Хаджигенов: Нашата работа е да не позволим на Радев да ръководи

Той призова за демократично единство
29 юли 2022 10:24, Росен Стойчев
144
Хаджигенов: Нашата работа е да не позволим на Радев да ръководи
Снимка: БГНЕС

Коалиция между “Продължаваме Промяната”, “Демократична България” и движение “Ние идваме” трябва да се случи в името на това да се пребори статуквото.

Още по темата
Това каза в студиото на Нова адвокат Николай Хаджигенов.

“Дали е възможно да стане е рано да се каже, дали трябва да се направи обаче, е задължително. Работим по това от 2 години. Врагът е статуквото и ние трябва да се преборим с него. За да се преборим с него - имаме нужда от мнозинство, а то може  да се сформира само по този начин”, каза той.

Бившият депутат коментира думите на президента Румен Радев при връщането на третия проучвателен мандат неизпълнен. “Радев води странна политика, която се лъкатуши много сериозно. Той се опитва да ръководи, да мести фигурите - наша работа е да не му позволим, защото това не демокрация”, каза Хаджигенов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


144
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
3
 
3
 
! Отговори
Мъдреца преди 1 година
По добре във властта с Герб, отколкото с крадливата и корупцинна партия Бсп, Дс. Другарите чебурашки създадоха криминалните групировки и олигархията в България. Кой и кога ще ни отърве от тях.Особено от алчната и ненаситна олигархия, която е свързана с руските служби и техния бизнес. Бсп защитаваше и защитава изгонените 70 руски дипломати шпиони. Мястото на тази партия е на политическото бунище за винаги, но те оцелевят благодарение на задкулисната помощ на президента Радев Решетников.
83
2
 
3
 
! Отговори
Мъдреца преди 1 година
По добре във властта с Герб, отколкото с крадливата и корупцинна партия Бсп, Дс. Другарите чебурашки създадоха криминалните групировки и олигархията в България. Бсп защитаваше изгонените 70 руски дипломати шпиони. Мястото на тази партия е на политическото бунище за винаги, но те оцелевят благодарение на задкулисната помощ на президента Радев Решетников.
82
2
 
3
 
! Отговори
Антонии преди 1 година
Срам и позор за всяка партия която управлява и ще управлява с най старата и кагабейска партия Бсп, Дс. Която е в дъното на случващото се мръсотия в България. Президента Радев Решетников и неговия токсичен екип се държи като руска къртица, а не като достоен български президент.
81
1
 
9
 
! Отговори
Робин преди 1 година
Ами адвокат че е! Само за кинти си мисли.
80
16
 
30
 
! Отговори
мдаа преди 1 година
Кои изплуваха, бе байно? Или ти домъчня за банкянския тиквок и пеевски? Я кажи сега, Пеевски за главен прокурор ли го тъкмите, след нищоправещия Гешок? Наредили сте се на софрата със зинали уста и отворени чекмеджета!
79
4
 
48
 
! Отговори
Венелин преди 1 година
Хаджигенов го мислех за свестен, ама и той гледа само как да прибере повече кинти...
78
16
 
33
 
! Отговори
Майната ви.... преди 1 година
До Анонимен 78 Аз между Хаджигенов и Радев избирам Борисов.
77
10
 
27
 
! Отговори
Я па ти.. преди 1 година
Усети ли се *** ?Нали заради Радев се търкаляхте по жълтите павета.
76
15
 
59
 
! Отговори
Габи преди 1 година
Тази коалиция се стреми само и единствено за раширяване и узаконяване на корупцията. След много врякане по площадите взеха власта и съсипаха държавата, потъпкаха всички права на хората. Глад, мизерия и връщане на мутренските времена. Това е наследството от подмяната, наведи се, отиваме си и дано не се върнат.
75
12
 
71
 
! Отговори
Народна преди 1 година
Нагъл безочлив е Хаджигенов Кой си ти и какво можеш да направиш за народа Алчност и борба за власт
74
9
 
68
 
! Отговори
Гост преди 1 година
Никой вече не ти вярва - и ти излезе лъжец!
73
23
 
32
 
! Отговори
Dinosaurus преди 1 година
А добрутро, Хаджи, като се търкаляхте по паветата под благосклонния поглед и вдигнатия юмрук на Чорапа, тогава беше правилно и му позволихте да съсипе партиите, дрмокрацията и парламентаризма "за да ръководи" еднолично, сега нямало да позволявате, ама вече сте вън от играта, барабар с ПП, които се оказаха "непослушни".Следващия аут е самия Чорап, щото се самозабрави, а Централния го чака
72
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Айде пак изплуваха тия.
71
4
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На такива като теб не трябва да се позволява да влизат във властта и да управляват. Радев може и да не е стока, но на твоя фон е за предпочитане. Колкото по-некомпетентни, толкова по-грлъмогласни, че си позволяват и акъл да ръсят. Радев е президент, избран, не съм гласувал за него, но това е, така е решил народът. Хаджигенчо обаче никога няма да има толкова гласове, така че да си седи в канторката и да си гледа работата.
70
4
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И аз не съм фен на Радев, но ако трябва да избирам между Хаджигенов и Радев бих избрал Президента. Започнаха да излизат плъховете от канала.
69
4
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
не съм фен на Президента, но ако той е спомогнал ПП/Продължаваме Падението/ да отидат в историята като най-некадърното управление, то аз АДМИРИРАМ Президента !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
68
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По-скоро е на американското посолство
67
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ето един човек, готов да се жертва и да стане министър. Слуги ми трябват на народа, слуги!
66
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички изпадащи от влакчето искат да се прикачат към ПП.
65
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нямаше ли някакъв филм от времето на социализма за някакъв Господин Никой?