Платени "мирни" провокатори!?

Сидеров: МВР бе безучастно в агресията
Обновена: 18 юни 2013 15:52 | 18 юни 2013 08:45,
472
Платени "мирни" провокатори!?
Маса и куп гардове пазиха снощи Сидеров от "народната любов". Снимка: Булфото

Лидерът на "Атака" настоя, че снощните протести пред централата му не са били мирни, а провокирани и платени.

"Никакви мирни протести няма. Това са групички от платени провокатори и криминални елементи. Това беше една ужасна агресия, която няма нищо общо с граждански протест", обяви той в ефира на TV7.

Още по темата
18 юни 2013 07:00
399
По думите му най-страшното в снощния случай е бил фактът, че полицията не е направила нищо, а е стояла безучастна.

"Имаме абсолютен заговор, при който МВР помага на престъпници и нарушители на обществения ред", отсече той и допълни, че тази сутрин, в 9.00 часа, има среща с министъра на вътрешните работи.

По думите му част от протестиращите са били "групички от структурите на Румен Николов – Пашата и хора на Цветанов и Борисов", на които е било платено по 40 лева за участието.

Сидеров очаква същите хора да се съберат и довечера пред централата на партията му и отново да проворикат националистите.

Припомняме ви, че малко след 22 часа снощи шествието стигна до сградата на националистите, като започна мощно да освирка Волен Сидеров и да скандира "Национален предател", "Оставка", "Турци сте", "Еничари", "Извини се, бе" и др.

В отговор от другата страна на барикадата започнаха да хвърчат пластмасови бутилки, част от тях пълни с камъни и пясък.

Пред централата на "Атака" са пострадали трима души, сред които и депутатът Кристиян Димитров от "Атака". При стълкновението между бул. "Дондуков" и ул. "Раковски" са пострадали още четирима.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


472
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
363
0
 
2
 
! Отговори
Svoboden преди 11 години
Дори и това да е така, да не би да мислите, че останалите партии не си плащат за подобни неща? Например изпратените платени провокатори, които раниха няколко човека пред централата на Атака, дали пък не бяха пратени от ГЕРБ? Не си отклонявайте вниманието от новината на деня: офшорките на Плевнелиев, които ощетяват държавата с кой знае колко пари. Става въпрос за президента на държавата все пак. Убедена съм, че ГЕРБ си наемат хора, много хора, защото те имат средствата за това.
362
0
 
3
 
! Отговори
Tilk преди 11 години
Погледнете останалата част от протеста и ми кажете какво виждате. Хората са културни, изхвърлят си *** в кофите, има излезли родители с децата си, кучетата си, колелата си. Включват се и известни хора като актьори и т.н. Това, което се случи пред централата на АТАКА коренно се различава от лицето на протеста и си личи, че някой им дърпа конците на тея хора.
361
6
 
3
 
! Отговори
КАРЪК преди 11 години
Не знам кой крив, кой прав, но АТАКА е партия. Ако не е Волен, друг ще го смени. Напр. Павел Шопов. А що за "партия" е ГЕРБ? Без Борисов няма да съществуват. АТАКА има кауза - ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ! Има програма. Каква е каузата на Борисов? Няма. Той просто иска власт.
360
3
 
3
 
! Отговори
sss преди 11 години
СЕГА ГО ЗАГЛЕДАХ НА СНИМКАТА ВОЛЕНЧО,АБЕ НЕ ЗНАМ ЗАЩО АМА МИ ПРИЛИЧА НА МИЛКО КАЛАЙЖИЕВ САМО ДЕТО НЯМА МУСТАК И ОНЯ Е МНОГО ПО ДОБЛЕСТЕН И УЖ ПЕЕ НЕЩО.ТОЯ ЗА НИКАКЪВ К"Р НЕ СТАВА.ТО ТЕЯ МОМЧЕТА ДО НЕГО ЩЕ СЕ ОСЕТЯТ РАНО ИЛИ КЪСНО И КАТО ПОЧНАТ И ПАРИТЕ ДА МУ СВЪРШВАТ......ША ЯДЕ ДЪРВОТО
359
1
 
1
 
! Отговори
mimik преди 11 години
ei predatel naroda niama da ti prosti.az ne sam niakoi malko mom4ense da me zalagva6 kakto tia tam.ame.dano gnie6 v adaaaa
358
2
 
4
 
! Отговори
bh преди 11 години
Защо го пазят тия прости добичета Волен!? Защо не го набият като тъпан !? Та тоя *** им предаде организацията с Атака е свършено . В никакъв парламент няма да влизат вече каквато и кауза да са имали умря. След няколко месеца Волен ще се нареди до Жорж Ганчев политпенсионер с добра банкова сметка а тия добичета ще продължават да гледат тъпо и ще ходят пак на работа за 500 кинта заплата ...
357
1
 
