ГЕРБ с 31,08% при обработени 75% от протоколите

"Коалиция за България" взима 18,86% от гласовете
Обновена: 26 май 2014 08:28 | 26 май 2014 08:13, Елка Василева
322
ГЕРБ с 31,08% при обработени 75% от протоколите
Снимка: Булфото

При обработени 74,9% от протоколите на секционните избирателни комисии резултатите са: ГЕРБ - 31,08%, „Коалиция за България” - 18,86%, ДПС – 16,51%, „България без цензура” – 10,69% и Реформаторски блок – 6,37%. Това каза за „Фокус” Камелия Нейкова, говорител на Централната избирателна комисия (ЦИК).

Относно изборните резултати от гласуването в чужбина Нейкова заяви, че са обработени почти 100% протоколите и се очаква 1 протокол, като действителните гласове са 24 хиляди.

На въпрос, свързан с приемането на протоколи, Нейкова каза: „В ЦИК не е пристигнала нито една Районна избирателна комисия, която да предава своите протоколи. Вероятно комисиите са се забавили заради повечето информация, която трябва да се попълва в протоколите на секционните избирателни комисии, така че ги очакваме да пристигнат в днешния и в следващите дни, тъй като до сряда ние трябва да приемем всички протоколи и да обявим изборните резултати”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


322
Още по темата: Евроизбори 2014
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Къде е Воленчо ? Да не е избягал в Крим ?
119
2
 
12
 
! Отговори
Владимир преди 10 години
Няма тролве днеска , забелязвате ли ? :)) хаххаа *** рани от Станишефското предателство !:) Днес се сабудих щастлив , БКП умирааааа !!! На татко който е бил години наред в лагерите това му бе мечта ....ето казвам , ТАТКО мечтата ти е на път да се збъдне и внуцитети ще израстнат в страна без комунистическа партия много скоро !!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!
118
2
 
8
 
! Отговори
а, такааааа преди 10 години
Колкото до твърдението, че големите губещи са БСП, аз пък казвам, че големите губещи за пореден път сме ние обикновените хора, не са партиите. Със или без избирателна активност, далаверките си ги правят.Все по-ясно се вижда колко много хора просто не виждат алтернатива и са изгубили надежда, не гласуват, защото знаят, че няма значение дали и за кого, на края пак ние сме от е*аната страна.Ако не броим купените гласове, реално са гласували не повече от 20%, остналите 80% вече са обезверени.
117
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Долу ръцете от др.Станишев-да остане несменяем до следващите избори за да празнува 12-тата си загуба.
116
4
 
12
 
! Отговори
anti преди 10 години
Кутевата чета съвсем изчезна. СПРЯХА ИМ РУБЛИТЕ. Путин загуби България и Украйна в един ден!!!
115
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мен пък ме е яд за Зелените, защото това е може би партията с най-многото интелигентни хора в нея. Достатъчно е да се споменем само името Ивайло Стоименов - човек с десетки победи в предаването "Минута е много".
114
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма го и малкото хитлерче,който се превърна в още по-малко путинче.
113
3
 
20
 
! Отговори
... преди 10 години
Време за ПРОТЕСТИ !!
112
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
A за купуването на гласове ще има ли шум, статии, задържани, присъди???
111
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
30 % изби. активност...показателно е,че на народа му писна да се занимава с всичките хубостници и не отиде да гласува...след като не му стиска да се изправи срещу тях поне да бойкотира изборите...на следващи избори никой да не ходи да гласува да ги видим!
110
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе ТРОЛОВЕТЕ дето изядоха маса рубли да не са ги разпуснали днес?
109
0
 
15
 
! Отговори
а, такаааа преди 10 години
А такаааа и какво излиза? БСП-то не искаха да дават властта, защото протестирали "една шепа" хора, а видите ли мнозинството ги подкрепяло. А то какво е в действителност? От 36% гласували 18% или 6-7% от имащите право на глас (от които половината купени и изнудени) ги подкрепя. Щом толкова бяха сигурни, че всички ги подкрепяха защо не насрочиха предсрочни избори, та да се види колко ги подкрепят в действителност?А онзи клоун *** на Гея, пък се наака тотално. Вече и сам се убеди, че е труп.
108
4
 
5
 
! Отговори
АПРОПО преди 10 години
РЕФОРМАТОРИТЕ ЗАГУБИХА ЗАРАДИ КУНЕВИЦА! НЕ ГО РАЗБРАХА ОБАЧЕ!
107
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Станишеф НЕКАДЪРНИК, УРААААА !!!! :)) за 11ти път , като чувал в дувар !!
106
4
 
15
 
! Отговори
АНТИ преди 10 години
Да изринем проруската *** в посока СИБИР!!!
105
3
 
19
 
! Отговори
Винету преди 10 години
Къде сте сега, бе червендалести драскачи? Къде е оня *** НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ? Къде са червените шамани ален Колю, бухала Тончев, теляка Борислав Цеков Пеевски, които 2 дни преди изборите прогнозираха категорична победа на БСП? Жалка работа, продажници и мафиотски ***.
104
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Герб=бсп-същата помия!
103
1
 
20
 
! Отговори
БГ преди 10 години
Като слушах снощи какви евтини оправдания за разгромната си загуба измисля Станишев,много ми се искаше,поне един журналист да го попита,какво би говорил,ако резултатите на БСП и ГЕРБ,бяха разменени ?Щеше да има едни гръмки думи от сорта,че ето видите ли,край с ГЕРБ,народът е показал ясно,кой да управлява и т.н,а сега се прави ,че все едно НИЩО не е станало.Баси наглеца е тоя!!!
102
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези избори за всички беше ясно , че не бяха за ЕС ...поне в България тези избори бяха за да се покаже колко ниска е подкрепата , нулева, за БКП и останалите! ДПС спечелиха от цялата работа но при тях е ясно купуването на гласове , там са царе! Но поне индикатора е ясен ГЕРБ отново мачка , браво !На парламентарните избори всички Българи към урните само тогава ББЦ и ДПС ще са или мега малки или аут от парламента за БКП е ясно те парламент няма да видят ...Станишеф ги самоуби така както никой друг
101
2
 
12
 
! Отговори
ха ха преди 10 години
Червени *** къде сте ? Пикаете ли газ ? Къде са ви платените драскачи и социологически "проучвания" ? Хамстера защо не подаде оставка както обещаваше в случай на провал ? ЧЕРВЕНИ *** !!!