Арабаджиев: ПП ще се фокусира върху местния вот и се надява да пробие там

Да пробват правителство на малцинството с третия мандат, казва депутатът
19 яну 2023 09:00, Елка Василева
127
Арабаджиев: ПП ще се фокусира върху местния вот и се надява да пробие там
Снимка: архив, БГНЕС

"Имаме сериозни разминавания с БСП и по отношение на позицията за войната в Украйна, и по отношение на еврозоната, и по отношение на съдебната реформа". Това каза пред БНР Искрен Арабаджиев, депутат от „Продължаваме промяната“ /ПП/.

Още по темата
В ПП не смятат, че това може да се реализира с мандата на БСП. Според Арабаджиев компромиси по тези теми не могат да се правят. Той уточни, че могат да подкрепят политики, но не и да участват в правителство.

Арабаджиев припомни допирните точки в т.нар. хартиена коалиция между БСП, ГЕРБ и ДПС.

"Нека, ако искат, да пробват правителство на малцинството. Ние направихме компромиси още с нашето правителство на четворната коалиция, когато включихме много различни партии в управлението. Нека да видим в момента партиите до какъв компромис са готови да стигнат", коментира депутатът от ПП относно съдбата на третия мандат.

Животът на Народното събрание е много кратък, отбеляза Искрен Арабаджиев.

"ГЕРБ бутат напред в дневния ред теми, които използват за политически нападки, за пропаганда, сякаш не иска да се състави правителство, а се подготвят за избори", заяви Арабаджиев.

"Местните избори са последният стълб, който държи подкрепата за ГЕРБ и ДПС" и чрез зависимостите в малките населени места се задържа подкрепата за сегашния модел. Затова ПП ще се фокусира върху местния вот и се надява да пробие там“, поясни Искрен Арабаджиев.

"Времето е на наша страна", посочи той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


127
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ох как ще гледат изцъклено и ще треперят от злоба гербоидите есента като ПП пак им го нашиба
32
2
 
2
 
! Отговори
перко преди 1 година
Много вожд, малко индианец!!! !
31
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да, ама не!!!
30
4
 
20
 
! Отговори
Tangra преди 1 година
Подарявайте дизела на Украйна народа да плаща дизел 3,50.Няма кой да гласува за вас. Ходете печелете изборите в КиевЖалки продажници
29
1
 
15
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
Тези ли доказани шарлатани искат да грабят по места българи не се оставяйте да ви лъжат видяхте докъде докараха държавата ни тези шарлатани комисионери криптори
28
1
 
5
 
! Отговори
От хората преди 1 година
Правилно,парите са там.Юруш.
27
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абаджиев фукосирайте се върху пиците с кристали и бурните нощи в Чалготеките там под ръководството на Хазарта и Киро парапета сте недостижими ,у наше село не ви искаме
26
0
 
16
 
! Отговори
На Боко Чекмеджето преди 1 година
До кат додат местните избори, никой няма да ви помни.
25
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Лелелеее сега ако и това с градинаря на дамаджаната се окаже вярно смееех само може да си мечтаете за подкравени снимки на чекмеджета. Тук са милиарди дълг плюс схеми с комисионни. Честито на променените
24
2
 
11
 
! Отговори
буци преди 1 година
никъде няма да пробие, ПП следва ИТН и всички други лабораторно създадени от Хера партиики. Надявам се нещо ново да излезе, ама тоя път президента да внимава, че с кокорчо и кирчо се вкара в едни приключения, добре че овреме се усети!
23
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този парламент още от началото е нелигитимен. При ниската избирателна активност мнозинството от населението няма представители в него, та даже и депутатите в него не изпълнява закона и не са подали и публикували декларации на страницата на НС за имотно и финансово състояние при влизането си в него. Разпускайте се бързо, че сте вредни за народа.
22
3
 
7
 
! Отговори
Алена преди 1 година
Благодарение на неимоверните усилия на Бойко Борисов и с огромната помощ оказвана от Реформаторският блок, вече преименувани в Да България страната не само се превърна във фактор в региона, но сме и от правилната страна на историята. В останалите партии ако имаше политици със смелост, ценности и визия можеха да надмогнат политическото дребнотемие и да се обединят около национални ценности и идеали и да продължат да работят заедно за благоденствието на народа!
21
0
 
19
 
! Отговори
Дрънканиците преди 1 година
на ПП не ни интересуват. От тях само лъжи излизат.
20
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Децата и внуците на комунистите свързани с дубайски интереси. Айде нема нужда ако тва ше ни е промяната
19
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никой нормален не би гласувал за герб, само платени хора от малцинствата.
18
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бати ви Бойко приключи с властта! В пореден парламент,Опозицията Не го допуска до властта! Бесни са Герберите,но това е положението! Никой,не желае да им Лигитимира властта! ГЕРБ може да управлява сама,ако " спечели" Над 51% Нещо което няма как да стане вече! Мутрите бяха до тук!-:))))))) Ха,ха,хааааах
17
2
 
23
 
! Отговори
Весел преди 1 година
Време е да се фокусирате върху заминаването си за Канада!!! Стига експерименти!!!
16
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вадят се пълни глупости за ПП и ДБ , ако имаше нещо главния прокурора на герб , веднага щеше да ги погне, но няма такова нещо.
15
2
 
16
 
! Отговори
Бай Пешо преди 1 година
Когато мандатът бе във вас, на Корнелия и михте гъзохранилището с езици, само и само да се долапате до държавните пари, но сега тя ви е персона нон грата. Какво да кажа ... явно за вас най-важното са парите на народа да бъдат в личните ви сметки.
14
3
 
15
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Ххахахааааа Арабаджиев, я кажи пиянката Чашков сега какво ще прави като го подгони Гешев? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))