ГЕРБ с 31,08% при обработени 75% от протоколите

"Коалиция за България" взима 18,86% от гласовете
Обновена: 26 май 2014 08:28 | 26 май 2014 08:13, Елка Василева
322
ГЕРБ с 31,08% при обработени 75% от протоколите
Снимка: Булфото

При обработени 74,9% от протоколите на секционните избирателни комисии резултатите са: ГЕРБ - 31,08%, „Коалиция за България” - 18,86%, ДПС – 16,51%, „България без цензура” – 10,69% и Реформаторски блок – 6,37%. Това каза за „Фокус” Камелия Нейкова, говорител на Централната избирателна комисия (ЦИК).

Относно изборните резултати от гласуването в чужбина Нейкова заяви, че са обработени почти 100% протоколите и се очаква 1 протокол, като действителните гласове са 24 хиляди.

На въпрос, свързан с приемането на протоколи, Нейкова каза: „В ЦИК не е пристигнала нито една Районна избирателна комисия, която да предава своите протоколи. Вероятно комисиите са се забавили заради повечето информация, която трябва да се попълва в протоколите на секционните избирателни комисии, така че ги очакваме да пристигнат в днешния и в следващите дни, тъй като до сряда ние трябва да приемем всички протоколи и да обявим изборните резултати”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


322
Още по темата: Евроизбори 2014
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Проруската социалистическа *** за 11 пореден път е на колене пред ГЕРБ!Смазвай позитанските ***!Кремъл губи България!
19
2
 
1
 
! Отговори
ля ля преди 10 години
До Пешконападки постоянни! имаше плакати на тия с Кунева /отврат/ които лепяха плакати на софиййския университет и на александър невски също!!! хайде да ги няма тия "десни"
18
1
 
0
 
! Отговори
vdch преди 10 години
До от София.Вие сте проевропейска формация, която нарича българите ксенофоби, иска да се отвори границата за пришълци, Турция в ЕС и имате лидер евреин, който се хвали с хомосексуалната ориентация на чичо си Алберт.
17
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това не е никаква победа след като 70%от народа не е гласувал.Иначе простотията на народа пролича!Поне видяхме изключенията на трезво мислещите.Сега Европа ще ни довърши.Какво ли ще кажат Ботев и Левски ако виждат от гроба-турци и *** да решават съдбата на България?
16
3
 
14
 
! Отговори
Пешко преди 10 години
До Анонимен 20,агресивна беше кампанията на Сайдера и Бюрека. Реформаторите кое им беше агресивното
15
2
 
13
 
! Отговори
ля ля преди 10 години
ужас!!! и тия от България без цензура влязоха в управлението!?!?!? турци стари *** тикви и сега и "журналисти" допълват картинката изцяло с красота и невежество към нас гласоподаватели и държавата или поне каквото е останало от нея! и така до пълното и унищожаване...ми хайде да вземем да направим нещо за тази Майка България вече!!!!
14
4
 
17
 
! Отговори
UPS преди 10 години
Тая сутрин няма тролчета. Да не са ви спрели кранчето другари? Честито на печелившите, да си ходят губещите. Бойко да си опича акъл, защото никой няма да го търпи 3 години да гони някакви процентчета за пред МВФ. Барека да внимава да не последва Болен Лидеров. Столетницата да се сниши и да преосмисли къде я води украинеца от среден пол.
13
0
 
5
 
! Отговори
ние преди 10 години
А КЪДЕ СА ТУРИСТИТЕ ОТ СЪСЕДНА ТУРЦИЯ, С ПО НЯКОЛКО АВТОБУСА И КОЛИ ХАХАХАХАХ
12
1
 
0
 
! Отговори
Orda преди 10 години
Е и...
11
5
 
23
 
! Отговори
анти преди 10 години
ДОЛУ БСП!!! ОСТАВКА!!!!Вчера бихме шута на проруската *** БСП и АТАКА!!!Велик ден за Европейска България!
10
2
 
17
 
! Отговори
Пешко преди 10 години
Кукловодчетата на Бюрека постигнаха целта си - дръпнаха гласове от бузлуджанци, изравниха ДПС с бузлуджанци и вкараха второ дпс в първите четири, прецаквайки Сайдерович, който остана сам като куче. Добрата новина е, че РБ има също нелош резултат при почти никаква кампания. Само Пръмова да не беше там
9
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Заглавията трябваше да са: Българите клекнаха пред мафията.
8
13
 
24
 
! Отговори
п стоянов преди 10 години
Мачкай Бойко!!!!
7
9
 
9
 
! Отговори
от София. преди 10 години
ние от РБ ще сме представени. Избирателят припозна дясното в неговото разновидност и ние трябва да уважим неговия глас. това е богатство на политическата позиция в страната. Затова ние трябва да отстояваме нашето лице независимо от апетите на други партии определящи се като десни или център дясно към нашите гласове. Защото ние сме най- проевропейската формация, която няма да превие крак пред натиска на Евразия в името на конюктурна политическа сметка. Поздрави за Миглена Кунева и Радан Кънев.
6
3
 
9
 
! Отговори
уплашен преди 10 години
Който и да печели-от ден на ден, става по-лош живота!
5
1
 
2
 
! Отговори
макето преди 10 години
мамка му винената партия па не се е кандидатирала така че нема за кой да гласувам просто си кръкаме вино и ке чекаме другите избори хи хи хи
4
8
 
15
 
! Отговори
писна ми преди 10 години
Станишев веднага да подава оставка, да се избере друг млад и отговорен човек да представя българската левица! Това заслужават българските граждани, които подкрепят лявата идея! Станишев трябва да загърби егото си и в името на българските избиратели и граждани е длъжен да хвърли своята оставка!
3
1
 
36
 
! Отговори
az преди 10 години
извинете, но оная *** волен, даваха ли я по телевизията снощи?
2
33
 
12
 
! Отговори
Булгаристан Тиквов преди 10 години
ДПС е бъдещето на България. Факт !В България са останали само роми и турци. Те гласуват за ДПС.В България са останали и най-тъпите от българите. те гласуват за Тиквата. Тиквата обаче е слуга на ЕС и няма да спре *** и ислямизацията на България.Честито !
1
1
 
38
 
! Отговори
истината преди 10 години
серГЕЯ направи всичко възможно ,тотално да си разбие партията . И за това му пожелавам да е начело още 5 год. ,до пълното и заличаване !!