Платени "мирни" провокатори!?

Сидеров: МВР бе безучастно в агресията
Обновена: 18 юни 2013 15:52 | 18 юни 2013 08:45,
472
Платени "мирни" провокатори!?
Маса и куп гардове пазиха снощи Сидеров от "народната любов". Снимка: Булфото

Лидерът на "Атака" настоя, че снощните протести пред централата му не са били мирни, а провокирани и платени.

"Никакви мирни протести няма. Това са групички от платени провокатори и криминални елементи. Това беше една ужасна агресия, която няма нищо общо с граждански протест", обяви той в ефира на TV7.

Още по темата
18 юни 2013 07:00
399
По думите му най-страшното в снощния случай е бил фактът, че полицията не е направила нищо, а е стояла безучастна.

"Имаме абсолютен заговор, при който МВР помага на престъпници и нарушители на обществения ред", отсече той и допълни, че тази сутрин, в 9.00 часа, има среща с министъра на вътрешните работи.

По думите му част от протестиращите са били "групички от структурите на Румен Николов – Пашата и хора на Цветанов и Борисов", на които е било платено по 40 лева за участието.

Сидеров очаква същите хора да се съберат и довечера пред централата на партията му и отново да проворикат националистите.

Припомняме ви, че малко след 22 часа снощи шествието стигна до сградата на националистите, като започна мощно да освирка Волен Сидеров и да скандира "Национален предател", "Оставка", "Турци сте", "Еничари", "Извини се, бе" и др.

В отговор от другата страна на барикадата започнаха да хвърчат пластмасови бутилки, част от тях пълни с камъни и пясък.

Пред централата на "Атака" са пострадали трима души, сред които и депутатът Кристиян Димитров от "Атака". При стълкновението между бул. "Дондуков" и ул. "Раковски" са пострадали още четирима.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


472
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
323
16
 
13
 
! Отговори
Иван преди 11 години
Игрите между Сидеров и Б.Борисов с обграждането на централата на "Атака" от специално насъсканите "демонстранти" и провокирането на сблъсъци, в това число окървавени глави не е случайно. ГЕРБ и Барисов-Цветанов искат да създадат обстановка на гражданска война и на тази база да премахнат законно избраното правителство и да се премине от назначено от президента служебно правителство от типа на предишното, т.е. да се върне веднага властта на Герб. Изявлението на Плевнелиев, че снема доверието си от
322
5
 
19
 
! Отговори
Хахааа... преди 11 години
много хубава снимка...как хубаво се е прикрил под масата
321
2
 
20
 
! Отговори
ga преди 11 години
Надуваема кукла си ти,която висока цена си вмени.Как да вярвам кажина твоите семпли и нагли лъжи.Питам има ли власт,с която да не си в един глас.Колко абсурд ни делиаз съм човек, а Бареков си ти.Ти ме лъжеш в очи,твойто падение ми го спести.Надуваема кукла си ти,която висока цена си вмени.Питам има ли власт,която да не дава живот и на вас.Колко абсурд ни делиаз съм човек, а Бареков си ти.
320
3
 
14
 
! Отговори
hehee преди 11 години
атака е в предсмъртна агония и сайдера е полудял тотално.тепърва ще се запознае с народната любов.свалям шапка на софиянци за толкова чаканото пробуждане,а на "юруш" не им обръщайте внимание,защото по този начин им подхранвате надеждите,че все още са политически живи,а те не са.нека си се пенявят самички на улицата,докато все още имат сградата.
319
8
 
5
 
! Отговори
Мамантос преди 11 години
А къде са заптийетата, -- иначе свирепи и безпощадно отмъстителни? Защо не разгонят *** от мутри, както правеха при предишните протисти, а? Ясно защо: защото тези "протести" са инспирирани отвън, от сутеньорите.
318
20
 
11
 
! Отговори
познай преди 11 години
Непрекъснато се внушава, че протестиращите са млади, интелигентни и добре изглеждащи хора. Значи има нещо съмнително, даже неистина. По всяка вероятност точно това са калинките, които са загрижени за бъдещето си, не им се връща в провинцията и скуката на мизерното вегетиране.
317
6
 
