ГЕРБ с 31,08% при обработени 75% от протоколите

"Коалиция за България" взима 18,86% от гласовете
Обновена: 26 май 2014 08:28 | 26 май 2014 08:13, Елка Василева
322
ГЕРБ с 31,08% при обработени 75% от протоколите
Снимка: Булфото

При обработени 74,9% от протоколите на секционните избирателни комисии резултатите са: ГЕРБ - 31,08%, „Коалиция за България” - 18,86%, ДПС – 16,51%, „България без цензура” – 10,69% и Реформаторски блок – 6,37%. Това каза за „Фокус” Камелия Нейкова, говорител на Централната избирателна комисия (ЦИК).

Относно изборните резултати от гласуването в чужбина Нейкова заяви, че са обработени почти 100% протоколите и се очаква 1 протокол, като действителните гласове са 24 хиляди.

На въпрос, свързан с приемането на протоколи, Нейкова каза: „В ЦИК не е пристигнала нито една Районна избирателна комисия, която да предава своите протоколи. Вероятно комисиите са се забавили заради повечето информация, която трябва да се попълва в протоколите на секционните избирателни комисии, така че ги очакваме да пристигнат в днешния и в следващите дни, тъй като до сряда ние трябва да приемем всички протоколи и да обявим изборните резултати”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


322
Още по темата: Евроизбори 2014
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
2
 
6
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 10 години
Каквото и да пишете-едни се радват!!! други ревът!!!!!--Истината е една---за пореден път доказахме ,че народът ни е ОВЦА--овца без бъдеще......Никой не се запита--ЗАЩО изобщо са нужни тези Е.избори.....Отговорът е::::: за да могат и нататъка да ни унищожават.Не съм подържник на НИКОЯ партия--но това НЕ ми пречи да виждам--че намаляваме като народ,ще опашките пред трудовите борси растът,ще опашките пред социялните кухни СЪЩО растът....с две думи---народът БЪЛГАРСКИ умира....а вие си се радвайте..
139
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Другарю Кутев, къде са Ви писачите?Резидентните шестима мълчат ли, мълчат.А Червен Кольо? Прави ли проучвания за Партията Майка?
138
8
 
6
 
! Отговори
Истина преди 10 години
И ако в крайна сметка ГЕРБ се върнат на власт в България, ще настъпи истинския край на всички надежди и добри решения, защото не виждам как ГЕРБ печели постоянно, без да е отправила и едно разумно намерение за подобряване на положението на хората
137
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 201:В същност, май няма нищо по-жалко от тебе и такива като тебе, комунистче.
136
0
 
0
 
! Отговори
до лисан преди 10 години
тая карабина е толкова на дълбоко у вас,че няма кой друг да я види,камоли да и се кани.
135
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тук ДПС показа че независимо какво се случва в България, те винаги ще имат висок процент!А относно Пеевски, те се подиграха на народа с това назначение!Доган найстина бил много умен и хитър....Бог да пази България!
134
3
 
20
 
! Отговори
анти преди 10 години
Мръсната креслива позитанска *** беше превзела форума. СЕГА НЕЩО ГИ НЯМА ХАХАХАХАХАХАДОЛУ БСП!!! ОСТАВКА!!!
133
2
 
14
 
! Отговори
Винету преди 10 години
До 171, Браво пич! Много точен коментар. Това е истината - пречистени ГЕРБ И РБ на власт и шут за ДПС и тяхната *** Бюреков.
132
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен"само името Ивайло Стоименов - човек с десетки победи в предаването "Минута е много".ДА, ЗЕЛЕНИТЕ СА ТАКИВА ИНТЕЛИГЕНТИ. Със сигурност сред "Зелените" има много по-умни хора от голяма част от управляващите ни. Да споменем само умствения потенциал на Бойко, Цветанов, Румен Пектов, Делян Пеевски, Мая Манолова, Цецка Цачева...
131
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
TOVA NE SA LEGITIMNI IZBORI KOGATO 30 % IZLIZAT DA GLASUVAT I SI GI DELKAT TEZI GLASOVE 10 PARTII OT KOMUNISTI4ESKI PO KOMUNISTI4ESKI . TOVA E SA6TINSKATA KOMUNISTI4ESKA DEBILNOST KOQTO NI TEGLI KATO DARJAVA OT 70 godini KAM DANOTO . S TAKAVA MASA OT TAPUNGERI NI ZAVARI I 1989 godina . 1/3 OT BALGARITE PRISPOSOBLENCI , HAMELEONI VARTQ6TI SE ZA KELEPIRA OT PARTIA V PARTIA ZA DA BADAT VAV VLASTA ILI BLIZO OKOLO NEQ . DRUGITE 2/ 3 ROBI . I ROBIA
130
2
 
8
 
! Отговори
Мирослав преди 10 години
Май са спряли червените субсидии за троловете! Чета коментарите и не вярвам, че няма поне 500 анти ГЕРБ коментара! Личи си кой плащаше и кой поръчваше музиката в интернет до вчера! Казах ви аз, че тея дни вече няма да има "заплати" и "всички ще сте я заеми" както се изрязи началника в Бобов дол! Айде честито на всички десни!!!
129
4
 
10
 
! Отговори
Геро преди 10 години
Кое е по-лошо от това да те управляват комунисти? Комунисти и турци е отговорът!Да живее България! Баси и издънената, пенсионерско-комунистическа, турска републлика сме.
128
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Шопимат да , да се откажат от политиката, да признаят за всичките геноциди срещу народа си и да напуснат България ! това им е полезния ход на тея мародер, мафиоти и масови убийци !!! Да се вдигат и да си заминават в Русия!! Техни най - обичан дом ...антибългари !!!
127
17
 
2
 
! Отговори
Лисан преди 10 години
Герберасти, ще цункате ли рязаната карабина на Доган, за да се върнете на власт, ха-ха-ха? Търсете си работа, обзалагам се, че здрава червена метла скоро ще ви измете от министерствата.
126
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дпс ви изяде главата другари.
125
0
 
6
 
! Отговори
местан преди 10 години
другари,мерси за перфектните резултати и лично на моя любим пудел сергейчо.не забравяйте да се подмиете преди да дойдете на аудиенция при султана.той вече е разпределил вечерята.окосмени другари и другарки да не идват.
124
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе, къде е батко :-))))Сега чакаме Сергей с подвита опашка да се затича към Брюксел на топло и приятно :-)))))Съсипаха държавата комунистите мръсни... и продължават...
123
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Каде е Сидер АГА? :) нали щеше да е много напред!? Каде сиииииии АГА ? да не избяга в Рсуия или втория ти дом Диарбикир ? :) Долна *** ! До СИДЕРОВ - бягай от тази държава докъто можеш ...скоро и имунитет няма да имаш и толкова бой ще ядеш , точно толкова колко си заслужил от народа !!! Бягаи и се не спирай !!!
122
5
 
13
 
! Отговори
анти преди 10 години
Сега стана ли ви ясно КОЙ направи рубладжийския февруарски преврат миналата година? КОЙ направи тоталната манипулация в деня за размисъл? КОЙ натискаше да строим абсолютно безмисления Южен Поток? КОЙ натискаше да строим БЕЛЕНЕ? КОЙ изкарваше българите путинофили? КОЙ ни тикаше насила към Евразийския Съюз?
121
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Станишев веднага да подава оставка в БСП !БСП защо го търпи, и ако не го свалят, възмощно е да падне правителството, а с такъв *** за лидер, БСП отиват в небитието !