Платени "мирни" провокатори!?

Сидеров: МВР бе безучастно в агресията
Обновена: 18 юни 2013 15:52 | 18 юни 2013 08:45,
472
Платени "мирни" провокатори!?
Маса и куп гардове пазиха снощи Сидеров от "народната любов". Снимка: Булфото

Лидерът на "Атака" настоя, че снощните протести пред централата му не са били мирни, а провокирани и платени.

"Никакви мирни протести няма. Това са групички от платени провокатори и криминални елементи. Това беше една ужасна агресия, която няма нищо общо с граждански протест", обяви той в ефира на TV7.

Още по темата
18 юни 2013 07:00
399
По думите му най-страшното в снощния случай е бил фактът, че полицията не е направила нищо, а е стояла безучастна.

"Имаме абсолютен заговор, при който МВР помага на престъпници и нарушители на обществения ред", отсече той и допълни, че тази сутрин, в 9.00 часа, има среща с министъра на вътрешните работи.

По думите му част от протестиращите са били "групички от структурите на Румен Николов – Пашата и хора на Цветанов и Борисов", на които е било платено по 40 лева за участието.

Сидеров очаква същите хора да се съберат и довечера пред централата на партията му и отново да проворикат националистите.

Припомняме ви, че малко след 22 часа снощи шествието стигна до сградата на националистите, като започна мощно да освирка Волен Сидеров и да скандира "Национален предател", "Оставка", "Турци сте", "Еничари", "Извини се, бе" и др.

В отговор от другата страна на барикадата започнаха да хвърчат пластмасови бутилки, част от тях пълни с камъни и пясък.

Пред централата на "Атака" са пострадали трима души, сред които и депутатът Кристиян Димитров от "Атака". При стълкновението между бул. "Дондуков" и ул. "Раковски" са пострадали още четирима.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


472
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
303
6
 
12
 
! Отговори
anonimen iznasilen преди 11 години
До Анонимен ne narichai tezi spontanni protesti mutrenski. ne vijdash li kakvi hora sa na ploshtadite. mladi semeistva s deca, inteligentni hora, bydeshteto na naciqta. ti si plateniq dryskach koito e poel ot turcite lev a nai veroqtno i neshto dr...
302
9
 
31
 
! Отговори
_Анонимен преди 11 години
"Това са групички от платени провокатори и криминални елементи. Това беше една ужасна агресия, която няма нищо общо с граждански протест", обяви той в ефира на TV7.Ама това си е вярно от където и да погледнеш: Вярно е, че хората, които пазеха централата на Атака са платени провокатори и криминални елементи, и да, също е вярно, че атакистите нямаха нищо общо с граждански протест и бяха там само за да сътворят конфликт. Та, кво каза Субсидеров? Нищо.
301
7
 
31
 
! Отговори
123456 преди 11 години
до кога ще се предоставя медийно време на този болен човечец Сидеров.........той е като селски гамен, който при малко внимание "пощръклява" пред публика
300
42
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Протестите, които стават от няколко дни, са изцяло режисирани и платени от ГЕРБ. Това и децата вече го разбраха. Мутренска "партия", мутри начело на тази "партия" и съответно протести по мутренски. Долна ***, това сте вие протестиращите.
299
13
 
27
 
! Отговори
Лала преди 11 години
Предпочитам ГЕРБ пред Атака ! Поне не са луди. Много ми е интерестно защо групата на Атака са хвърляли камъни върху мирни демонстранти и после Сидеров си позволява да обвинява мирните демонстранти в агресия, беззаконие и т.н. Значи тои е манипулативен параноик които с желание за власт може да възпламени гражданска воина.
298
10
 
33
 
! Отговори
Павел преди 11 години
"НЕ СЪМ ПЛАТЕН,МРАЗЯ ВИ БЕЗПЛАТНО!"
297
29
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Никога повече Герб.
296
10
 
48
 
! Отговори
Революционер преди 11 години
Волен Сидеров ми прилича на ***, който непрекъснато прави скандали, непрекъснато се продава за пари-първо за ГЕРБ, а сега на БСП и ДПС. Той не прави нищо без пари и винаги си плаща на хора в негова защита, както и на хора, които да гласуват за "Атака". Този *** представящ се за български националист, е предател и дано хората да го разберат най-после това веднъж за винаги, защото вълкът козината си мени, но нрава-никога !!!
295
9
 
33
 
! Отговори
Никию преди 11 години
Най-наглия *** на вселената.
294
4
 
35
 
! Отговори
slav преди 11 години
До къде я докарахте махленски *** да са политици лелелееллеелелле
293
27
 
10
 
! Отговори
SS преди 11 години
Dovecera ste mackame gerberugite
292
38
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
АТАКА не се плаши от вас ще ви смачкаме!
291
6
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тотално изперка този. На предните избори 2009-та ... до някъде го подкрепях и дори мислих тогава да гласувам за него, но по стечение на обстоятелствата бях в чужбина и нямаше как... Но сега вече си мисля, че е тотално за лудницата!
290
2
 
3
 
! Отговори
Одисей 1 преди 11 години
327 тази НОВА ДЕСНИЦА не включва нито единия нито другия , първия не знам може да си има проблемис правосъдието а втория не знам дали разбра но напусна политическата сцена пише мемоари сега , никой не говори за тях , госпожата не коментирам , аз съм последния който би и имал доверие но в политиката понякога са необходими компромиси стига да са разумни
289
43
 
18
 
! Отговори
Р.Илиев преди 11 години
МАЧКАЙ ВОЛЕНЕ ТЕ СА К-РВИ НА ББ
288
7
 
11
 
! Отговори
Умен преди 11 години
Траяне,както и по долу написах не е нужно да ми плащат да му разбиа кончинката на Волен!!! На кого да дам шанс ми кажи като до сега само лъжи? Ти би ли дал шанс на хора които те лъжат в очите?
287
14
 
12
 
! Отговори
пи.ал преди 11 години
До Одисей 1Да и аз чух нещо за ново дясно. Не мога да си ги представя Бойко и мавъра Костов под общо знаме.. То няма толкова за крадене :) Единия ще косолидира частния бизнес във ЕТ Буда.. Другия ще продаде каквото е останало във държавата включително и Дунав Мост 2/3 :) А недай си боже и Куневица да се намеси закриваме АЕЦ и наблягаме на зелена Китайска енергия ... Ако не беше трагично новото дясно, щеше да е смешно !
286
14
 
13
 
! Отговори
горд гербер преди 11 години
БОЙКО БОЙКО БОЙКО
285
3
 
15
 
! Отговори
глас народен преди 11 години
До Одисей 1Да бе, обаче не усещаш ли, че Волен отклонява вниманието на хората?Аз мисля - да го оставим без последствие - САМ, БЕЗ ГРАМ ВНИМАНИЕ, НА СУХО!
284
17
 
11
 
! Отговори
trayan.petkov преди 11 години
факт е, че има много платени провокатори, които се опитват да превземат протестите. Трябва да се даде шанс на правителството да заработи, а не да се възползват управляващи и опозиция от това, че се намираме в изключително мизерно положение и да ни манипулират.