Борисов няма да отстъпи за Рая Назарян, предложи кабинет и с ПП-ДБ

Според него има смисъл първите три политически партии да управляват
Обновена: 19 юни 2024 10:53 | 19 юни 2024 10:48, Александър Попов
503
Борисов няма да отстъпи за Рая Назарян, предложи кабинет и с ПП-ДБ
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Никой от депутатите не си е взел поука. Успехите, които иска Денков да си припише не са повече от нашите. Лесно му беше да е избран за премиер, защото ГЕРБ го подкрепяше, сега има безотговорна ПП, които искат да хвърлят държавата в хаос, заяви лидерът на ГЕР Бойко Борисов.

Със своите корупционни тежести в последните месеци ПП имат 22 депутати, ГЕРБ 68, което прави три пъти повече, коментира Борисов.

Никакъв Пеевски и никакво ДПС не са участвали в преговорите за ротация, след като отстъпих отбраната и енергетиката и отстъпих цялото управление за следващите 9 месеца, докога ПП ще продължава да лъже? С ДПС преговаряше Кирил Петков. Да не изопачават изборите, категоричен е Борисов.

Не е правилен принципът, а принципът е най-голямата партия получава председател на НС, уточни той. Да бъдем отговорни, всички виждат как летим към следващите избори. Няма отговорни партии, посочи Борисов. Ние само с ДПС не можем да направим коалиция. Без широк формат не можем да направим коалиция. Правителство на споделена отговорност с повече партии има как да се направи.

Според него има смисъл първите три политически партии да управляват - ГЕРБ-СДС, ДПС и ПП-ДБ.

Да бъдем отговорни, всички виждат как летим към следващите избори. Няма отговорни партии, посочи Борисов. Ние само с ДПС не можем да направим коалиция. Без широк формат не можем да направим коалиция. Правителство на споделена отговорност с повече партии има как да се направи.

Очаквайте подробности!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


503
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
369
1
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 1 седмица
Борисов докато не затрие държавата няма да миряса. Настоява за калинката Назарян, дето е депутат от 2022г.,а и тогава парламента почти не работеше, все бяхме по избори. Да поставиш толкова неопитен човек на най високия пост в държавата е подигравка с парламента. Чакайте после някой да ходи на избори. С/амите депутати се подиграват с парламентаризма, какво очакват от хората.
368
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Този индивид,вече 4 та година,който или и каквото да е предложил.Не е Минало!-:)
367
1
 
7
 
! Отговори
Боби преди 1 седмица
Тиква от Банкя.
366
1
 
10
 
! Отговори
Ентдекен преди 1 седмица
Дори не е публична тайна че Назарян е свързана с Пеевски - преди дни тя великата юристка с година и половина стаж в НС най нагло направи изявление в медиите че закона Магнитски няма никакво значение и ефект за България и Европейския съюз така че въобще никой да не се вълнува по въпроса - не виждам кой евроатлантик ще гласува за подобна куха птица която дрънка простотии ... И да я поставят на трето место в държавата - Абсурд!
365
1
 
12
 
! Отговори
Г557дт преди 1 седмица
Бойко Борисов е простоват, няма богат речник, нито култура на поведение, не уважава събеседниците се, егоцентричен, неадекватен, без реална преценка, има лоши комуникативни умения, не може да води смислен диалог.
364
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Рая Назарян е наредена лично от Пеевски, затова Борисов няма да отстъпи. Е, освен ако Пеевски не си промени мнението де...
363
1
 
7
 
! Отговори
бай Пешо преди 1 седмица
да де, ама какво стана с кюлчетата и пачките? Кюлчетата и пачките?? Кюлчетата и пачките?? Кюлчетата и пачките?? Кюлчетата и пачките??...
362
0
 
7
 
! Отговори
Право на мнение! преди 1 седмица
Бойко Борисов е гнусна и престъпна мутра и ние виждаме прийомите на един мафиот и бандит приложени в политиката. Ето така се водят уж "преговори" в престъпния свят - с налагане на сила, с изнудване, рекет, деспотично, авторитарно! Това, което прави и говори Бойко Бориков НЕ е Демократично! Тона е мафиотско!!!
361
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Драскачи жалки сте вече не заработихте ли за безплатна биричка
360
1
 