5
 
! Отговори
ненко преди 11 години
Гледайте, каква смелост блести от очите на нашите нациналисити. Имаше 60 ученика зад жандармерията по време на "зблъсъците", а атакистите гледат все едно имат нещо лепкаво и кафяво в гащите. Нямаше екшън имаше смях :)). Волен само се кара, глави щеше да къса да бие да чупи, а той ... е сигурно поне доста парички има в сметката :)
356
1
 
2
 
! Отговори
neplaten преди 11 години
До ACIDна 20 000 души днеска по 40 лева ли са дали? Имаше ли някой пред централата на Волен Бей?
355
1
 
5
 
! Отговори
ACID преди 11 години
Вярно е! Мене лично ме офертираха за 40лв да ходя на антипротест, а ако събера повечко хора 70-80лв. Разбира се никога няма да се навия, но иначе това с плащането е истина. Жалка история.
354
9
 
13
 
! Отговори
ДО СС-23 преди 11 години
Като те намеря, нацистче такова, ще те пребия. ще те налагам с тупаници, ***, долна гнида. После ще ти ударя едно паве в главата, както си на земята, дето много ти знае устата. От "Атака" хвърлят каъмъни и бутилки, а после другите били подстрекатели. Нямам задръжки да бия по *** хитлеристи, гласуващи за нацист-предател, който е в леглото с турчагите.
353
18
 
10
 
! Отговори
СС-23 преди 11 години
Ледът се спука господа!!!! Вече разпознат, нарко дилърът Румен Петното от Русе участва активно в протестите.Даже и нашите верни нарко дилъри са заедно с Вожда и Герб. Остава да се покаже и Румен пашата-съдружникат на Б.Борисов. Ама ида не се покаже е ясно ,че Герб ползва криминални елементи.
352
6
 
7
 
! Отговори
Аврамов преди 11 години
То пак Иван Костов накрая ще е виновен Бсп е партията Майка за пенсионерите които трябва да уважаваме Дпс е партията Майка на Турското малцинство вярвайте ми по работливи хора от тях не познавам а Атака е партията Майка на националистите и те са хора които искат Държава да има Герб е на простолюдието но всички сме един Народ Нация а тези партии се подиграха с нас Но той нали и Костов дето за всичко е виновен вече не е в парламента и сега се търси новия Виновник за всички беди
351
3
 
5
 
! Отговори
BG преди 11 години
До darcas: И още един път - еуементарно, само герб е опозиция.
350
6
 
6
 
! Отговори
BG преди 11 години
До Куроландес: Еуементарно, само ГЕРБ е опозиция.
349
3
 
3
 
! Отговори
sutenior преди 11 години
Dve kolejki na okolovrasnoto si govoriat, kolejke mnogo golima konkurencia imame.Ne dumai ma ko stava,Ami te ne vujdash li vsichki jeni maje tarchat kam centara prodavat se za 40 kinta za 4-ri chasa.Nie sme falirali nikoi ne ni tarsi.
348
8
 
33
 
! Отговори
darcas преди 11 години
В Парламента има 4 партии, но "протестиращите" плюят само 3 от тях. Що така?
347
3
 
14
 
! Отговори
висок преди 11 години
Следващия път полицаите да отидат до тоалетната за 10 мин. И те са хора нали?
346
9
 
18
 
! Отговори
PLS преди 11 години
Подяволите Воленчо,любов наша,престани да пиеш Простомицин и Глупомицин- Пешо и Гошо.
345
12
 
22
 
! Отговори
Георгиев преди 11 години
С действията си беловласия *** с фес на главата иска да вкара хората в гражданска война.Съвременен Поп Кръстьо, ще ти кажа следното :И снощните протестиращи пред централата на Атака и *** от февруарските протести са еди и същи и са платени, само че платеца (т.е. възложителя) е един и същ.Убеден съм, че дори и Чукулов (въпреки, че акъла му е колкото на синигер окото) ще се сети кой е бил той. Ако пак ли не, кажи му ти - ... ти знаеш отговора (и сметките им) много добре.
344
9
 
23
 
! Отговори
КОЛЮ преди 11 години
Днес ходих до централата на ГЕРБ - дадоха ми 18лв. Смешна работа.... 4 часа да протестурвам за 18 лв. После от АТАКА ми предложиха 30 и още по-странното от БСП ми дадоха 50 ЛЕВА за да протестирам срещу тях! Така вече му заприлича 98лв си е цифра.