Платени "мирни" провокатори!?

Сидеров: МВР бе безучастно в агресията
Обновена: 18 юни 2013 15:52 | 18 юни 2013 08:45,
472
Платени "мирни" провокатори!?
Маса и куп гардове пазиха снощи Сидеров от "народната любов". Снимка: Булфото

Лидерът на "Атака" настоя, че снощните протести пред централата му не са били мирни, а провокирани и платени.

"Никакви мирни протести няма. Това са групички от платени провокатори и криминални елементи. Това беше една ужасна агресия, която няма нищо общо с граждански протест", обяви той в ефира на TV7.

Още по темата
18 юни 2013 07:00
399
По думите му най-страшното в снощния случай е бил фактът, че полицията не е направила нищо, а е стояла безучастна.

"Имаме абсолютен заговор, при който МВР помага на престъпници и нарушители на обществения ред", отсече той и допълни, че тази сутрин, в 9.00 часа, има среща с министъра на вътрешните работи.

По думите му част от протестиращите са били "групички от структурите на Румен Николов – Пашата и хора на Цветанов и Борисов", на които е било платено по 40 лева за участието.

Сидеров очаква същите хора да се съберат и довечера пред централата на партията му и отново да проворикат националистите.

Припомняме ви, че малко след 22 часа снощи шествието стигна до сградата на националистите, като започна мощно да освирка Волен Сидеров и да скандира "Национален предател", "Оставка", "Турци сте", "Еничари", "Извини се, бе" и др.

В отговор от другата страна на барикадата започнаха да хвърчат пластмасови бутилки, част от тях пълни с камъни и пясък.

Пред централата на "Атака" са пострадали трима души, сред които и депутатът Кристиян Димитров от "Атака". При стълкновението между бул. "Дондуков" и ул. "Раковски" са пострадали още четирима.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


472
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
343
13
 
22
 
! Отговори
До 394 преди 11 години
До КуроландесОт ГЕРБ плащат.
342
24
 
27
 
! Отговори
Революционер преди 11 години
До КуроландесПлатените са от отбора на Волен Сидеров и ДПС, заедно с БСП !!!
341
12
 
15
 
! Отговори
НАЕМНИКЪТ МЕЖДУ ИЗБО преди 11 години
тОКУ ЩО ИДВАМ ОТ ЦЕНТРАЛАТА НА ГЕРБ-ВЗЕХ 76 ЛЕВА, А ЧЕ ПОДЛЪГАХА ЗА 100. *** НЕКЪВ СИ ДДС ЛИ, СДС ЛИ МИ УДЪРЖАХА ДАНЪК. ТАЯ ВЕЧЕР МИ ОБЕЩАВАШ ЧИСТИ 100 ОТ АТАКА. *** КАЗАХА ДА СИ НОСЯ И ХЛАДНО ОРЪЖИЕ ЗА ПЪКОПАШНИ ОТБРАНИ...ПРЕД СЪЩАТА ЦЕНТРАЛА-ЩЕ ХВЪРЛЯМЕ ШИШЕТА ПЪЛНИ С ПЯСЪК КЪМ ПОЛИЦАИТЕ,А ДРУГИТЕ СРЕЩУ НАС ТРЯБВА ДА БЪДАТ РЪГАНИ,ЩЕ ИМА ТВ АЛФА-ТРЯБВА...УТРЕ МОЖЕ И В ДПС ДА СЪМ, АКО ДАДАТ ПОВЕЧЕ!
340
11
 
27
 
! Отговори
по 100 празни профил преди 11 години
На февруарските протести със самозаплаванията бях.Видях и как ги яхнаха и озаптиха с измама.Тези обаче все още не ги отъждествявам с национални,но ако вземат главата на Плевнелиев и Орешарски,а не само на Орешарски, мога да им повярвам и да се присъединя.Има едни групи платени провокатори на ГЕРБ с регистрирани по 100 празни профила във фейсбук и само подават фитили.Та имаш тук само един празен профил с ценни съвети.А аз системата блог с празни профили я познавам.Ти ли си този смелият,извън мишата дупка и този с ценното мнение и съветите?Че кой си ти?Тръба с коментари ли?
339
8
 
22
 
! Отговори
Мамантос преди 11 години
А къде са заптийетата, -- иначе свирепи и безпощадно отмъстителни? Защо не разгонят *** от мутри и хулигани, както правеха при предишните протести спрямо мирно митингуващите, а? Ясно защо: защото тези "протести" са инспирирани отвън, от сутеньорите от Брюксел, Вашнгтон и Тел Авив.Sapienti sat.
338
13
 
