоба и безсилие. Това е лебедовата песен на крадците, мързеливците, демагозите, предателите и пр. Бойко идва пак лоши момченца. Подмокрихте ли се, а?
409
28
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво на ГЕРБ!!! Много съм доволна от управлението им. Речите бяха страхотни. радвам се, че много млади хора ги подкрепят!!! България напред с ГЕРБ!!!
408
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТОЗИ Е ЖИВОТНО.ТОЙ НЯМА КАЧЕСТВА НА ЧОВЕК.ДОРИ НЕ МОЖЕ ДА ГОВОРИ.ЩО ЗА НАРОД ИЗБИРА ТАЯ ДЕБЕЛОГЪЗА ***?ПОТРЕСЕН СЪМ ОТ "РЕЧТА" НА ТОЯ ЖАЛЪК ИНДИВИД.
407
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До AAAДостатъчно показателно е колко платени станишевчета има тук и колко гербери..... ХА!!! Браво за анкетата "ААА"!
406
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До чичоПостоянно с натъквам на едни и същи коментари против ГЕРБ! Коментарите са просто копирани с други имена и в различно часово време - през час-два!!! Е браво много сте силни, вие, платените драскачи на Станишев! Честно - не мислех,че е така, но вие ме убедихте....даже най-вероятно сте толкова активни,защото и ви следят на бройка на коментар ли, по адрес ли ....не знам!
405
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен2686 18 ОтговориАнонимен преди 8 часахмм.е така се слиах с тълпата и имаше един човек който обикаляше и обесняваше на хората ако ги питат защо са тук да казват,че герб има воля Ти няма ли да се спреш най-накрая !!! хайде стига си бълвал глупости и разнасял грешна иформация!
404
13
 
8
 
! Отговори
диктатор преди 11 години
Края на тоя мандат е едно ново начало... има да се гърчите още 4 години другари пролетари. Лайте си на воля, защото народът съди по делата, а не по думите! Знаем, че ви е яд като гледате държавата да върви напред, *** какво да се прави. Имахте шанс да се докажете! Сега оставете на можещите да ви покажат КАК СЕ ПРАВИ!!!
403
22
 
7
 
! Отговори
0 преди 11 години
До Анонимен Много ми е интересно какви доводи ще изкараш за да докажеш, че Бойко е разказал играта на държавата - смешни и неподплътени изказвания. Аз се сещам само за принос от негова страна - детски площадки , пречиствателни станции, реставрация на сгради, освежаване на такива и на паркове, магистрали. До сега България не беше и чувала за усвояване на евро пари!!!!!!!!!!!! БРАВО на БОЙКООООО!!!!!!!!!!!!
402
13
 
9
 
! Отговори
Бб преди 11 години
Davaha po televiziqta zala armeec tolkova hora ne sum vijdal i na BG mach da podkrepqt kakto podkrepqt GERB evala
401
10
 
24
 
! Отговори
втори мандат ли ?!! преди 11 години
Колкото и гербаджиите да си дават кураж за втори мандат, паниката им започва да личи отдалеч.Виждат си края и започва да ги тресе. Техните приятели ясно показват с бързането си, че не вярват във втори мандат.
400
23
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Подкрепям ГЕРБ!
399
13
 
8
 
! Отговори
1233 преди 11 години
До Анонименайде няма да гооворя кое кара българина да се самозапалва! Много хора знаят, но малко са тези, които говорят това, което мислят относно тези актове!!! ГЕРБ не са ги довели те до това!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! писна ми от глупави изказвания!
398
10
 
7
 
! Отговори
анна преди 11 години
До анонименТи си видял от някъде, но аз бях там през цялото време и мога да ти кажа,че беше препълнено - хората седяха и по стълбите даже!!!!!!!!!!!!!
397
1
 
0
 
! Отговори
кирил преди 11 години
До сяфсамо по коментарите мога да видя каква ти е културата........тцтцтц