Вежди Рашидов напуска парламента, ГЕРБ и политиката

Решението му идва след силна реакция заради нецензурни думи
Обновена: 9 авг 2023 09:49 | 9 авг 2023 09:49, Камелия Цветанова
500
Вежди Рашидов напуска парламента, ГЕРБ и политиката
Снимка: БГНЕС

Вежди Рашидов подава оставка като народен представител, напуска и ГЕРБ, и политиката.

"Във връзка със създалата се ситуация подавам оставка и като народен представител в 49-тото Народно събрание и напускам партия ГЕРБ и политиката", заяви бившият председател на Народното събрание и ексминистър на културата.

Още по темата


Преди ден той се отказа от поста председател на Комисията по културата и медиите в НС.

До това се стигна, след силна обществена реакция заради изказване на Рашидов по адрес на жените, жертви на насилие.

В разговор със зам.-председателите на парламента Росица Кирова и Никола Минчев, в една от почивките по време на дебата за промените в Закона за защита от домашното насилие, той казва: "Всички к**ви се събудиха да се сетят след 15 години, че са изнасилвани, като оня американския режисьор, дето го направиха на маймуна".





 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


500
Още по темата: парламентГЕРБРашидов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
321
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен Aми той веждито се накраде достатъчно, а и явно има опит с пр0 сти тут тките за да го каже това.. За какво трябва да го харесваме?!? Нека не забравяме, че го бяха избрали за председател на Парламента в нарушение на Конституцията!Нещо което и кРадев прави.. а и те двамцата май се харесваха..
320
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прав си никой няма кураж като него да бьде измякар тотално. И крьчмата се говори и какво нали пак в са една маса.
319
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
до 331 по точно агентите са под чадьр.
318
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Веждито беше единствения който говореше открито за всичко.Спомням си преди време беше казал за депутатите , Не може човек който довчера е варял лютеница пред панелния блок да направи богата държава. Така че по кротко когато плюете по ВеждитоДо ташаците не можете да му стигнете.
317
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Никога не е късно да станеш за резил
316
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не вярвам в тези маневри, а Вежди се е спазарил за някоя държавна длъжност и след 2 месеца ще цъфне на държавната софра. Мога да се хвана на бас, че отива на друга длъжност. Байганьовщината не се изкоренява с една оставка
315
2
 
4
 
! Отговори
Кой? преди 1 година
Koй?
314
4
 
11
 
! Отговори
Венелин преди 1 година
Не може човек на изкуството да се занимава с политика! Това е несъвместимо.
313
5
 
8
 
! Отговори
Явно преди 1 година
...с какъвто се събереш - такъв ставаш...Ама Бойко стиска зъби и с микрофон, и без микрофон. А Веждито не знае спирачка, плямпа като за последно. Айде, лека пенсия!!!
312
3
 
9
 
! Отговори
Учен Долски преди 1 година
Всъщност той за какво беше там?
311
7
 
7
 
! Отговори
една преди 1 година
Прав, как ли пък не прав. Само в такава ориенталска страна като нашата може да се оправдават такива. И още нещо за тормоза - да, има много тормозени мъже. Но те са си виновни, така както са виновни тормозените жени, защото са траещи си мижитурки. Или виновни тормозените жени и невинни тормозени мъже. Да, ама не. Не се усещате какви селинджъри сте и какъв чудовищен двоен стандарт прилагате спрямо жените.
310
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прав е за това, което каза
309
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Росица Кирова и Минджев - също да последват примерът...
308
2
 
6
 
! Отговори
българина преди 1 година
за случайно включен микрофон, оставка от Галина от Посолството, къде беше Посолството и набора от ***, когато БМБ най учтиво пред микрофони нарече 20 женици ***, а след 4.30 часа запис, на ППДБ меко казано скандален, нямаше оставки. да пукнат децата на всички предатели
307
0
 
0
 
! Отговори
Преме преди 1 година
Стих си го!
306
8
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Мили к-ви, ха осъдете всички тези мъжища дето грачат денонощно срещу вас, измъкнете им последните парички, натикайте ги по затворите да им уврат тиквите! Лицемери като отчето от "Алената буква", нищо няма да ги оправи освен дебелия край! Точно те са без капка морал и мисъл в главата, но ето какво стана с Рашидов! И всички негови глламави защитници ги чака същото - вън от нормалния живот, аутсайдери до края!
305
1
 
1
 
! Отговори
ШЕЙТАН преди 1 година
АМАНЬ КОЙДУМ *** ОТОМАНСКИ.
304
0
 
3
 
! Отговори
реджеб иведик преди 1 година
на мамуни ви правят стадо с полирани мозъци!!!!а мамуните обичат да гледат тАлАвизия ида бъдат много "ниформирани"!!!цирк буш пасти да яде пред това което ви представят и ви се подиграват!!!на дХупетатчето съвсем"случайно"му били включени микрофоните и той горкия говори не се усеща че се чуват микрофоните като говори нали така гледайте клипът с такава елементарна постановка и режисура!!!просто човека се оттегля от политиката и трябва да е с някакъв скандал че да се помни!!!справка цирка с доганя
303
9
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Прав бил тоя? Чувате ли се, бе ид....оти? Всички били такива, най-напред и майките ви тогава! Истината е, че всякакви има, има и така, и онака, да правиш пр.осташки изявления от средните векове било правилно и този колко много бил прав, ама го разкараха от парламента, нали! А вие с празните кр.атуни такива ще си останете и само ще се облизвате за к.те, но няма и те да ви бръснат за лукова глава!
302
2
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Какво сте гракнали срещу к-те, бе лицемери! При първа възможност бягате при тях със светлинна скорост да ви правят засукани неща, и последните си пари трошите, но тук пищите нонстоп, срам нямате! Не ви е срам ни от майки, ни от сестри, ни от нищо! Вие какви сте, да не би да сте по-хубави и по-морални? Че и на пичове ще ми се пишете ако сте забърсали повече бройки, но опищяхте форумите срещу тях в защита на този, дето не знае дори как да се държи в такова свято място като парламента! Я се скрийте