14
 
! Отговори
Байгън Ганьо преди 11 години
Братя българи! Не са ни виновни турците, виновни са ПОТУРЛАЦИТЕ - Волен Сидеров, Христо Бисеров, Йордан Цонев, Камен Костадинов и все повече, и все повече, ако не ги спрем! За един фес с пари, сигурно за някои и повече, продават честа и рода си, срам и презрение за тях. Предлагам, където и да ги срещаме тихо да им показваме палец надолу, или друг понятен жест с който да им напомняме тяхното падение!
316
1
 
2
 
! Отговори
wc преди 11 години
До Манол Глишевne da varvjat po djavolite a tikvite im otsecheni i nabiti na kol
315
5
 
11
 
! Отговори
Манол Глишев преди 11 години
Че Сидеров е патологичен лъжец - това си го знаем.Но то още не е повод да се въздиша по БСП или ГЕРБ. Да вървят по дяволите всички заедно.
314
4
 
17
 
! Отговори
Манол Глишев преди 11 години
Сидеров, както винаги, лъже безогледно.Полицията се държа прекрасно. И всъщност опази кожата на самия Сидеров, защото неговите няколкостотин безработни фенчета нямаше да имат много шансове срещу няколко хилядите софиянци, останали до късно на Дандуков и раковски не за друго, а за да не може псевдофюрерът да си въобразява, че София е негова.Впрочем, простаците около Сидеров мятаха по нас стъклени бутилки над главите на полицаите.
313
2
 
4
 
! Отговори
Баба преди 11 години
Само анонимен е за психиатрия. А ние сме да го гледаме как се мъчи.
312
5
 
5
 
! Отговори
Samuilov преди 11 години
До are_kulataЗа психиатрия стеееееееее.......
311
4
 
20
 
! Отговори
мехмед преди 11 години
аферим сидер ага
310
5
 
23
 
! Отговори
ба преди 11 години
Айде марш в овча купел при братя ***! аз не се продавам за 40 лева гнида такава - а беше от СДС!
309
8
 
16
 
! Отговори
Б преди 11 години
Цитат: "Създателите на ДПС създадоха и Атака"Не! ДПС идва от северна америка, Атака е отговора от СССР!
308
10
 
18
 
! Отговори
Баба преди 11 години
До 347 анонименНа мене ми ги даде Волен, Местан и Станишев. И това не е шега.!!!! Боико още не ми е предлагал.
307
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре де, кой ги дава тези 40 лв. "за участието" и как мога да се свържа с него? Защо на мен никой досега не ми предложи пари, а трябваше да ходя на протестите безплатно? :( Ех, до сега щях да изкарам поне едни 120 лв... Тюх!
306
16
 
11
 
! Отговори
Баба преди 11 години
До 341 анонимен На мене ГЕРБ не ми е плащал а Атака, ДПС и Кб да демонстрирам срещу ГЕРБ за да ги свалим от власт защото кокала на власта е много сладък. Но ако си сигурен че и ГЕРБ го правят дай ми връзка. Аз си падам по мръсния бизнес като тебе . Кълна се няма да кажа на никои!
305
42
 
14
 
! Отговори
are_kulata преди 11 години
АТАКИСТИТЕ вчера се защитава по възможно най-доблестния, достоен и уважителн начин, който обстоятелстават позволяваше.Всеки опит и замах медиите с провокации, заедно със заблудени групи хора, да моделират общественото мнение за обречени!Браво!Долу Цион, напред Волен, Напред България, светлината над мрака, не се давайте, сега чужди агенти очакват вие да омекнете, но не, вие знаете каква е битката с интернационала!
304
31
 
19
 
! Отговори
До протестиращите преди 11 години
Вие сте платени долни ***. Нямате никаква представа какво искате. Още по-малко дали това е възможно и как може да стане. Много е лесно отстрани да се дава акъл. Типично по български. Един работи, десет го гледат и му намират кусури. Ако обаче ги накараш да го направят, никой не може. В България всички разбират от всичко, най-вече от политика, футбол и пиене. 4 години само мизерия, а сега глупаците искат за 2-3 седмици всичко да е наред. Ниски сметки, високи доходи. Е, няма такъв филм.