Борисов няма да отстъпи за Рая Назарян, предложи кабинет и с ПП-ДБ

Според него има смисъл първите три политически партии да управляват
Обновена: 19 юни 2024 10:53 | 19 юни 2024 10:48, Александър Попов
503
Борисов няма да отстъпи за Рая Назарян, предложи кабинет и с ПП-ДБ
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Никой от депутатите не си е взел поука. Успехите, които иска Денков да си припише не са повече от нашите. Лесно му беше да е избран за премиер, защото ГЕРБ го подкрепяше, сега има безотговорна ПП, които искат да хвърлят държавата в хаос, заяви лидерът на ГЕР Бойко Борисов.

Със своите корупционни тежести в последните месеци ПП имат 22 депутати, ГЕРБ 68, което прави три пъти повече, коментира Борисов.

Никакъв Пеевски и никакво ДПС не са участвали в преговорите за ротация, след като отстъпих отбраната и енергетиката и отстъпих цялото управление за следващите 9 месеца, докога ПП ще продължава да лъже? С ДПС преговаряше Кирил Петков. Да не изопачават изборите, категоричен е Борисов.

Не е правилен принципът, а принципът е най-голямата партия получава председател на НС, уточни той. Да бъдем отговорни, всички виждат как летим към следващите избори. Няма отговорни партии, посочи Борисов. Ние само с ДПС не можем да направим коалиция. Без широк формат не можем да направим коалиция. Правителство на споделена отговорност с повече партии има как да се направи.

Според него има смисъл първите три политически партии да управляват - ГЕРБ-СДС, ДПС и ПП-ДБ.

Да бъдем отговорни, всички виждат как летим към следващите избори. Няма отговорни партии, посочи Борисов. Ние само с ДПС не можем да направим коалиция. Без широк формат не можем да направим коалиция. Правителство на споделена отговорност с повече партии има как да се направи.

Очаквайте подробности!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


503
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
409
0
 
0
 
! Отговори
мда преди 6 дни
Интересно, пост по долу пише хората не искат друг да ги управлява освен Борисов и затова негласуват и веднага му натракали минуси. Айде негласувалите си отговорете ако се увеличи процента на негласувалите следващите избори дали Герб и Дпс няма да имат мнозинство в парламента. Това си е факт като негласувате подкрепяте спечелилите избори. По просто от това не може да се обясни, то е като за дебббилии
408
0
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 6 дни
Тръгвай към затвора , мутро !
407
0
 
6
 
! Отговори
Тикво преди 1 седмица
Време е да се запътваш към ада!
406
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
415 То май, в България не остана читава човек. Лошият материал е на лице. Факт.
405
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ще е трудно, защото Борисов ги накара да "свикват" и то с големите му отстъпки.
404
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Да прави каквото ще. Никой не се интересува вече от него.
403
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тиквата получава все по-засукани задачи за решаване от народа - лошия матрял.
402
5
 
1
 
! Отговори
Глупаци.... преди 1 седмица
Кой искате вас да ви управлява - Путин или Байдън.?..... Или може би Киро, Костадинов и полковника...... Или Корнелия, Радев и Рашков....?
401
5
 
2
 
! Отговори
Глупаци.... преди 1 седмица
Хората не гласуват, защото са доволни от Борисов и не искат друг да ги управлява
400
1
 
9
 
! Отговори
Истината! преди 1 седмица
Заради тъпааатаа банкянска Мутра Боко, която си направи личния кеф да събори последното успешно правителство и да ни прати на поредните безмислени избори, България значително закъснява с изпълнението на Плана за възстановяване и устойчивост!!!
399
4
 
4
 
! Отговори
мда преди 1 седмица
Абе плюете Герб Дпс Пп-дб, но ние сме си го избрали, с гласовете на гласувалите за тях и главно с подкрепилите ги негласували. Такъв ни е материала, мислят си, че като не гласуват не подкрепят никого, но е обратното подкрепят победителите. С такъв народ това си засужаваме
398
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
От къде накъде председателят на НС ще е на 25 години?? В сивито й пише само, че има дете с неизвестен баща!! Кой знае Борисов на коя магистрала я намери и я пробутва!! Има къде по-свестни и опитни хора, с поне малко стаж! Стига вече с такива!!
397
0
 
18
 
! Отговори
Ясно като бял ден преди 1 седмица
Бойкоо, мутро прооостаааа, времето ти отдавна отмина! Ни Рая, ни Мая, ни Фандъчки, никой не ти иска българина, отвратен е от вас, от злобата ви, от опюването помежду ви, от истериите ви, от заплахите ви и идиотщините ви! Обирайте си мутренските партакеши и се махайте да не задръствате България! Вие сте ***, затова не гласуват 70% от българите!!!!
396
0
 
10
 
! Отговори
Доброжелател преди 1 седмица
Този , ако се махне от политиката ще се срещне със Сретен Йосич. :) А дано!
395
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Откъде накъде председателят на НС ще е арменка? Тя може да е българска гражданка, но българка НЕ Е. Титулните нации в БГ са българи и турци. Руснаци НЕ, арменци НЕ, всякакви други също НЕ.
394
0
 
7
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 седмица
До Анонимен... Тези които искат да има действаща държава и да сме в Шенген, поддръжниците на ГЕРБ, могат за часове да блокират цялата държава и да дойдат с колите и техниката пред парламента. -----////------ Подръжниците на ГЕРБ са най-долната изззз медт на нацията, без изключение! Първия лай нйан гербил, който се опита да ме спре, ще изяде 9-милиметровия. Ако Българският народ има мъдростта да ИЗТРЕБИ 10-те% гербили, Държавата ще тръгне напред.
393
2
 
15
 
! Отговори
Отвратен преди 1 седмица
С всяка изминала минута този неграмотен, *** и престъпен дебиииил Боко показва и доказва какво представлява, какви са мръсните му игрички и в що за бандитски кръгове с движи!
392
0
 
13
 
! Отговори
Ядосан преди 1 седмица
Пълна деградация, простащина и арогантност, това е Тиквата Боко. Срам за българите да ги представя този дебиииил. Свършиха вече мутренските години и някой трябва да си прибере протежето в политиката!
391
0
 
9
 
! Отговори
До Тарикат преди 1 седмица
То и Галчев е от ГЕРБ.И,харесвали ти)
390
2
 
8
 
! Отговори
Тарикат преди 1 седмица
Както каза Марков: след промените в конституцията председателят на парламента може да е бъдещият служебен премиер. Сега разбрахте ли защо Борисов толкова настоява за тази калинка? А защо партиите отказаха да я прегърнат?