Сидеров с охрана, мегафон и... полицейска палка в ръка

Лидерът на националистите бе щракнат на влизане в НС
Обновена: 27 юни 2013 16:29 | 27 юни 2013 13:48,
379

Снимка: Булфото

Рано сутринта лидерът на "Атака" пристигна на работа в парламента с охрана и... полицейска палка в ръка, щракната от фотографите на Булфото.

Той отказа коментар пред журналистите, а частните му охранители започнаха да въдворяват ред в кулоарите.

Още по темата
На оградилите го любопитни медии той отвърна: "Хайде, махайте се. Ходете да си вземете хонорарите, платени жрици на любовта".

Сидеров отказа да отговори и на въпросите какво се е променило от вчера до днес, така че той и депутатите му да решат да се регистрират на днешното заседание и по този начин да осигурят нужния кворум.

По-късно, зачетен в декларацията си, лидерът на националистите обясни от трибуната на НС, че парламентарната му група не е влязла вчера в парламента, защото МВР не осигурило достатъчно гаранции за сигурността на депутатите му.

"Ако МВР не влезе във функциите си", категорично обяви Волен Сидеров, "ние от "Атака" ще защитаваме живота си както намерим за добре", зарече се още той .

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


379
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
286
3
 
8
 
! Отговори
Злопаметна преди 10 години
До NORDLANDКой танк от трите останали? Те той танка докато стигне до офиса на Атака купените от Болен *** ще го разглобят за вторични суровини. В движение.
285
3
 
3
 
! Отговори
NORDLAND преди 10 години
До Анонименот къде????? хахаххаххааа ти си болен бе, човек! не са ти ясни въобще нещата!! от руското посолство вика..... майкааааааааааа
284
4
 
13
 
! Отговори
Злопаметна преди 10 години
До ЛилиКакво да се очаква от Председател по комисията по етика, който купува за по 30 лева и парче пица неандерталци, опикаващи Опера?
283
4
 
6
 
! Отговори
NORDLAND преди 10 години
ейййй, анонимен!! я не обиждай Фюрера бе! за сравнение с този *** и дума не може да става!!! а пък на Воленчо да му вземат един танк с него да ходи в парламента!
282
4
 
10
 
! Отговори
Лили преди 10 години
Капка отърва кожата..Леле какъв срам! Тя доста се облагороди откакто се разделиха. Като гледам как му мълчат всички на тази *** се замислям да емигрирам.
281
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АспарухИ защо не се самоууспокоиш с бухалката ?
280
5
 
7
 
! Отговори
Лили преди 10 години
Смятам, че непоносимият и уродлив Сидеров всеки момент ще откачи още повече ,ще изпеенякаква мега пикантерия за долните си партньори и те ще се видят в чудо! Добре се накиснаха с него противните подлеци! Явно му имат страх щом му мьлчат така, но още малко остана.
279
5
 
5
 
! Отговори
Злопаметна преди 10 години
До АнонименЕстествено..."Разделяй и владей" е новия девиз на най-голЕмия родолюбец Болен. Вече ни джамиите, ни молитвените килими до ЦУМа, ни новини на турски го интересуват - удря собствения си народ.*** продажен.
278
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Болен му дават заповедите директно от руското посолство.
277
3
 
6
 
! Отговори
Злопаметна преди 10 години
ООО, госпидин началник шеф на комисията по корупция и по етика, страхотен пример си и за двете. Я се скрий под масата. Идваш в Парламента когато те викат да им осигуриш кворума за поредното назначаване.
276
1
 
19
 
! Отговори
sto преди 10 години
Да предизвикаш хаос в Енергото и да обвиниш за това ББ. Па подслушваш незаконно ББ и за това да обвиниш ЦЦ. Да яхнеш протестите чрез подставени лица. Да регистрираш още няколко партийки за да обереш вота на хората. Да направиш компроматен удар точно в деня за размисъл чрез подставен прокурор. Да го раздухаш чрез подставени медии - глоба само 2000 лева. Това е чудовищно. Това е октопод пуснал пипала навсякъде. Тук дори и Пиночет трудно ще се справи.
275
5
 
13
 
! Отговори
николай преди 10 години
всъщност, какво иска този жалък ***!?.. какво иска да покаже!?.. на кого!?
274
6
 
17
 
! Отговори
доко преди 10 години
Питам се гласувалите му доверие дали изпитват неудобство?
273
5
 
12
 
! Отговори
марин преди 10 години
Крайно време е протестиращите и целият български народ да поиска намеса от ЕС.Нека там знаят , че един луд и двама корумпирани в момента управляват страната , като изопачиха вото но норода.В ЕС , трябва да се знае какво става тук.
272
4
 
18
 
! Отговори
сашо преди 10 години
днес той си получи поредният транш. Платиха му . Един мъж , със затихващи мъжки функции и млади любовници има нужда от много пари.Щом започват да привършват ще направи пак някакъв *** номер на чорбаджиите си и пак ще получи пари , от нашите пари естествено.
271
27
 
7
 
! Отговори
Аспарух преди 10 години
Драги сънародници,колкото и да ви е мъчно за ГРОБ и дон Тиквон и независимо колко ви плащат за да подскачате и лаете като ***,ние истинските български патриоти подкрепяме Сидеров и ако се наложи ще ви обясним с езика на бухалката защо АТАКА трябва да е на власт,тъй като явно тъпите ви кратуни така възприемат най-добре.
270
6
 
11
 
! Отговори
nikolovm преди 11 години
Носил палката да се пази от помияриявно няма доверие и на хората си
269
4
 
16
 
! Отговори
nikolovm преди 11 години
До bmsВ лудницата с усмирителна риза и палка в г*за за да не му е мъчно за доган
268
3
 
8
 
! Отговори
nikolovm преди 11 години
До bmsВ лудницата с усмирителна риза и палка в г*за за да не му е мъчно за доган
267
4
 
12
 
! Отговори
bms преди 11 години
В усмирителната риза Болене - веднага , незабавно