32
 
! Отговори
Аз преди 11 години
Сидеров майка си ли търсиш разкрачен на сред улицата по пътя на хората.Ти забрави ли как правеше циркове преди.Не може вече да си разиграваш коня.Предател си всички знаят,и долен ЛЪЖЕЦ..........
337
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
сидеров е етнически *** от ямболските катунари,в това разбира се няма нищо лошо,лошото е че е добър манипулатор,хитрец и използвач.още от малък си е такъв и намира будали много.на 18 г ската военна служба с фалшиво медицинско,че е сляп,после стана фотограф,не е ли уникум,сляп-фотограф,ама будали да му се връзват винаги си намира
336
18
 
28
 
! Отговори
КАРЪК преди 11 години
Това, че главните подстрекатели на протестите са ГЕРБ е видно и за слепец. Но защо го правят? Това, че искат да управляват пак е ясно. Но при това "крехко" правителство, предсрочните избори са неизбежни. ТУК ИМА НЕЩО ДРУГО. Май се боят, че дори и малко време да не са на власт и ще се разкрие нещо. Не е то само за полетите на Бистришките тигри или дали Цецо е давал устни нареждания за подслушване или не.ИМА НЕЩО, КОЕТО НЕ ИСКАТ ПО НИКАКЪВ НАЧИН ДА ИЗЛЕЗЕ НАЯВЕ !
335
14
 
7
 
! Отговори
деро-мародеро преди 11 години
Яко! Едни *** се бият с други такива.Снощи по Болен летяха ножове ,камъни и Стъкло а атакистките *** ги връщаха обратно по полуидиотите дето протестират срещу всеки и всичко от февруари на сам.Слава богу вече деца и лелки на протест след 22ч. няма да излизат а само *** ще се трепят едни други.
334
4
 
22
 
! Отговори
художника преди 11 години
По думите му най-страшното в снощния случай е бил фактът, че полицията не е направила нищо, а е стояла безучастна.Цветанов ли ти е виновен сега? Или Орешарски? Или Местан? Ти си си виновен! Виждаш съчката в окото на другите, а не виждаш гредата в своето око.
333
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
#усмихнисебе
332
4
 
23
 
! Отговори
Алекс преди 11 години
Айде стига тъпотии против протестиращите. Ако не бяха протестите, скапаняците в парламента щяха да си се ширят необезпокоявани, както в последните 77 години. Кой как се добере до властта и си мисли че е хванал господ за шлифера. Само протести за всичко за което не сме доволни. Стига свободия, да им се разтреперят партенките, че да се замислят. Надявам се простестите да продължат защото подозирам че те пак ще си правят нещата както си знаят като утихне недоволството.
331
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До СтефановА как са дошли Ленин и Сталин????
330
27
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
който ходи по така наречени спонтанни митинги да се запита за последните 23 години след такива митинги каква лична изгода е имал и какво добро е видял и тогава пак да ходи!и кой печели винаги от тях!
329
3
 
34
 
! Отговори
Танаси преди 11 години
На бей, гей и злодей им плащат заплати, за да ни мразят и унижават, затова не допускат, че някой може да ги МРАЗИ безплатно. МРАЗЯ ВИ БЕЗПЛАТНООО!
328
35
 
21
 
! Отговори
истина преди 11 години
СЛЕД 8 ЧАСА ОСТАВАТ ПЛАТЕНИТЕ АКТИВИСТИ ОТ ГЕРБ КОИТО ВИНАГИ СЕ НАСОЧВАТ ПО ЕДИН И СЪЩ МАРШУТ . НИКОГА ВЕЧЕ КАТАСТРОФАТА ГЕРБ
327
23
 
18
 
! Отговори
865 преди 11 години
Г ерб развързва кесиите тези снощи доста бяха пийнали .Ако те ми определят кой ще бъде министър- председател --тъжно е за България...
326
9
 
10
 
! Отговори
Иван преди 11 години
полза - точно в полза на тези срещу които главно протестирате. Вие сте употребени и след като Герб постигне целите си /ако/ ще бъдете натикани отново в блатото !!
325
19
 
3
 
! Отговори
Иван преди 11 години
правителството на Орешарски е протшвоконституционно и поради това нищожно ! Той няма такива права. Нещо повече, обявявайки, че дава доверие на протестиращите, показва, че взема страна и зове към хаос, вместо към спазване на Коституцията и мирно парламентарно решаване на сложните проблеми на страната. Просто си плаче за ИМПИЧМАНТ, но за съжаление за това се изисква малко по-спокойна обстановка. Митингуващи, прочетете статията на Явор Дачков от вчера, за да видите каква роля играете и в чия
324
17
 
15
 
! Отговори
66 преди 11 години
НЕ ИСКАМ 150000 ДУШИ ДА ОПРЕДЕЛЯТ КОЙ ДА УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