Кирил Петков: Независимо какво ще предложи Борисов, ние ще бъдем ясна опозиция

ПП ще подкрепя всички политики, които са "за" Европа и "против" корупцията
Обновена: 13 юни 2024 12:35 | 13 юни 2024 12:32, Елка Василева
408
Кирил Петков: Независимо какво ще предложи Борисов, ние ще бъдем ясна опозиция
Снимка: архив, БГНЕС

Независимо какво правителство предложи Борисов, ние ще бъдем ясна опозиция, каза съпредседателят на "Продължаваме промяната" (ПП) Кирил Петков във видео във фейсбук.

Още по темата
Според Петков ПП ще бъдат ясна и конструктивна опозиция, като ще подкрепят всички политики, които са "за" Европа и "против" корупцията.

Кирил Петков добави, че в парламента ПП ще се борят за "честно споделяне на благата". Ще се борим срещу всеки момент на корупция или всеки инцидент на корупция или кражба, и ще направим всичко възможно, така че нашите реформи, които сме си заложили и мечтали, да продължат, заяви Петков.

Той заяви, че няма да бъде позволено на никого да мисли, че „старите времена ще се върнат“.

„За всички пораженчески гласове, които се чуват навън, искаме да кажем - гледайте реванша“, каза още Кирил Петков. Той призна за грешки в комуникацията и обяви, че от партията започват да казват, преди да направят нещо.

Според Николай Денков, член на Изпълнителния съвет на "Продължаваме промяната", важно е демокрацията в България да продължи да работи още по-добре и ПП ще бъде гарант за това.

Ще продължим да се борим и за тези наши приоритети, които са много важни за хората в България – увеличаване на доходите, по-малко неравенство, подкрепа за инвеститорите с национални средства и национална подкрепа, повече грижа за образованието и здравеопазването, където не само парите са важни, а също и качеството и достъпът на всеки един човек в България, каза още Николай Денков, посочва БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


408
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
268
3
 
12
 
! Отговори
Алекс преди 4 месеца
Изпра ББ и получи мощен избирателен шут.Не е лесно да си Про100.
267
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
само 0.5 процента вярват, че политиците са полезни. 14.5 процента симулират, че вярват и участват в избори, защото знаят, че има доносници, и не искат да си загубят държавната заплатка и пенсийка. Статистиците, пардон стъкмистиците, умножават бройката по 2 и скандират : ЕТО, ЦЕЛИ30 процента ОТ БЪЛГАРИТЕ ВЯРВАТ в ИЗБИРАТЕЛНИЯцирк ! ВЪПРОСЪТ Е : ЗАЩО БЪЛГАРИНЪТ ВСЕ ОЩЕ ТЪРПИ ТЕЗИ 130 партии, ОСНОВАНИ ОТ БЕЗРАБОТНИ, КАНДИДАТИ ДА СЕДНАТ НА ДЪРЖАВНАТА СОФРА !
266
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Служебния кабинет е на тиквун, така че може и да си пасува за редовно правителство.
265
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
За тези които пропуснаха да забележат ОСОБЕНИЯ НАЛУДНИЧАВ ПОГЛЕД, ЛИПСАТА НА СМИСЛЕН ИЗКАЗ,ПОВТАРЯНЕТО НА КЛИШЕТА И ХВЪРЧАЩИТЕ СЛЮНКИ сега на спокойствие да расъждават и да си отговорят на себе си ЩЕ ДАДЪТ ЛИ КЛЮЧ ОТ СВОЯ ДОМ НА ЧОВЕК ИЗМАМИЛ СЪДРУЖНИЦИ С 6 МИЛИОНА /КОКОРЧО/ И ИСКАТ ЛИ ДЪЩЕРЯ ИМ ДА ДОВЕДЕ ЗЕТ КАТО КИРО.
264
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
За Киро какво казва бабите на село , глъм, по-глъм, но той най-глъм.
263
0
 
13
 
! Отговори
Гледна точка преди 4 месеца
До 263. И ти ли не видя, че променкаджиите са просто ужасно некадърни? Айде свали си променливите очила и виж, че не ГЕРБ и ДПС са ви виновни, защото всички други партии бяха срещу вас.
262
1
 
