Борисов няма да отстъпи за Рая Назарян, предложи кабинет и с ПП-ДБ

Според него има смисъл първите три политически партии да управляват
Обновена: 19 юни 2024 10:53 | 19 юни 2024 10:48, Александър Попов
503
Борисов няма да отстъпи за Рая Назарян, предложи кабинет и с ПП-ДБ
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Никой от депутатите не си е взел поука. Успехите, които иска Денков да си припише не са повече от нашите. Лесно му беше да е избран за премиер, защото ГЕРБ го подкрепяше, сега има безотговорна ПП, които искат да хвърлят държавата в хаос, заяви лидерът на ГЕР Бойко Борисов.

Със своите корупционни тежести в последните месеци ПП имат 22 депутати, ГЕРБ 68, което прави три пъти повече, коментира Борисов.

Никакъв Пеевски и никакво ДПС не са участвали в преговорите за ротация, след като отстъпих отбраната и енергетиката и отстъпих цялото управление за следващите 9 месеца, докога ПП ще продължава да лъже? С ДПС преговаряше Кирил Петков. Да не изопачават изборите, категоричен е Борисов.

Не е правилен принципът, а принципът е най-голямата партия получава председател на НС, уточни той. Да бъдем отговорни, всички виждат как летим към следващите избори. Няма отговорни партии, посочи Борисов. Ние само с ДПС не можем да направим коалиция. Без широк формат не можем да направим коалиция. Правителство на споделена отговорност с повече партии има как да се направи.

Според него има смисъл първите три политически партии да управляват - ГЕРБ-СДС, ДПС и ПП-ДБ.

Да бъдем отговорни, всички виждат как летим към следващите избори. Няма отговорни партии, посочи Борисов. Ние само с ДПС не можем да направим коалиция. Без широк формат не можем да направим коалиция. Правителство на споделена отговорност с повече партии има как да се направи.

Очаквайте подробности!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


503
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
349
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
СЪЩАТА ПЕСЕН, ПАК ПОСТОВЕТЕ НЕ МОГАТ ДА РАЗДЕЛЯТ!
348
2
 
10
 
! Отговори
МНОГО НЕУДОБЕН ВЪПРО преди 1 седмица
Сутринта много се смях гледам Народното и мара цънцата като се изцепи "И сега на трибуната за декларация ще излезе лидера на ГЕРБ" - и излезе Тома Биков, гхахаххахахахаха а лидера на ГЕРБ се свил като кравайче и го е шубе да надигне поглед, да не го замери някой с нещо.
347
2
 
11
 
! Отговори
Кръстникът 4 преди 1 седмица
Банкянския Дон Корлеоне е забравил да си сложи памук в бузите и не го възприемат на сериозно. Друго си беше преди, като тури памука в бузите и като заговори с дрезгав тон и сбръчкани вежди: "Какви са тия номера дето ми правите? Искам сега като глашатай, отиваш в центъра на всички софийски села и с барабанче 3 пъти се провикваш "НЯМА ДА ИМА ВИНЕТКИ" и се прибираш, нещо неясно има ли?" -- ех златни години беха за Банкянския Ал Капоне
346
6
 
3
 
! Отговори
Възмутен преди 1 седмица
Какво искате всички критикари и симпатизанти на ПП-тата и ДБ-тата? Как мислите България да излезе от спиралата от избори в избори? Колко по различни ще бъдат резултатите от нови избори? Сигурно близо до 4%,и тогава ще се оправят вашите желания за управление. С кого, като никой не ви иска некадърни неблагодарници, които през управлението не забихте и един пирон!
345
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Буцка , жената е доверчиво същество , но когато се издъниш пред нея , не прощава , Марийка - провал , Рая - провал , стана си традиция , нещо нормално за годините ти .
344
2
 
11
 
! Отговори
Отвратен преди 1 седмица
Преди дни тази "великата юристка" Рая Назарян, с година и половина стаж в НС, най-нагло направи изявление в медиите, че закона Магнитски няма никакво значение и ефект за България и Европейския съюз, така че въобще никой да не се вълнува по въпроса...Не виждам кой евроатлантик ще гласува за подобна куха патица, която дрънка простотии ... И да я поставят на трето место в държавата - Абсурд!
343
3
 
12
 
! Отговори
Ужас! преди 1 седмица
ГЕРБери докога ще държите тази карикатура Борисов начело на партията си?!? Задръстил цялата ни държава и запънал се като Магаре на мост!
342
2
 
14
 
! Отговори
Парадокс Бг преди 1 седмица
Корумпираните Борисов и Пеевски искали да управляват България?! Това е срам, позор, падение за нашата държавност! Това е показател за липсата на Правосъдие в България!!!!!!
341
1
 
2
 
! Отговори
Ама тоя бидон преди 1 седмица
И за Лиляна нямаше да отстъпи, ама се мятаха като тюлени.Абе, отваха са на телеса и секс
340
2
 
11
 
! Отговори
2 преди 1 седмица
И Натали Трифонова иска да е в парламента.Полага и се по право.Всяка държанка на дебелия диктатор иска да е в НС.
339
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Коалиция всички срещу гербави комунисти и сараи и всичко ще си дойде на мястото. Но затова се иска пипе и т.опки....
338
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тоя и с дявола ще направи кабинет в името на мазния кокал...Знае какво го чака при нови избори. Няма отърваване от комунизма и това е.
337
2
 
6
 
! Отговори
реалист преди 1 седмица
Лоения мечок Боку Тиквения ако отиде в ЦСЗ ,варненската кифла Рая Сви.рколян дали ще му ходи на свиждане?
336
1
 
9
 
! Отговори
Г557дт преди 1 седмица
Простият селтаааак Бойко Борисов ще ни праща от избори на избори докато не стане на неговата. Егоцинтричин, самовлюбен, неадекватен и нарцисист! Нали парите идват от друг портфейл - от данъците на народа, а не от собствения му джоб.
335
6
 
3
 
! Отговори
Боби преди 1 седмица
Естесвено, че няма да пуснат кокала, да не си помислихте, че ще пуснат колката. Ще се съберат пак са ПП-ДБ и ще търсят подкрепа от ДПС както беше и преди.
334
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Рая Назарян е човек на Пеевски. На Борисов му е наредено тя да е председател на НС.
333
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Няма да има правителство понеже ГЕРБ не може да набутат някоя партия, зад която да скрият ДПС? Това е срамно. ГЕРБ са първи са над 10% преднина, ДПС са втори. Двете партии имат почти едни и същи ценности. Няма как да се обясни на избирателите защо не се получават нещата.
332
1
 
9
 
! Отговори
Реалист преди 1 седмица
Несвързани думи и изречения боботи необразования Борисов. Но какво да се очаква от един *** човек?!? Той е *** и вие сте прости. Един необразован *** със съмнителни дипломи, с беден речеви запас, говорещ като каруцар на мегдана, сръдлив и инатлив, зъл и лошо гледащ...това е Боко Тиквата!
331
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Рая Назарян е кадър на Пеевски, естествено, че Борисов няма да отстъпи. Все пак Пеевски е председателят на ГЕРБ-ДПС.
330
1
 
9
 
! Отговори
Юни, 2024 преди 1 седмица
Този отново е абсолютно неадекватен. Дори и той не знае какво иска и не разбира какво говори. Той вървял, отивал или летял към избори. Ами, нека да си върви, отива или лети. Все още не са го назначили за говорител на българския народ. Дори и на българските турци не са го назначили за говорител. Те си имат двама съ-, а дори и един почетен. Не знам дали са говорители или председатели.