Кирил Петков скри актива на ПП високо в планината и далеч от ПР-ите

Може би не иска взетите решения да са публично достояние
12 юни 2024 07:00, Нели Христова
174
Кирил Петков скри актива на ПП високо в планината и далеч от ПР-ите
Снимка: БГНЕС

От "Продължаваме промяната" се скриха високо в планината, за да направят своя анализ на резултата от вота, който им струваше около 300 000 гласа по-малко и ги смъкна на третото място след ГЕРБ и ДПС.

Още по темата

Партийното събрание обаче не се провежда в офиса на ПП, а на тайно място, далеч от София, в планината, съобщи БНТ, като се позова на неофициална информация от свои източници.

Освен далеч от медиите, съвещанието на актива на "Промяната" се провежда в отсъствието на пиарите на партията, които никога не пропускат подобни мероприятия.

Очевидно решенията, които ще бъдат взети, не трябва да стават поне на този етап публично достояние и отникъде не бива да изтича предварителна информация.

Съпредседателят на "Продължаваме промяната" още по-рано през деня анонсира, че събира актива на ПП, за да обсъдят изборните резултати от вота за парламент. Петков потвърди, че ще бъдат опозиция. Той обаче не разкри къде ще се проведе партийната сбирка.

Днес се събираме да осмислим новата ситуация в дълбочина. Три неща са ясни: ще бъдем силна и градивна опозиция, ще сме най-твърдите защитници за продължаване на европейския модел в България, където благата се разпределят честно, ще се борим срещу всеки опит за кражба и корупция. Виждам, че има сила и потенциал в обществото да продължим промяната на страната ни. Ще очертаем пътя напред заедно", написа Петков във фейсбук.

В коментара си той не спомена коалиционните партньори от ДБ, нито вече подадената оставка от лидера на ДБ Христо Иванов и поискания вот на доверие от председателя на ДСБ Атанас Атанасов, който е другият съпредседател на "Демократична България".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
6
 
12
 
! Отговори
пияница мистик преди 4 месеца
Сигурно са наели някоя голяма хижа в планината, купили са си пици с кристали, яко поркане и ВИП компаньонки, а Лена мустака им е носила байрака :)))
15
12
 
4
 
! Отговори
БОЕЦ БГ преди 4 месеца
Нищо лошо няма, просто не иска да ги подслушват мутрите...
14
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Никаква Коалиция и колкото се може по далеч от ГЕРБ.Който се е докоснал до проклятието на България ГЕРБ е изчезнал от политическата карта на България.На времето покойния проф.Божидар Димитров каза.Който се е съюзил с ДПС изчезва от политиката.Прегрътката на ДПС е прегрътка на боа.А в по ново време ГЕРБ са оприличени от Анаконда.Ако се сдушат и направят правителсто от прегрътката на Анакондата ГЕРБ и Боата ДПС какво ли ще последва.Дай боже да се самоунищожат и България да тръгне по нормален път.
13
6
 
17
 
! Отговори
Посока преди 4 месеца
Да се скрият в Канада, на река Юкон.
12
20
 
10
 
! Отговори
Опг-Перник преди 4 месеца
ПП са единствената нормална партия в тоя парламент и БСП донякъде,всичко друго е тотален леш.(сбирщина от мафиози,крадци и сeляндури) Понеже много плюехте по ПП докато се мъчеха да направят нещо градивно в предния парламент сега ще видите Опг-то Герб-Дпс какви ще ги надроби за отрицателно време.Нека им погледаме саира няколко месеца и Есента прогнозирам отново десетки хиляди на площада.
11
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
На мен ми се вижда самодоволен и ухилен на макс както винаги. Кирич нали с партньорката ти щяхте да арестувате Борисов? Май се наядохте двамата и напихте и дадохте носоpoга на женствения..
10
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Тука е пълно с хора, които живеят на принципа, КОЛКОТО ПО-ЗЛЕ, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ. Някой може ли да го обясни?
9
9
 
17
 
! Отговори
Възраждане преди 4 месеца
Ала бала. Искаме програма държавата да си изплати дълговете, да се повиши курса на лева и да спре да налива пари и оръжие в Украйна!
8
8
 
20
 
! Отговори
колко преди 4 месеца
да са се скрили ? Кога ще изтече записа от срещата:)Какво има толкова да се анализира?Пп- то е поредната еднодневка която си свърши работата, и върви към края си.
7
18
 
8
 
! Отговори
Лично мнение преди 4 месеца
ПП поне придобиха политически опит, и видяха, че Борисов и Пеевски са хищници, които трябва да бъдат отстранени от политиката. ДБ , и по- конкретно Христо Иванов ги завлече в този филм. Не трябваше да се коалират с отегчения Иванов.
6
9
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Преасфалтираха,за да прикрият безобразието на Кирчо,а се намериха хора да гласуват за тоя?Грях им е на душата направо!Докопа ли се до власт тоя ще мачка безнаказано всички в България.
5
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Няма медии да не виждат както се случва по парапетите ..
4
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
меч0кА да го лапне :)))
3
7
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Извършител на убийство се крие в планините, най-официално и даже парадира с това. Поклук.
2
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
скрил той, качил се е на хижата е напънал здраво лена фанала
1
8
 
25
 
! Отговори
Потомците на преди 4 месеца
Шумкари,ченгелари, Харвардските ***-и...се скрили по землянките в Балкана...Помъхнали 20 щайги пици със кристали, 30 кила кашкавал Маджаров, 25 щафетки шпек салам....Готвят се за въоръжена борба...Нестимир спешно търси 2000 манерки....Въъъх..