Плевнелиев нарече Лена "популист" заради атентата срещу Гешев

Вече сме държава, в която мафията се завръща, заяви той
2 май 2023 08:45, Нели Христова
239
Плевнелиев нарече Лена "популист" заради атентата срещу Гешев
Снимка: БГНЕС

"България стои изключително зле, в която и държава да отида. Казва се, че ние сме държава, която е неуправляема, изпаднала в хаос, вече сме и държава, в която мафията отново се завръща". Това заяви Росен Плевнелиев по bTV.

"Тези, които сееха омраза срещу главния прокурор, да видим как ще реагират. Досега само Лена Бориславова даде отговор и то в съмнения срещу атентата. Тук ще си проличи кой е демократ - той показва солидарност с тези, които са пострадали, надежда, че институциите ще си свършат работата, популистите - правят, това което прави и Лена Бориславова", каза още Плевнелиев.

Още по темата
Бойко Борисов и Кирил Петков трябва да разберат, че в ситуацията, в която се намираме, трябва да подтиснат егото.

Плевнелиев допълни, че България ще загуби 10 млрд. лв., ако продължава по този път. "Или партиите ще създадат правителство, или колективно самоубийство", подчерта Плевнелиев.

"Двата блока да направят една истинска демонстрация, че демокрацията се връща. За първия мандат има два варианта - програмно, политическо правителство, второто е програмно експертно. БСП за мен е популистка партия, ДПС има изключителна компетентност, събирана през годината. Илхан Кючюк за мен е един успешен политик, всяка една негова изява гледам в ЕС, но някак ДПС остави съмнения по случая Магнитски", заяви още той. "Ако първите две партии са демократични, те трябва да се опитат да интегрират антагонистичните такива", допълни още Росен Плевнелиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
3
 
8
 
! Отговори
Пурко преди 1 година
Росен ще изпраска един хороскоп на Гешев и ще му каже кой му е душманин!
42
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДО 59.... И синоптичкат сега ще ревне. Че земята се е отместила по хода и. отиваме някъде към Марс. Голямата ударна вълна е променила хода на човешката история. отиваме към ,,червената планета.
41
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
мафията си организаира изкуствени атентати за да го изкарат жертва и да му вервате повече той е прокурора на пеевски не на БГ, ако някой искаше да го трепе щеше да е "изчезнал" вече.
40
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пак е с "П", ама не е популистка. Да надуваш кавала и се курулираш срещу заплати в ББР и постове на гаджето в партията му викат по друг начин.
39
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ето сега... Виждате ли кой , кой е. *** З АСТАНА НА СТРАНАТА НА ПОДКРЕПЯЩИ ТЕЗАТА ЗА ИЗВЪРШЕН АТЕНТАТ. ... Сам показва от чии е и на коя страна. Всички сега подкрепящи хунтата ще ревнат , че ,, демокрацията и законностаа в България са зплашени. И *** се знае на чия страна е.Плюнка от ГЕРП
38
3
 
14
 
! Отговори
Хахахахахайаха преди 1 година
Абе Плевньо, взрива е бил толкова силен, че чак в Ню Йорк са чули тътена от Самоков. Ударната вълна е обиколила 3 пъти земното кълбо, даже е изместила оста на Земята, вследствие на което утре се очакват сибирски студове и снеговалежи. Кажи на жена ти синоптичката Баннова утре да ходи с прески и кожух за прогнозата и заредете колата със зимна течност за чистачки хахахахахахахах
37
4
 
19
 
! Отговори
Браво, Лена!!! преди 1 година
Лена - този път - на висота! За разлика от Плевнята - жалкото подобие на евроатпантик
36
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Брей, тия лоши Кирчо и Кокорчо, бе ... след като вдигнаха цените, сега пък се опитаха да убият и светилото на нацията Милиционерина с каскетя - Гешов.
35
4
 
12
 
! Отговори
Швайн преди 1 година
Последни, предсмъртни гърчове на статуквото което си мисли че е 1995 г. и може да върти старите номера. Ха ха ха. Статуквото се самоизяде от алчност и глупост.
34
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички гракнаха в хор, как било възможно да има "покушение" срещу Гешев, явно мафията винаги си е работила :)))
33
3
 
16
 
! Отговори
ИВАН преди 1 година
КАКЪВ АТЕТАТ Е ГОВА БЕ ГЛУ ПАК! АКОСА ИСКАЛИ, ДА СА ГО ДУМНАЛИ, ТОВА Е ИНСЦЕНИРОВКА
32
1
 
16
 
! Отговори
Марков преди 1 година
Не се ли чудите как тези безмозъчници успяха да останат 30 години на власт с евтини номера и "атентати"? Даже Пеевски не може да заглуши истината че са лъжци и крадци всичките, барабар с Бойко и Цацаров и Гешев.
31
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Активираха всички герберасти на хранилката да героизират Гешев.
30
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много евтин цирк. По-евтин дори от тоя с покушението срещу Тиквата уж от Доган.
29
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Идеалната физиономия за реклама на перилен препарат
28
0
 
25
 
! Отговори
Пена преди 1 година
Тя мафията никога не си е тръгвала. Фалшива държава, фалшиви герои, фалшиви прокурори. Сигурно са им казали че всички, заедно с Плевнелиев са в Магнитски и сега се чудят как да отвлекат вниманието.
27
3
 
18
 
! Отговори
... преди 1 година
Е да, ама е права! Инсценировка е и активно мероприятие!
26
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ти освен на екскурзия няма какво да правиш по други държави, едва ли някой си спомня за теб!
25
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Самият факт че на тоя бившата му жена я беше срам да се появява с него пред медии е достатъчен за каква oтрeпкa става дума. К'во ни го показвате това недоразумение на природата изобщо? Вие акъл имате ли?
24
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да виждаме как мафията си отива . 2г вече държавата е потънала в прорускии *** и 0лева дейност. Вече и покушение почнаха като през 90те. Толкова слабо управление правят радев и служебните, че няма на къде.