Борисов: На 6 и 7 март не можем да присъстваме на ротация, на конгрес сме

Борисов се сравни с Навални: Постъпиха с него, както постъпиха с нас
Обновена: 20 фев 2024 20:42 | 20 фев 2024 20:32, Анисия Иванова
118

Чисто технически на 6 и 7 март не можем да присъстваме на ротация, защото тогава е конгресът на ЕНП в Букурещ, заяви пред активисти на партията в Костенец лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. На форума ще присъстват той, Мария Габриел и български евродепутати от ЕНП и ще подкрепят Урсула фон дер Лайен за втори мандат начело на Европейската комисия. Това е конгрес с избори и трябва да гласуваме, няма как да съм тук, обясни лидерът на ГЕРБ.
Още по темата

Хората видяха какво могат нашите опоненти, затова трябва да си вървим по нашия път, да помагаме на Украйна, да бъдем приети в Шенген, коментира Борисов, цитиран от БТА.

В същото време той отбеляза, че хората , които трябва да водят преговори, не могат да се засекат напоследък, защото често пътуват.

Ударно се сменят регулаторите, ПП-ДБ имат повечето областни управители и искат да вземат единственото министерство, което ГЕРБ има, продължи Борисов и попита какво да подписват с "Продължаваме промяната-Демократична България".

ПП-ДБ заявиха, че са изготвили меморандум, който да стане договор с основни цели за управлението през следващите девет месеца, защото разговорите с партньорите им ставали все по-трудни.

Според Борисов от 7-8 март нататък, ако продължим по същия начин, това ще е катастрофа и за ГЕРБ, и за ПП-ДБ, а в момента те говорели само за постове.

Председателят на ГЕРБ се сравни с намерилия смъртта си в руски затвор Алексей Навални.

"Дойде като истински руснак, истински мъж да се бори в политиката. Те постъпиха с него, както искаха тези и постъпиха с нас - арестуваха мен, Горанов, Севда, по същия начин. Добре, че сме в Европа, иначе още щяхме да си седим в Сибир", каза Борисов пред симпатизанти в Костенец.

Той посочи, че ГЕРБ са направили огромен компромис, за да върви България напред. Борисов сравни партньорите си от ПП-ДБ с "дебело дете, което се тъпче и тъпче, и преяжда".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Неможе ли да инсталират някое пво което да ги свали не че се е случвало на други държави
52
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ааа мутро Шенген през крив макарон Натариуса отряза пътя към Шенген
51
3
 
12
 
! Отговори
анализатор преди 6 месеца
Докато крадливия шебек не бъде вкаран в затвора,нищо няма да се оправи.Познайте кой е крадливия шебек!
50
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ясно, за България не им пука, иска да се мазни на господарите. Как не го е срам да го каже. Отвращава и на хората трябва да не им пука за него, както на него за тях.
49
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Конгреса на ЕНП не може да започне ако го няма Борисов.Урсула фон дер Лайен изобщо няма да отиде в Букурещ ако там не е Бойко. Голям е.
48
4
 
12
 
! Отговори
За Витков преди 6 месеца
Дебелото дете си ти и показа ,че с аверът ти Пеевчо нещете да пуснете кокъла ако ще и потоп след вас! Но идва видов ден публицисти долни!
47
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Шегува се :)
46
3
 
7
 
! Отговори
Фаянсаджия милионер преди 6 месеца
Бат Боци се държи като ангорска котка на каишка след баня с хедендшолдерс в луксозна вана от силиконова блондинка.
45
1
 
13
 
! Отговори
Менгелес преди 6 месеца
България е достоен член на ЕС,където цари слободия и безнаказаност,толериране на корупцията и над законието! Сегашният ЕС няма нищо общо с реда в такива държави като САЩ и Русия! Ще кажете ,този е русофил, какво говори,не вижда ли какво стана с Навални! Добре приемам го за Навални,ами какво ще стане с Асанж? Мислите ли,че ако го екстрадират в САЩ съдбата му ще е по различна от тази на руснака? Не! И той ще бъде хвърлен в затвора бит и накрая самоубит! Така е във всички държави,където има справед
44
8
 
5
 
! Отговори
Независим преди 6 месеца
Хахаха...В Русия имало справедливост.Голям виц.Сигурно има секира за нормалните граждани,а за олигарсите милярдери има яхти,частни самолети и лични острови.За тия около злобното джудже ясно,те са богопомазани.Та така,в най-богатата държава на природни ресурси пенсията на редовия руснак е 400-500лв...това се дължи на "Организираната" държава и "липсата"на огромна корупция.
43
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Грешка на *** *** то е че изобщо се занимават с тоя *** и му вдигат рейтинга.Знаем го що за стока е и трябваше да го оставят да се срине в дъното.
42
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен Де да беше бай Тошо тоя *** , на малкото пръстче не мое му стъпи .
41
3
 
11
 
! Отговори
Ралица преди 6 месеца
Борисов разтурай сглобката стига толкова аванта за шарлатаните ИЗБОРИ и да ги видим как ще се доберат изобщо до парламента да не говорим за управление на държавата
40
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Бай Тошо II
39
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ще имате " конгрес", на Закриването си ли другарю МутроКомунисте? А дано!!
38
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Патриот Под "ред и закон" в рашия имаш предвид "диктарура и корупция" нали? Или ботокса с президентската заплата има имоти за милиарди, шойгу и той със заплата на министър имоти за милиони. Махайте се оттук, долни копейки
37
7
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 6 месеца
Боко бутай сглобката и правете ново правителство с ДПС. Вън ППДБ-тата. Ай сиктир!!!
36
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Кажи боко нещо за чекмеджето с пачките и кюлчетата.
35
1
 
4
 
! Отговори
до партиот преди 6 месеца
Ами нали затова БНТ продуцира бандитски сериали нон стоп.Това са си там, да.Европа изобщо няма нищо общо с историческата велика цивилизация от преди ПСВ.
34
1
 
10
 
! Отговори
Село Дибич преди 6 месеца
Накрая народът такава ротация ще ви усуче зад врата при първа възможност . Само на сглобки и уидурми ще ми станете.