20
 
! Отговори
Далай Лама преди 4 месеца
Гелосаният пуяк , Про100 Киро , никога няма да разбере, че недодялани харвардски хигиенисти няма да управляват България ! Това човешко недоразумение трябва да е в затвора заради антибългарски действия !!! Той се готви сега да се пързаля по нов парапет, пърдейки и какнижейки нелепости. Но, толкова му е харвардското пипе - доста посредствено.
261
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
РОТАЦИЯТА БЕШЕ ПРОВАЛЕНА ЗАРАДИ ПОСТОВЕ!В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ВНЕСАТ ЗАКОНИ ЗА ПРОМЕНИ В СЪДЕБНА СИСТЕМА И ПРАВИЛА ЗА ДЕЙНОСТТА НА СЛУЖБИТЕ! НЯКОЙ РАЗБРА ЛИ КОИ ПРОМЕНИ ГЕРБ ПРОВАЛИ ПРИ ГЛАСУВАНЕ?НЯМАШЕ НИЩО ОСВЕН БЪДЕЩИ НЕЯСНИ НАМЕРЕНИЯ?ОБЩИ ПРИКАЗКИ И НИЩО !НЕКАДЪРНИЦИ КАКВОТО ПИПНАХА САМО СЪЗДАДОХА ХАОС!
260
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Киро вземай Денков и се скрийте в гората вие безнаказано обрахте държавата
259
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Грабене саботиране лъжи шарлатаните 3 години разрушиха всичко Сега питам аз кой иска да оправя държавата след тези смелчага има ли едва ли
258
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Кириле стегни се. Евроатлантическите ни партньори искат правителството. Щеш не щеш ще подкрепяш каквото ти наредят. Топлата връзка с посолството вече не е в твоите ръце. Ще слушкаш и евентуално след време може и да папкаш.
257
2
 
13
 
! Отговори
Реалист преди 4 месеца
Ама каква опозиция се каните да бъдете, като след три месеца ще има нови избори и тогава изобщо не се знае какво ще бъде класирането.
256
5
 
11
 
! Отговори
ПроСоТо преди 4 месеца
Кире,честно,кака ти Лена да не е направила неква "вудумагия",та ОЩЕ СТЕ в НС ?
255
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Аре тоя да си връща гражданството и да си ходи в канада....
254
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Предния път бяхте втори и ББ ВИ ДАДЕ ВЛАСТТА! ЦЯЛАТА!КОГАТО СТАНА ВЪПРОСЪТ ЗА РОТАЦИЯ ВИЕ НЯМАХТЕ ДОБЛЕСТ ДА СЕ СПОРАЗУМЕЕТЕ!ИСКАЛИ РЕФОРМИ!РЕФОРМИ МОЖЕХТЕ ДА НАПРАВИТЕ ПРИ ПРОДЪЛЖАВАНЕ НА УПРАВЛЕНИЕТО И ВНИСАНЕ НА ЗАКОНИТЕ!!ТОГАВА ПРЕД ОЧИТЕ НА ВСИЧКИ ЩЯХМЕ ДА ВИДИМ ВАШИТЕ УСИЛИЯ И ГЕРБ ДА ОБЯСНЯВАТ ЗАЩО НЕ ДАВАТ ПОДКРЕПА! НИЕ ВИДЯХМЕ ЦОЛНИ АМБИЦИИ! КОРУПЦИЯ! ИНТЕЛЕКТУАЛНА НЕМОЩ!ВСИЧКИ промени в законите са СПОРНИ,СПОРЕД ВСИЧКИ ЮРИСТИ !СЪСТАВА НА СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ НАЙ-МНОГО ИЗНЕНАДА РИСТЬО!
253
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ей, *** работа.С газ към финиша
252
3
 
16
 
! Отговори
Манчев преди 4 месеца
То бива некадърност, ама тоя надхвърля всякакви граници :))) ха-ха-ха... Отивай там, от дето си дошел !!!!
251
1
 
16
 
! Отговори
До този на снимката преди 4 месеца
Вие (Пляк Пляк) и без това друг вариант нямате, Кирчо. А беше време когато заплашваше, арестуваше и чегърташе ГЕРБ...Еее х спомени Кирчо само те ще ти останат...
250
2
 
11
 
! Отговори
Lina преди 4 месеца
Обиденки малко така. И разбира се - те са били насилени , там в скута. Невинни са, виновни да едрите батковци
249
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Изкъпаха Бойко. Той ги оправи с двеста, сега май маалко поумняха. Наивни политици са и това е.