Станишев похвали кабинета на Орешарски на Бузлуджа

Над 45 000 социалисти се събраха на историческата поляна под върха
Обновена: 2 авг 2014 12:38 | 2 авг 2014 12:36, Веселина Йорданова
150
Станишев похвали кабинета на Орешарски на Бузлуджа
Сергей Станишев. Снимка: архив, БулФото

Членове и симпатизанти на БСП се събраха днес на традиционния събор на връх Бузлуджа. Тази година мотото е "Силна БСП - единна левица".

В речта си бившият председател на БСП Сергей Станишев похвали правителството в оставка на премиера Пламен Орешарски, предаде БНР.

Още по темата
Само за последната година правителството, излъчено с мандат на БСП, направи за обикновените българи в пъти повече, отколкото за четири години правителството на ГЕРБ и ние се гордеем с това, заяви той.

Според Станишев "няма как да се бориш с монополите, ако хората които защитаваш, не отидат да гласуват".

"Няма как да ограничаваш произвола на банките, ако потребителите смятат това за наша битка. Затова искаме в следващите седмици всеки един от нас да отиде при хората и да каже какво сме направи и какво ще направим за България", подчерта президентът на ПЕС.

Повече от 45 000 членове и симпатизанти на БСП вече се събраха на историческата поляна под връх Бузлуджа за традиционния събор на левицата, съобщиха от партията.

Стотици симпатизанти продължават да пристигат с автобуси и автомобили от цялата страна.

Вечерта е предвиден турнир по пейнтбол, организиран от Младежкото обединение в БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
91
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сектантите пак са се сбирали.На серГЕЯ пак ГЕРБ са му виновни,а кулския *** Миков бръщолеви глупости за изборни победи...Нищо ново.БСП на бунището!!!Бай бай,БСП.
90
5
 
1
 
! Отговори
DJ преди 9 години
Гледам че днес напъните в подкрепа на борисоф са много слаби, явно пикльовците които са му фенове са на дискотека... нали е събота.Много ще напредне държавата.... по-старите им е писнало и не гласуват нито протестират а наркоманизираната младеж от 90г. насам е със усилено промиване на мозъците още от училище и е непосилно да си напънат "тиквите" защото вътре няма нищо, в крайна сметка резултата е налице българинът е роб доброволно както сервитьорката президент заедно с "***" са роби на САЩ.
89
1
 
5
 
! Отговори
Андрейчо преди 9 години
Я па тоя - намерил кого да хвали?! Добре,че те сами се хвалят,а то народът гледа изпод вежди и в " близкото светло бъдеще " не ще ги похвали ! И Даскал Минчо така ни каза! Че тия много обе щавали,а нищо не давали ?! А иначе дай им да се хвалят едни-други,та вече петдесет и кусур години все хвалби си раздават?!А сега Станишев надмина себе си - нали той фактически ръководеше правителството и нема срама пред толкова народ да си се похвали колко мнооооооооого е работил и колко малко е свършил !Пфу !
88
0
 
7
 
! Отговори
Много ме е Яд! преди 9 години
Днес, поради лоши метеорологични обстоятелства червената-летящата чиния на връх Бузлуджа не можа да излети за Северна Корея, за мое голямо съжаление и въпреки голямото желание на новият им вожд и 1-ви клас пилот-космонавт, Михаил Михов! Ще трябва да търпим още една година червените, минали вече годност, поради изтекъл "ресурс" над 70 годишна възраст млади социалисти-космонавти, до следващия им насрочен полет (05.10.2014) с еднопосочен билет за КНДР, с надежда завинаги да напуснат България!
87
0
 
6
 
! Отговори
Винету преди 9 години
Е този е типичен тесен социалист.
86
0
 
9
 
! Отговори
Еди Койси преди 9 години
Станишев похвали кабинета на Орешарски и обеща да му издигне паметник на връх Бузлуджа.
85
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези са толкова социалисти-комунисти , колкото аз съм китаец-космонавт. БСП-то е лицето на една мафиотска сбирщина опитваща се да изглежда социално ориентирана. Тази т.нар е партия е един параван за мафиотската групировка която пере пари, контролира нарко-каналите и нелегалният внос-износ. Тълпата дето са събрали на бузлуджа са бедни и нещастни хорица, които за 20 лв и един безплатен обяд са готови да направят всичко каквото им наредят
84
0
 
14
 
! Отговори
BG преди 9 години
Я, кажете имаше ли пак целувки и прегръдки с Местан :))))
83
3
 
27
 
! Отговори
Ми преди 9 години
Да отидеш и да му слушаш наглите лъжи на тоя не трябва да си социалист, а социопат!
82
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Срамувам се, че все още има такива същества като пишещите от 115 до 119. Вие не сте разумни хора, а някакви латерни, които повтаряте това, което ви диктуват подобни престъпници. Колко пъти тази партия е идвала на власт и колко пъти България не е затъвала. Спомнете си Лукановата зима, спомнете си 1997 година, правителството на Беров. Ако ви е обхванала амнезия, другари помислете докъде ни докараха само за 14 месеца Станишев, Миков, Орешарски и цялата тази пасмена около тях.
81
23
 
4
 
! Отговори
Алек преди 9 години
Надявам се, че Станишев въпреки, че вече не е лидер на партията ще продължи, както и в момента прави, да помага на БСП за постигането на важните за страната цели, които Столетницата си е поставила
80
25
 
4
 
! Отговори
Ина преди 9 години
Станишев си беше перфектен за поста, но и Миков е много добър заместител, който ще върне БСП на пътя на победата
79
18
 
5
 
! Отговори
Тодор преди 9 години
Единствената цел на ГЕРБ е да се докопат до властта, за да могат да постигнат престъпните си цели и биха се коалирали с всеки достатъчно луд да им гласува доверие
78
16
 
6
 
! Отговори
Даниела преди 9 години
Поредното интелигентно и компетентно изказване на вече бившия лидер на БСП
77
20
 
4
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Миков е човек, който в действителност може да постигне много за партията и България, дано народа му гласува нужното доверие, за да дойдат промените
76
1
 
18
 
! Отговори
135 преди 9 години
Това копче няма ли да го вкарат в затвора, най сетне. Долен крадец и ***.Баща му беше предател , а този съсипа партията си. Жалко за хорицата, които гласуваха за него.
75
1
 
18
 
! Отговори
Samo minavam преди 9 години
Безродна комунистическа мамуна.Сър Уинстън Чърчил,много добре описва същността на комунистите в частност този копе.дак.......Бяха времена в които живота и смъртта изглеждаха еднакво превликателни,нацията беше единна,а малцината комунисти се спотаиваха.Дерзаите гащници,може и да сте милионери,но от кокошкарското си потекло,няма как да избягате.
74
0
 
19
 
! Отговори
Софиянец преди 9 години
Като го гледам как се е нахилил сигурно се смее на неговите глупости.
73
0
 
23
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 9 години
Половин България под вода от потопи и градушки, тия купон правят. Абе, комунист ли е , е*и му мамата.
72
1
 
23
 
! Отговори
безпартиен преди 9 години
До Помнещ Какво са направили направиха червена ОЛИГАРХИЯ от милионери и милардери която разграби страната наряза заводите на скрап и работещите в бГ са с най-мизерните доходи за да богатеят внуците на партизаните обирали мандри от преди 9 1944