Заплатата им върви, те - на плаж, сопна се Манолова на ГЕРБ

Опозицията е безотговорна, произнесе се тя
Обновена: 3 юли 2014 14:56 | 3 юли 2014 10:55, Камелия Цветанова
235
Заплатата им върви, те - на плаж, сопна се Манолова на ГЕРБ
Мая Манолова Снимка: архив, БТА

Решението на депутатите от ГЕРБ да бойкотират работата на парламента не е изненада и те явно са решили да си получават заплатата и да ходят на море, смята зам.-председателят на парламента Мая Манолова от БСП.

„При ГЕРБ всичко е предпоследно, няма особена изненада, те очевидно ще завършат работата си в този парламент точно както я започнаха. Започнаха я с двумесечна лятна ваканция по плажовете, очевидно така ще приключи 42-рото Народно събрание с още един месец на плаж, добре са го измислили, заплатата им върви, те са на плаж. Не знам какво ще направят утре, дали ще влязат в зала, дали ще направят, така че правителството да не може да подаде оставка, може пък да им харесва това правителство, може да искат да ги управлява това правителство още дълго време“, коментира тя.

Още по темата
Според Манолова все пак поведението на опозицията е изключително безотговорно към хората, защото в дневния ред на парламента бяха предвидени важни закони.

Като пример тя посочи измененията в Закона за здравето, които касаят ТЕЛК, ветото на президента върху промените за търговските вериги, промените в Закона за автомобилните превози, с които трябваше да се удължи срокът за касовите апарати в автобусите.

„Това е безотговорно, безпрецедентно, високомерно отношение, хората са ни пратили в парламента, за да решаваме техните проблеми, не за да паразитираме на техен гръб, както в момента правят ГЕРБ“, настоя социалистката.

Според нея, след като „Атака“ решиха, че напускат парламента, изкушението и за ГЕРБ е било твърдо силно и не са могли да преглътнат, че те остават в Народното събрание.

Манолова отрече думите на Цецка Цачева от ГЕРБ, че левицата не си държи на думата.

Тя настоя, че договорката, постигната при президента, е била в пленарната зала да се гласуват консенсусни законопроекти, а вчера от ГЕРБ и ДПС са прокарали измененията в НК, с които БСП не е съгласна.

„Този законопроект мирише на пещерен антикомунизъм, с който ние няма как да се съгласим и ние имаме ясна позиция, че ще направим всичко възможно той да не бъде приет“, обясни Манолова.

Дали може да има избори преди 5 октомври, както беше договорено, е въпрос на споразумение между политическите сили и решение на президента, смята още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


235
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тоя червенгалев *** се е разпенявил нещо? Оставка крадци!
23
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Каква ирония на съдбата?! Всички очакваха управлението на БСП да фалира държавата, накрая Бойко с уникално просташките си изкавания по медиите за малко да фалира банковата система и да разсипе държавата тотално.
22
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
У МАЯ ЕСТЬ БОЛЬШАЯ ЗАПЛАТА!ХА-ХА-ХА
21
6
 
9
 
! Отговори
Рали1 преди 10 години
Майче,в Кюстендил и Бобов дол опорната точка ще свърши работа! Що не ревахте толкова за Волен като си тръгна, ами пак Бойко и ГЕРБ са виновни ! Смях и забавление да ви гледа човек последните гърчове! Никакви плажове, така де-разваляйте им плановете -простичко е, подайте оставката! Според правилника на НС, който отсъства не получава заплата? Като се сетя, че и той е правен от Мая и онова 15/15 беше от нея, всичко е възможно.
20
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Кутев, няма ли ваканция и плаж за троловете ? И те са "хора"...
19
17
 
15
 
! Отговори
Ганимед преди 10 години
Герберастката наглост няма граници! Бойкоидите - в затвора!
18
9
 
17
 
! Отговори
Кюстендил преди 10 години
Н А Г Л А И С Т Р А Ш Н О Г Р О З Н А В А М П И Р К А !!!ДА СЕ МАХА, НАРУШАВА МИ АУРАТА !!!
17
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До vesko02Президент-премиер-воненокомандващ на червената проституция!!!!
16
7
 
15
 
! Отговори
Веселин преди 10 години
Това е безотговорно, безпрецедентно, високомерно отношение, хората са ни пратили в парламента, за да решаваме техните проблеми, не за да паразитираме на техен гръб, както в момента правят ГЕРБ, настоя социалистката.г-жо Манолова, искам да останем на саме за 10мин.Нямам сексуални желания /някой да не си помисли нещо:)/Просто искам да и покажа нейното/тяхното/високомерие към народа........с тази уста ядеш хайвер ***......що говориш глупости....не виждате ли какво става в държавата.Не е фалит ами
15
5
 
22
 
! Отговори
Червенотиквеник преди 10 години
Мая, Мая, че какъв закон за здравеопазването ще гледате като министърката Ви е в опуск,а болниците фалират една след друга.Съвета ми е - Дим да Ви няма!
14
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хич не е права, просто вие сте коне с капаци и вярвате още на глупостите на тия комунисти. Ако не се регистрират с карта в НС заплата няма, нали затова реваха от герб като два месеца не се регистрираха, че нямали заплати. Поредната простотия от комунистите - искат да се задържат на власт, за да предложат другаря станишев за комисар... това е, а да и да приемат ако може 1-2 важни закона, ама важни за тях не за нас .
13
10
 
25
 
! Отговори
гост преди 10 години
Стига лъга ***! Хората са си в парламента всеки ден, но не се регистрират! Това се нарича СТАЧКА!
12
24
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не я харесвам особено и понякока страшно ме дразни, но също така пнякога е адски права за някои неща, както и в случая!!
11
16
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази нахална червена *** говори за морал, ай сикан бе!!!!!!
10
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Мая, ти по-добре за твоята заплата мисли. Скоро ще ти трябва нова работа.
9
10
 
30
 
! Отговори
Браво на ГЕРБ! преди 10 години
Ама да го каже това и на Ибрика Сидероглу, не само ГЕРБ не са в Парламента. Още повече че не виждам от къв зор ГЕРБ ще им правят кворум, че да може ХУНТАТА да си прокарва в последния момент лобистките и олигархични закони?
8
10
 
24
 
! Отговори
Да преди 10 години
Днес в "Тази сутрин" даваха за това как червенушките сега правят назначения, които влизат в сила на 01.01.2015 е айде стига...то бива наглост ама комунистическата край няма...никакъв кворум...до 5 август парламентът ще прикрива следи и прави назначение в последния момент за да мъти водата на следващите управляващи...евтини болшевишки номера...омръзна ни вече
7
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тая пък колко е загрижена за хората... :-D
6
6
 
12
 
! Отговори
ПЕС преди 10 години
Мая ще е новия шеф на БСП и БГ!
5
4
 
13
 
! Отговори
Загрижен преди 10 години
... и пИпИруда!