Цветанов е моторът на ГЕРБ, няма да му искам оставката!

Борисов: Най-малко Найденов може да се оплаква от Цветанов
Обновена: 25 апр 2013 16:39 | 25 апр 2013 13:34, Елка Василева
1004
Цветанов е моторът на ГЕРБ, няма да му искам оставката!
Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Снимка: БТА

Няма да искам оставката на Цветан Цветанов. Това декларира в Златоград лидерът на  ГЕРБ Бойко Борисов по повод заявеното от бившия земеделски министър Мирослав Найденов, че Цветан Цветанов като министър на вътрешните работи е подслушвал всички министри от кабинета Борисов, включително и самия Борисов, предаде „Фокус” .

Бойко Борисов цитира Библията, като каза, че няма ненаказано добро и че това е кадрова грешка на Цветанов. „Въпреки това няма да искам неговата оставка", категоричен бе Борисов.

Той подчерта, че Цветанов е моторът на партията и е изключително важен за всички.

Още по темата

„Моля се всички, които толкова настоятелно искат да отстранят Цветан Цветанов, да се стегнат и аз съм убеден, че всичко ще излезе наяве. Ние заставаме зад главния прокурор Сотир Цацаров, защото аз му вярвам”, каза Бойко Борисов.

По повод личността на Мирослав Найденов, Борисов заяви: „Най-малко Миро може да се оплаква от Цветан Цветанов. Той винаги е имал неговата подкрепа. Миро да излезе и да се закълне, че при мен е идвал с тази информация, че Цветанов ме е подслушвал мен, както и останалите министри от кабинета ми”, посочи Борисов.

Той подчерта, че е сигурен, че такова нещо не е имало - самият Цветанов му се е заклел в децата си, че не е извършил подобно нещо срещу него.

Относно това, че през годините се усещала защитата на Бойко Борисов върху Мирослав Найденов, той заяви, че го е защитавал в моменти, когато са искали неговата оставка, виждайки, че той е правил нещо добро за сектора, за който е отговарял.

Цветан Цветанов също коментира, че не е имало подслушвания на министри и не е покровителствал такова подслушване на министри.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1004
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
673
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Моторът на Герб отдавна взе да се дави.И колкото повече се напъват за власт, толкова повече колата им затъва в помия!
672
0
 
4
 
! Отговори
Иде 12-ти май! преди 11 години
Ето това ще ви провали на изборите! Много инатливото магаре много тояги получава...
671
1
 
1
 
! Отговори
до GUEST преди 11 години
Всички станаха строители - едни на магистрали - други на Атомни централи. И да - защо един министър се притеснява че го подслушват - сами се сетете. НАИДЕНОВ сега ще обикаляш медиите и прокуратурата и ще обясняваш как си ДЕВСТВЕН. Е не минава - разтвори бузки ти на Сергеи, геи ... геи
670
5
 
3
 
! Отговори
GUEST преди 11 години
Гледам че има хора които все още вярват че това е работа на ГЕРБ. ОСЪЗНАИТЕ СЕ - МИРИШЕ НА ТУРСКО КОМУНИСТИЧЕСКО ОАКВАНЕ. Aко Герб бяха слушали - щеше да има компромати за БСП, ДПС и т.н. ТвЪрдо съм ЗА подслушването на министри, депутати и президенти. САМИ се наакахте и на изборите ще си го полъчите - не на БСП И ДПС. Гласуваите за които искате - само не за ДПС (кино режисиорите) и БСП (строителите на БЕЛЕНЕ).
669
5
 
2
 
! Отговори
РК преди 11 години
Цветанов наистина е моторът на ГЕРБ и аз имам пълно доверие в него, за да вярвам на каквито и да е предизборни конфронтации!Защо точно сега го обвиниха в подслушване, помислете, всичко е инсценирано от БСП и ДПС, то ДПС се доказаха като добри сценаристи с комедията "Покушението срещу Доган"!
668
1
 
6
 
! Отговори
Щирлиц преди 11 години
Ако ЦвъЦвъ е моторът, кой ли е дупката отзад (ауспухът де:)?
667
3
 
