Радев: Знаете защо беше въведено машинното гласуване

Държавният глава обяви, че сме свидетели на смачкани досъдебни производства
14 апр 2022 13:30, Росен Стойчев
82
Радев: Знаете защо беше въведено машинното гласуване

„Знаете много добре защо беше въведено машинното гласуване. България беше шампион в Европа, дори в света, по процент невалидни бюлетини, по множество спекулации - и съзнателни, и несъзнателни, в протоколите на СИК. Знаете какви опашки бяха и колко се чакаше. Машинното гласуване сложи край именно на това”, заяви държавният глава Румен Радев, цитиран от Bulgaria ON AIR.

С дейността си спецправосъдието не дава солидни аргументи в своя защита. През годините всички ние сме свидетели на смачкани досъдебни производства, на отказ от досъдебно производство по знакови случаи, на преследване на политически и бизнес неудобни хора.

Още по темата
Там няма аргументи за защита. Това каза президентът Румен Радев относно закриването на спецправосъдието.

"Българите очакват партиите в коалицията да покажат, че могат да се обединяват в името на националния интерес и решаване на проблемите на българите. Те са много, иска се активна работа и ако се показват ясни резултати в отговор на проблемите на хората, коалицията няма да има проблем".

Той коментира и дали трябва да се върне хартиената бюлетина. „Знаете много добре защо беше въведено машинното гласуване. България беше шампион в Европа, дори в света, по процент невалидни бюлетини, по множество спекулации - и съзнателни, и несъзнателни, в протоколите на СИК. Знаете какви опашки бяха и колко се чакаше. Машинното гласуване сложи край именно на това”, обясни президентът.

За спекулациите, че ще вдигнем ветото за евроинтеграцията на Северна Македония, Радев заяви, че има изказвания от управляващите, че ще се спазват всички договорености, които изразяват нашето национално съгласие и позиция по този въпрос.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да знаем, за да станеш ти пак президент и твоите пълни палячовци да вземат властта!
58
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ВЪРНЕТЕ бюлетината В Европа така се гласува Бюлетината върнете ЗАЩО НИ ЗАДЪЛЖАВАТЕ ДА ГЛАСУВАМЕ СОМО С ТЕЗИ ИЗМАМНИ МАШИНИ ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА
57
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако не беше въвел на Разпети петък през нощта тези измамни машини нямаше България да е в пропастта сега но ти си оплете кошника назначи служебните п.евратаджии с венецуелските мад машини В Европа Няма такива измами ние си станахме венецуелска маадд Къде е Демокрацията
56
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отговор:а)Да спечеля втория си мандат.Още 5г.гарантирани за нищо- правене по18000лв заплата+3000лв.пенсия,доволни ли сте?А вас съм ви оставил на Кирчо и Кокорчо те ще ви довършат ..
55
1
 
10
 
! Отговори
Радеф и Йотофа преди 2 години
С ВАС СМЕ! ОПЛЕТОХМЕ СИ БЪДЕЩЕТИТЕ 5 ГОДИНИ С 15 - 20 БОНА ЗАПЛАТА, А ВИЕ ДУХАЙТЕ СУПАТА!!! !
54
1
 
16
 
! Отговори
ГЕРБ преди 2 години
Машините манипулират резултата перфектно и незабелязано
53
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ газ пикaят, че не могат да фалшифицират изборите, както правеха преди машините за гласуване
52
1
 
17
 
! Отговори
айде бе, зелен чорап преди 2 години
Радев иска машини, защото манипулират изборите. така, чрез фалшификация ПП Пълен провал излезе на първо място. Зеления чорап затова иска само машини.
51
2
 
18
 
! Отговори
СЛУГА НА МУТРИТЕ.. преди 2 години
ЗАТОВА ВЪВЕДОХТЕ МАШИНИТЕ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ....
50
1
 
13
 
! Отговори
А Бе преди 2 години
...куха манерка, че нали сега имате мнозинство във секциите бе, как така мислиш ,че твоите хора ще фалшифицират? Кой ти вярва на тебе, още повече на машинките на Мадуро? Имало ли е в досегашната история на изборите, всички социологически агенции/които са предимно червени/ и екзитполове да сбъркате с над 8%? Кого се опитваш да мамиш? Извърши си преврата с парите на Черепа и машинките на Мадуро, като по учебник на КГБ!
49
1
 
11
 
! Отговори
перко преди 2 години
Нали Рундьо Фуражков искаше контролно броне на разписките от машиите, а сега мълчи по въпроса. Въпреки ,че беше прието на последните избори да има такова ЦИК мълчи за резултатите! Журналистите също удобно избягват този въпрос! ЗАЩО ЛИ??? ?
48
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Машинките избраха и проамерикансткото правителство и проамериканският президент.На президента му наложиха и Петков и Василев за служебни министри, а машинките избраха никому не известната ПП .
47
3
 
13
 
! Отговори
Мангърова преди 2 години
Е как да не знаем ?! Нали ако не беше въведено то нито Радев щеше да е президент,нито ПП / пропадналото правителство / щеше да си развява байрака !
46
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да др.Радев.иначе нямаше да си на тази позиция,а и точно ти докара Кирчо и Кокорчо !И ко стана ударихме дъното благодарение на теб..
45
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Знаем, знаем.
44
2
 
12
 
! Отговори
знаем преди 2 години
за да могат едни Простинпутки и Пиндираси да свършат мръсната работа по зануляването на местно ниво
43
1
 
8
 
! Отговори
анон преди 2 години
До АнонименНеплащането на данъци е най-дибрият начин за протест. Само дано повече хора го разберат и да стане малко-по масово...
42
2
 
21
 
! Отговори
Българин преди 2 години
За да манипулирате изборите и направихте така че и да не се проверяват разпечатките. И ето чалгарите управляват с пАдалите, а червените ги учат как се краде. А ти Румене си най-големия бАклук. Седиш редом в историята ни до Георги Димитров. Къде са парите защо не попиташ Киро И Коко? Като говорим за крадене на милиарди. Колко станаха вече? 9 за декември и януари. Преди това взехте от автомагистрали АПИ и където още можахте да опоскате. ББР нещо да кажете има ли пари останали там?
41
1
 
17
 
! Отговори
www преди 2 години
Защото само с машинен вот ти имаш втори мандат, за да позориш България още 5 години!
40
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми знаем разбира се!!!За да фалшифицирате уж по-лесно изборите,а сега искате да върнете пак хартиените бюлетини ,защото червените имат печатници и по-лесно могат да правят фалшификации!!!Ти нас на прости ли ни правиш ?!