Сидеров с охрана, мегафон и... полицейска палка в ръка

Лидерът на националистите бе щракнат на влизане в НС
Обновена: 27 юни 2013 16:29 | 27 юни 2013 13:48,
379

Снимка: Булфото

Рано сутринта лидерът на "Атака" пристигна на работа в парламента с охрана и... полицейска палка в ръка, щракната от фотографите на Булфото.

Той отказа коментар пред журналистите, а частните му охранители започнаха да въдворяват ред в кулоарите.

Още по темата
На оградилите го любопитни медии той отвърна: "Хайде, махайте се. Ходете да си вземете хонорарите, платени жрици на любовта".

Сидеров отказа да отговори и на въпросите какво се е променило от вчера до днес, така че той и депутатите му да решат да се регистрират на днешното заседание и по този начин да осигурят нужния кворум.

По-късно, зачетен в декларацията си, лидерът на националистите обясни от трибуната на НС, че парламентарната му група не е влязла вчера в парламента, защото МВР не осигурило достатъчно гаранции за сигурността на депутатите му.

"Ако МВР не влезе във функциите си", категорично обяви Волен Сидеров, "ние от "Атака" ще защитаваме живота си както намерим за добре", зарече се още той .

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


379
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
266
2
 
8
 
! Отговори
Божо преди 11 години
Българското правителство се крепи на палката на този *** !!! СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ !!! Не ви ли е срам обикновени левичари, не ви ли е срам обикновени български мюсюлмани , не ви ли е срам български граждани !!!!! НАРОДЕ ????
265
3
 
22
 
! Отговори
А.С. преди 11 години
Бъркате се ! Не е палка ,а личният му "клизматик" ! .......или "клизматрон" !Забележете с каква любов го е прегърнал !
264
3
 
24
 
! Отговори
Мими преди 11 години
Всички виждаме изкривеното лице на това ***, но не точно.....само тези, които му дърпат конците са доволни. Болен е навсякъде, където им трябва. А министъра на МВР да не се "гъне" като праз лук, ами да си влезе в ролята. Не може един Болен мозък да върви с палка като Хитлер и да сипе закани. Цацавоооов, а ти къде си?!?!?! Занимаваш се с всичко друго, само не с това, което е неотложно. Заедно с министъра намерете начин и го озаптете тоя ***. Ще се сетите, но когато направи още бели и
263
9
 
5
 
! Отговори
MAFIA преди 11 години
MAFIAAAA MAFIAAAAAAA - TAZI PALKA E ZA VAS BULGARI.. ZA VAS
262
5
 
31
 
! Отговори
Ивайло преди 11 години
Всичко си дойде на мястото и стана ясно кой създаде ДПС и Атака. Гениален замисъл на бившата и преродила се БКП. Първо- да се разделят хората на етнически и религиозен принцип, за да могат да се манипулират, а след това да се създаде партия, която да привлече националистично настроените и раздразнени от ДПС хора. Така по-голяма част от гласовете отиват на едно и също място. Цялото викане на Сидеров срещу ДПС е било театро което да обере гласовете на недоволните от комбината БСП-ДПС. Гениално !!!
261
4
 
21
 
! Отговори
гост5 преди 11 години
Смешно малко човече.
260
1
 
10
 
! Отговори
# преди 11 години
от #ignorevolen към #arrestvolen
259
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Внимание - провокатори! Фашистката групичка на Сидеров вилнее по София безнаказано, обижда хората, заплашва мирни граждани и никой не го спира!Срам, срам, срам! Парламентът и Съдът защитават Сидеров. Нас кой ще защити от него?!
258
3
 
32
 
! Отговори
Jackal преди 11 години
Тоя пък *** Сидеров какво е тръгнал да се прави на мъж с тая палка и сто човека охрана около него на народа ще му дойде до гуша от тоя нацист и като го хванат някъде тая палка ще му я заврът там където слънце не огрява.
257
4
 
33
 
! Отговори
БЪЛГАРИИИИ.... преди 11 години
СИДЕРОВ Е ГОТОВ ЗА БОЙ......ВИЕ ГОТОВИ ЛИ СТЕ???!!!!!ВИДЯХТЕ ЛИ , ВЕЧЕ ИДВА НА РАБОТА В ПАРЛАМЕНТА С ПАЛКА ЗА БОЙ...!!!????ТЯ Е ЗА ВАС БЪЛГАРИ !!!!ТЯ Е ЗА НЕПОКОРНАТА БЪЛГАРСКА РАЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/Воленчо е човек на Доган --не ви ли е ясно/
256
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колко е жалък и смешеееен!!!! Откачи!!!
255
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Спокойно, българи! Утре председателят по етика ще дойде с Калашников, с гранатомет и естествено никой няма да му каже нищо! Спете спокойно, Волен ни пази от хулиганите!!!
254
2
 
25
 
! Отговори
Пешо преди 11 години
Няма ли най-после някой да го напляска тоя болен хомосексуалист!И да му сложи палката на място!Ало ултрасите спите ли?Време е да станете народни будители!
253
2
 
27
 
! Отговори
тт преди 11 години
Това му е предписано от гастроентеролога като лекарство за хемороидите, получени от доган
252
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Макс ДемиджОбикновен фашшш-k-иист (със селендурско-махленски произход и шизогенна мания за величие)
251
4
 
46
 
! Отговори
Богдан преди 11 години
Депутати протестират срещу избиратели, да сте виждали такова нещо по света?!
250
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Еeeeeeeeeeee един написал,че трябва да се подведе Бойко под отговорност и веднага бързате с минусите. То е ясно кои са платените драскачи. Плюс всички писани преди 2 часа-неработещи хора с надомна работа"драскачи по форумите"Ходете на работа и после пишете!
249
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Na Bolen mqstoto mu e v cirka.
248
9
 
4
 
! Отговори
До 260 преди 11 години
До к'во да се самосезира бе ?! Човек нямали ли право на самозащита? Да не те е бил Болен Лидеров?!
247
7
 
28
 
! Отговори
-Avitohol- преди 11 години
Волен днес с палка, утре с усмирителна риза !!!