Борисов няма да отстъпи за Рая Назарян, предложи кабинет и с ПП-ДБ

Според него има смисъл първите три политически партии да управляват
Обновена: 19 юни 2024 10:53 | 19 юни 2024 10:48, Александър Попов
503
Борисов няма да отстъпи за Рая Назарян, предложи кабинет и с ПП-ДБ
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Никой от депутатите не си е взел поука. Успехите, които иска Денков да си припише не са повече от нашите. Лесно му беше да е избран за премиер, защото ГЕРБ го подкрепяше, сега има безотговорна ПП, които искат да хвърлят държавата в хаос, заяви лидерът на ГЕР Бойко Борисов.

Със своите корупционни тежести в последните месеци ПП имат 22 депутати, ГЕРБ 68, което прави три пъти повече, коментира Борисов.

Никакъв Пеевски и никакво ДПС не са участвали в преговорите за ротация, след като отстъпих отбраната и енергетиката и отстъпих цялото управление за следващите 9 месеца, докога ПП ще продължава да лъже? С ДПС преговаряше Кирил Петков. Да не изопачават изборите, категоричен е Борисов.

Не е правилен принципът, а принципът е най-голямата партия получава председател на НС, уточни той. Да бъдем отговорни, всички виждат как летим към следващите избори. Няма отговорни партии, посочи Борисов. Ние само с ДПС не можем да направим коалиция. Без широк формат не можем да направим коалиция. Правителство на споделена отговорност с повече партии има как да се направи.

Според него има смисъл първите три политически партии да управляват - ГЕРБ-СДС, ДПС и ПП-ДБ.

Да бъдем отговорни, всички виждат как летим към следващите избори. Няма отговорни партии, посочи Борисов. Ние само с ДПС не можем да направим коалиция. Без широк формат не можем да направим коалиция. Правителство на споделена отговорност с повече партии има как да се направи.

Очаквайте подробности!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


503
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
225
2
 
6
 
! Отговори
Мутро преди 3 месеца
Отивай в прокуратурата и прави пълни самопризнания. Само така може да се изпереш и да отървеш присъдата. Стани защитен свидетел и започвай да пееш.
224
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И сега доволни ли са гербеджиите? Празнувате ли? Често се чудя, как можеш да нападаш с лъжи, омаскаряване и манипулации партньорите си, с които уж защитавате подобни идеи _ Европа, Нато и т.н. Поради какви причини ще отидеш при една етническа партия, която играе явна шарада - не са никакви либерали, а узурпатори на местна власт и с пипала в правораздавателната система.
223
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Проблема не е ГЕРБ , там има много читави хора екперти . Проблема са двама ,трима човека от ГЕРБ
222
1
 
1
 
! Отговори
3737 преди 3 месеца
Искам да попитам всички ли коментиращи гласуваха?
221
0
 
2
 
! Отговори
USA SUPER КИРО НОФ преди 3 месеца
НЕ СЕ РАЗБРА РАИЧО ШЕ БИЕ ЛИ ЗВАНЕЦА ?
220
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Трбва да се унищожи обръча от фирми около ДПС и всички активи да се върнат на държавата .После ще тръгне всичко
219
1
 
6
 
! Отговори
СМЕХ СМЕХ СМЕХ преди 3 месеца
Партията на Пpocтите Неможачи (ГЕРБ) трябваше отдавна да бие шута на тази ПPOCTA МУТРА и да си сложи Томислав Дончев за лидер на ГЕРБ, нямаше да има ПП, а сега щяхме да имаме стабилно правителство от ГЕРБ-СДС-ДБ и вече да сме в Еврозоната, но ГЕРБ не искат да "източат лошата кръв" от партията си и за това сега се затриват сами като партия.
218
0
 
9
 
! Отговори
Атанас Буров преди 3 месеца
Българския парламента не е сборище на най-умните и най-кадърните хора в България,а е сборище на най- зловредните хора влюбени само в келепира си,в кесията си ,но не и в България
217
2
 
13
 
! Отговори
Идея за Банкята преди 3 месеца
Защо ромът от Банкя не потърси подкрепа от ромът от Варна? И двамата са кремълски слуги и имат един господар.
216
1
 
2
 
! Отговори
USA SUPER КИРО НОФ преди 3 месеца
КАК ШЕ ИЗКАРАТЕ ДО СЕПТЕМВРИ ?
215
2
 
10
 
! Отговори
Истината преди 3 месеца
ГЕРБ НАПУСНАХА СГЛОБКАТА - ФАКТ. Каквито и да ги говори бацко, как трябвало да бъдат отговорни, самите гербажии пропукаха управлението на държавата.
214
0
 
0
 
! Отговори
До 221 дистациония преди 3 месеца
Да си чел 1984? От Оруел. Сигурен съм че не
213
11
 
2
 
! Отговори
Къде е реализма? преди 3 месеца
Без да съм превърженик на Герб или ДПС ,но те единствени взеха правилна и разумна позиция. Останалите поне днес се проявиха като груби наглеци
212
0
 
4
 
! Отговори
:))) преди 3 месеца
Баси кокошарника!
211
0
 
6
 
! Отговори
vs преди 3 месеца
Тоя отдавна си вярва! Тия крадоха 1 година, той 4 (кмет) и после 12(премиер)! Спомняш ли си когато шефа на една верига детски магазини се опълчи на управлението ти!? Следващия ден, в нея само аз не бях! То не беше НАП, митници, РЗК, квото се сетиш! Тов ти действие те описва много точно какъв си! п.с. А, и Алеко Константинов съшо!
210
0
 
6
 
! Отговори
Космоса им крив! преди 3 месеца
Макарона през който се вижда стабилност и правителство става все по крив. 6 враждуващи партии трябва да сътворят нещо. Всеки се опитва да заграби повече от онова , което му е определил гласоподавателите. До кога партии 3, 4, 5, и 6 ще се опитват да управляват. От днес бясно полетяха към нови избори, част от тях очевидно без шанс да влезнат отново в парламента
209
2
 
11
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 месеца
К'во стана с голямата изборна победа?
208
7
 
7
 
! Отговори
Българин преди 3 месеца
Нека бъдем честни, не Бойко и Пеевски свалиха кабинета, а нахалството, безочието, лакомията да държат всичко! Забравиха кой ги допусна на власт. Не съм привърженик на ГЕРБ, но те тогава направиха големи отстъпки, постъпиха държавнически за разлика от ПП и ДБ. Просто обясненията им са смешни и жалки.
207
0
 
3
 
! Отговори
До Зозо преди 3 месеца
Само дето Аре се вика на магарето на село ,а тия и да искат правителство трудно ще съставят
206
0
 
10
 
! Отговори
Борко - НЕМОЖАЧ преди 3 месеца
БАРИСОВ НЕКЪДЪPEH - ОСТАВКА И ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА, ВЕЧЕ НЕ Е С ЦЕЛИЯ СИ.