Борисов жали: Милиарди живи левчета оставихме, сега има нула

Парите ги няма, похарчени са, заяви лидерът на ГЕРБ
21 окт 2023 11:25, Александър Попов
256
Борисов жали: Милиарди живи левчета оставихме, сега има нула
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Бойко Борисов нападна управляващите през последните три години, че са похарчили всички резерви и от тогава регистрираме дефицит.

"Дефицит е лоша дума, а дефицитът в материално изражение в момента е над 5 млрд. Парите ги няма, похарчени са, няма да се впускам за какво и как", заяви в Силистра лидерът на ГЕРБ.

Преди да си тръгнем от управленския мандат над милиард живи левчета оставихме, за да достроят АМ „Хемус“, сега има нула там, подчерта Борисов. Оставихме над милиард за водния цикъл на градовете, на общините, където с техния бюджет не могат да вкарат 5-10 млн. под земята за да направят ВиК. И 12 млрд. във фискалния резерв. Сега 3 години подред сме на дефицит. През последните 3 г. това, което беше оставено от нас, това се доработва. Абсолютно нищо ново, отбеляза той.

Борисов допълни, че управляващото мнозинство трябва да има план как до края на годината да излиза на излишък.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
2
 
9
 
! Отговори
Радослав преди 11 месеца
Всички знаем защо Боко циври като девица по телевизията! Използва всеки момент за да ядосва съпруга си Кирчо и вечер като легнат в интимното легло на интимната сглобка Кирчо със злоба да му го нашива, а Боко да крещи от удоволствие защото той така обича! Абе комунистическа пачаври, нали ти, лично ти подкрепи това правителство, ти ги издигна, ти гласува против вота на недоверие, какво цивриш сега? Това комуниста е най долното същество на света! По телевизията плюе, а под чаршафите ***!
122
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Милиарди, живи, ходещи тихо и кроткокъм чекмеджетата му. Сега - нула, кръгла нула! Затова вие дон Буци и воят му оглася цяла българия.
121
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
За Борисов гласуват само тези,които са намазали филията покрай него и неграмотните,на които подхвърля някоя троха за Бог да прости.А покрай избори бърка по-дълбоко в чекмеджето,за да им подхвърли от откраднатите от вас пари.
120
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Бойко се връща! Хак да ви е, Софияяя!
119
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
"Искаш за 4 месеца да се направи това,което не е направено за 12 години.Ти добре ли си с главата?" - Освен закриване рязане и причие, какво се прави сега?
118
0
 
6
 
! Отговори
ПроСоТо преди 11 месеца
да,това същество е патологичен лъжец,крадец,психар и СОЦИОПАТ...То няма връзка със социума ..Като типиченлуд си живее в неговия си,бандитски свят..Но ВИЕ-вие,които го поддържате , крепите и насърчавате да ви краде и лъже,ВИЕ сте за бой !
117
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
А милиарди живи левчета скок подскок и право в чекмеджето.
116
2
 
8
 
! Отговори
Главанак преди 11 месеца
Абе лъж....ц,,защо не състави ти правителство,нали си най кадърният! Просто е чудно докога ще ту търпят и твоите патерици,които те псуват на всяка втора дума,ама важна е далаверата! Ако имаше грам достойнство,отдавна трябваше да си подал оставка!
115
2
 
7
 
! Отговори
До 121 преди 11 месеца
Искаш за 4 месеца да се направи това,което не е направено за 12 години.Ти добре ли си с главата?Или мозъкът ти е промит от тиквените простотии?
114
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Всяка събота Боко ни залива със собствената си помия,а вие не пропускате да го цитирате,като че ли е класик.В неделя почива и събира нова помия,за да залива тия,които уж подкрепя.Питам се,колко нормални са тия,които гласуват за него?
113
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Боже, какви хора гласуват за толкова пр о ст човек, не знам...
112
1
 
4
 
! Отговори
До 117 преди 11 месеца
Жалък си!
111
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Добре, че днешните управляващи дадоха някой лев на пенсионерите,иначе ти щеше да ги умориш от глад.Помним как казваше,че пенсионерите ти изяждали бюджета.Защо ли?Защото от там не можеше да крадеш.Дано никога повече не идваш на власт!!!
110
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Милиарди живи левчета оставихме, сега има нулаКъде ги оставихте, в чекмеджето ли?
109
5
 
2
 
! Отговори
до 104 преди 11 месеца
До Анонимен,на мен пък ми писна от жалки,хленчещи същества като теб(нарочно не ви наричм хора,защото не сте),във всяка друга държава щяха да са позлатили Бойко,така както той ви позлати вас,направи доходите ви космически(в смисъл,че в галактиката няма толкова високи заплати и пенсии,при това ви се подаряват без да ви се налага да работите),какво повече искате,къпете се в мляко,не си знаете парите и имотите и не само че не оценявате,ами виждаш ли му писнало на неблагодарника не ща ст ен
108
4
 
8
 
! Отговори
умен и красив преди 11 месеца
Като умен и красив веднага проверих броя на живите левчета във фискалния резерв днес и при оставката на Борисов.Към 30.4.2021 - 8.822 милиардаКъм 31.8.2023 - 12.263 милиардаТо беше ясно де. Направих го в случай, че някой още не е разбрал, че този човек е паталогичен лъжец. Наистина си е болестно състояние при него.
107
3
 
8
 
! Отговори
Тиквата от Банкя преди 11 месеца
Милиарди живи левчета дадохме за Ф16 ки и сега ни левчета ни Ф16 ки а тия само за народа харчат . За българския народ де а не за нашия .
106
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ми тогава защо ги подкрепи на вота на недоверие?
105
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
абе доста беше оставил и в чекмеджето
104
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Сезона на тиквите дойде.На Бочко ще му изпратя за Хелоуин най-голямата,за да му станат две.

Спонсорирани публикации