Кирил Петков: Независимо какво ще предложи Борисов, ние ще бъдем ясна опозиция

ПП ще подкрепя всички политики, които са "за" Европа и "против" корупцията
Обновена: 13 юни 2024 12:35 | 13 юни 2024 12:32, Елка Василева
408
Кирил Петков: Независимо какво ще предложи Борисов, ние ще бъдем ясна опозиция
Снимка: архив, БГНЕС

Независимо какво правителство предложи Борисов, ние ще бъдем ясна опозиция, каза съпредседателят на "Продължаваме промяната" (ПП) Кирил Петков във видео във фейсбук.

Още по темата
Според Петков ПП ще бъдат ясна и конструктивна опозиция, като ще подкрепят всички политики, които са "за" Европа и "против" корупцията.

Кирил Петков добави, че в парламента ПП ще се борят за "честно споделяне на благата". Ще се борим срещу всеки момент на корупция или всеки инцидент на корупция или кражба, и ще направим всичко възможно, така че нашите реформи, които сме си заложили и мечтали, да продължат, заяви Петков.

Той заяви, че няма да бъде позволено на никого да мисли, че „старите времена ще се върнат“.

„За всички пораженчески гласове, които се чуват навън, искаме да кажем - гледайте реванша“, каза още Кирил Петков. Той призна за грешки в комуникацията и обяви, че от партията започват да казват, преди да направят нещо.

Според Николай Денков, член на Изпълнителния съвет на "Продължаваме промяната", важно е демокрацията в България да продължи да работи още по-добре и ПП ще бъде гарант за това.

Ще продължим да се борим и за тези наши приоритети, които са много важни за хората в България – увеличаване на доходите, по-малко неравенство, подкрепа за инвеститорите с национални средства и национална подкрепа, повече грижа за образованието и здравеопазването, където не само парите са важни, а също и качеството и достъпът на всеки един човек в България, каза още Николай Денков, посочва БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


408
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
188
8
 
14
 
! Отговори
абе преди 4 месеца
кире , независимо кво казваш факт е че Борисов бързо ви приземи . ся имате два избора - да слушкате или да джавкате от тротоара . опозиция не може да бъдете !
187
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ами това значи, че единствения изход пред Герб-Дпс е евентуална коалиция със Слави или Величие ... други кандидати няма. Айде успех им желаем.
186
4
 
8
 
! Отговори
дедо Груйо преди 4 месеца
Да идват танковете!
185
7
 
10
 
! Отговори
е преди 4 месеца
Щом и Лена го заряза. Явно в скута на Шшиши ще и епо добре на тази машинка. А нейният рогач ще остане ли при Кирчо или ще я последва, за да го бърше след кафето на шиши..
184
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Време е партията на баджанаците да кротува в ъгъла на народното събрание. Който се уредил - уредил. Мамин Кольо и Хазарта в Брюксел, а Лена и Киро ще се куролирот в парламента.
183
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
смешен ...
182
0
 
7
 
! Отговори
До 186 преди 4 месеца
Що,бе? Ти не вдигаш ли самолета?
181
8
 
9
 
! Отговори
Ха,ха преди 4 месеца
Сега сви. нята ще изяде тиквата.
180
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
За какъв реванш говори Киро ? Поне не каза че е спечелил изборите или нещо от сорта. За няколко пъти на избори стана от първа партия сами до 3-а заедно ДБ и още има наглостта да не си подава оставка и да се дърли по всички телевизии, и това без да споменавам парапетните му истории
179
5
 
6
 
! Отговори
Фемин хелп преди 4 месеца
Това са подробностиВажното е че рублата полудяОбменя се по 150-170 рубли за долар
178
4
 
16
 
! Отговори
Протежетата на Радев преди 4 месеца
Протежетата на Радев се провалиха с гръм и показаха пълната липса на преценка на сегашния президент! Да си бяха стояли в бизнеса, ама май и там не се справят блестящо! Сега остава съдът да касира изборите в София и всичко ще е наред! Тоест ще се върнем към принципите на политиката!
177
8
 
19
 
! Отговори
баси преди 4 месеца
Кирчооооооо, изпрахте баце и шиши. Узаконихте всички далавери. За какво скачахме по площадите бе. Вече никой не ви вярва. Скоро и твърдите ви ядра ще ви изоставят, понеже няма да имате кешовица да им плащате. Вие сте пътници за затвора или островите. Сега каквото и да говорите, никой не ви слуша и не ви визма на сериозно. Изтичате като *** вода в канала. Аре бай.
176
9
 
24
 
! Отговори
обективен преди 4 месеца
Гнус ме е от този долен краварски прислужник.Киро продава България всеки ден.Тошко Йорданов го оплю публично в НС , а Кирето гледаше уплашено и мигаше като плъх.Какъвто всъщност си е.
175
15
 
10
 
! Отговори
АЗ преди 4 месеца
Точно така - никакви договорки с тикви и прасета !
174
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Е кво ББ не ли арогантен. Обясняваше как пенсионерите му изяли държавата. А той ? Милионер с пожизнена пенсия.Не че тия са много свестни но поне имаха някаква интелигентност.Изглеждаше сякаш правят нещо.А тоя предишният какво? Магистрали магистрали. 20 години минаха той 15 бе на власт една непрекъсната магистрала няма . Щеше тва да строи онова да строи . Вятър работа. София кв Редута. 1 години асфалтираха 500 метра след това изкопаха асфалтираното да слагат тръби.Цялата им работа е такава -фарс
173
9
 
10
 
! Отговори
Баце искаше да преди 4 месеца
Унищожи ПП.Не успя.Но сега Шиши ще унищожи Баце.Хитрата сврака се нахендри с двата крака.
172
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Убиецът проговори, морала в България е толкова притъпен, че се кандидатират и избират убиици и лъжци
171
9
 
15
 
! Отговори
ГНЕВЕН преди 4 месеца
Единствен начин да повярвам на Кирчу е , като отиде да воюва за любимата му Оссрайна!Да вземе и другия укропитек Тагаренко и да не се връщат двамцата ,докато не победят Русия.Ако ги върнат по-рано/дано/ ,ще им турнем паметник на свободното място в парка.
170
4
 
13
 
! Отговори
Осман Адемов преди 4 месеца
Костя Копейкин каза че ще е втори на изборите? Ехо Костаки, какво става с второто място, гледам оня ден Цоньо с черна риза. Викам му...оти бре Цоньо си се зачернил, оня пък вика жаля за второто място и парите дето изгубихме от субсидията. Заради Двуличие им краднали 60 хил. гласа. Взех да му съчуствам, после се сетих, че руZки BaTHuцu и бързо ми мина. Сбогом Костаки!
169
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
И какво печелите с това???