6
 
! Отговори
Боби преди 1 седмица
*** от Банкя, само разкарва хората на предсрочни избори.
359
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тиквата да сте го чували да се изказва от трибуната на парламента? Иначе много е смел да грухти на микрофоните на мис.ир.ките в кулоарите
358
1
 
1
 
! Отговори
Боби преди 1 седмица
Двама се карат, 3-ти печели. Знаете ли кой е 3-тият? ДПС. Те спечелиха от разправиите на ГЕРБ и ПП-ДБ.
357
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тиквата създаде невъобразима атмосфера на корупция, във вече прогнилата от комунистическо управление държава, през която се просмука Дебелян
356
2
 
6
 
! Отговори
Teмeнyгa Пeтkoвa преди 1 седмица
===>>>БОКО-БЪЛГАР0УБИЕЦ0, ГPЪМ ДA ТE YДAPИ, дa ПYKHEШ дo KPAЯ нa TOBA ЛЯTO и ДA ce ПЪPЖИШ в AДA KYЧE MPЪCHO-БE3POДHO, ПPOKЛEТ ДA CИ, Амин! ===>>>Xaй-KЮ - Бaндитcka Bиeнa[I-F]:=> tiny.cc/XKGWF1 ===>>>Xaй-KЮ - Бaндитcka Bиeнa[II-F]:=> tiny.cc/XKGWF2 ===>>>Xaй-KЮ - Бaндитcka Bиeнa[I-D]:=> tiny.cc/XKGWK1 ===>>>Xaй-KЮ - Oйcя ты oйcя:=> tiny.cc/OTOKZL ===>>>Xaй-KЮ - Ckaжи-ka дядя:=> tiny.cc/5h2zuz ===>>>Xaй-KЮ - Бей жидов:=> tiny.cc/edayuz ===>>>БЪЛГAPИЯ НA БЪЛГAPИTE!!!:=> tiny.cc/qewyuz
355
3
 
8
 
! Отговори
НЕМОЖАЧ преди 1 седмица
Неможача Борисов свали Денков и сега не може да предложи алтернатива.
354
3
 
9
 
! Отговори
ЕЛЕКТР. ПРАВИТЕЛСТВО преди 1 седмица
Г-Н БОРИСОВ, КЪДЕ СА 2-ТА МИЛИАРДА, КОИТО УСВОИХТЕ ЗА ЕЛЕКТРОННО ПРАВИТЕЛСТВО? ЕТО АЗ СЕГА СИ ОТВАРЯМ ТЕЛЕФОНА И ИСКАМ ДА СИ СВЪРША РАЗНИ ДЪРЖАВНИ РАБОТИ, НЯМАМ МОБИЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ, ЗАЩО ТАКА МУТРО? КЪДЕ Е ПРИЛОЖЕНИЕТО? КЪДЕ СА ПАРИТЕ?
353
3
 
10
 
! Отговори
Неможача Бибипко преди 1 седмица
СЪСТАВЯЙ ПРАВИТЕЛСТВО БАЙ БУЦАНЕ, НЕ СЕ УСЛУШВАЙ, НЕКЪДЪРНьО. За 3 години не си свършил работа за 5 стотинки, само саботираш развитието на страната.
352
3
 
9
 
! Отговори
Прост>по-прост> преди 1 седмица
най-пpocт>ултра-пpocT>Гига-пpoст>Борисов
351
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Браво, Винету!!!! Ленчето Общата с Мустака да съ пука от яд, щот не мой стигне малкото пръстче на Райчето... -))))
350
3
 
12
 
! Отговори
Борисов Неможач преди 1 седмица
Борисов вика на ПП че са неможачи, а те направиха вече няколко правителства, които той сваля и после все не може да състави правителство и пак ги обвинява тях, нищо че вече са трета сила.