9
 
! Отговори
aнти гроб преди 11 години
Кaквa нaглост и кaкво безочие в потъвaщия Титaник. Във всякa еднa демокрaтичнa и цивилизовaнa стрaнa сaмо при подозрения зa корупция и aнтизaконнa дейност се подaвaт остaвки. При нaс влaсттa се сдaвa в крaен случaй и Цвъко дaже имa нaглосттa дa стискa ръце нa хорaтa. Товa поведение трябвa дa се изследвa специaлно от психолози и дa се въведе новa думa .нaпр...Бaлкaнизъм. Осрaн си отвсякъде но се прaвиш че.нищо нямa и говориш.зa.висок морaл. Товa сa признaци зa сериозни психологични проблеми !!!!!
666
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Glasuvaite za Ataka, samo Ataka misli dobroto na bulgarite, i samo Ataka ste spre aneksirane na zemi ot Turzia.
665
1
 
11
 
! Отговори
Фен на моторите преди 11 години
БРАВО ! С едно уточнение - двамата сте един мотор. Оказа се, че "вторият" Цецо е 1-ви и 2-ри, а "лидерът" Бойко е 3-ти и 4-ти цилиндър. Хубавото за нас е, че този мотор тегли с пълна тяга шайката ви към изпадане от публичното пространство на бъдеща демократична България !
664
0
 
8
 
! Отговори
SAVCHO51gdn преди 11 години
ЛЮБОВТА Е СЛАДКА, НО ПРАВИ *** НА ЕДНА СЪЩА *** !!!
663
1
 
8
 
! Отговори
d.rde.tchohi преди 11 години
МАМИНИ , ЗЛАТНИ, У-БАВИ, ПЪРВО ОГРАБЕНИТЕ ПАРИТЕ ОБРАТНО НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ИЛИ МНОГО ДЪЛЪГ ЗАТВОР ДОКАТО ГИ ВЪРНЕТЕ .... ......... ТОВА СЛЕДВА ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ - СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ-stefan-tcholakov/index.php?year=2013&p=statiibg&title=-ВРАЦА
662
2
 
17
 
! Отговори
герб-Срам за Родина преди 11 години
"Цветанов е моторът на партията и е изключително важен..." А аз си мислех, че мина времето на "... значимостта на Партията". Нека на 12 май покажем, че не Партията е важна, а бъдещето на децата ни. Ще позволим ли отново връщане на комунистическите методи от преди 1956-а?! Нито една от така наречените партии на статуквото не си е позволявала по такъв безпардонен начин да погазва и малките демократични ценности, оотввоювани за тези 23 години и вместо да се цивилизоваме и демократизираме - ботуш!!
661
2
 
23
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Преди 4 г. някой писа в "поста" си." Бойко *** София ,сега клекна и над България". Сигурно съм му писал "минус" ,но сега разбирам колко прозорлив е бил този човек.Макар и късно го поздравявам
660
2
 
20
 
! Отговори
Truth_Hurts преди 11 години
*** в сливенския квартал Надежда и те така се кълнят в децата си, в майките си :) Въобщее..... 'Убава работа, ама ГЕРБ-еро-*** :))
659
3
 
16
 
! Отговори
народа преди 11 години
спасението от мафията +герб е на 12 май Народе гласувай за да си върнем държавата от ръцете на мафията+ герб .Да пратим тези изедници завинаги на бонището .Там им е мястото
658
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички скочиха срещу подслушванията, заради гражданските права. Само че по стила на изказ, в много държави, авторите ги чака съд и затвор, заради обиди и клевети. Нищо, че в тези държави уж няма подслушвания и хората заслужено ползват правата си...
657
2
 
19
 
! Отговори
ВИНЕТУ преди 11 години
Национални предатели,***.
656
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тези на снимката и Ердоган какви са според вас?
655
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
и от политика неразбира бб! вече е в историята
654
4
 
20
 
! Отговори
Дойн преди 11 години
До ГостАми на мен ми пречи Цветанов! Не искам в 21 век да се говори за подслушване, следене, да се насажда страх, не искам детето ми да расте в такава среда. Искам да живея в Европа, а не в севернокорейски комунизъм.