Борисов няма да отстъпи за Рая Назарян, предложи кабинет и с ПП-ДБ

Според него има смисъл първите три политически партии да управляват
Обновена: 19 юни 2024 10:53 | 19 юни 2024 10:48, Александър Попов
503
Борисов няма да отстъпи за Рая Назарян, предложи кабинет и с ПП-ДБ
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Никой от депутатите не си е взел поука. Успехите, които иска Денков да си припише не са повече от нашите. Лесно му беше да е избран за премиер, защото ГЕРБ го подкрепяше, сега има безотговорна ПП, които искат да хвърлят държавата в хаос, заяви лидерът на ГЕР Бойко Борисов.

Със своите корупционни тежести в последните месеци ПП имат 22 депутати, ГЕРБ 68, което прави три пъти повече, коментира Борисов.

Никакъв Пеевски и никакво ДПС не са участвали в преговорите за ротация, след като отстъпих отбраната и енергетиката и отстъпих цялото управление за следващите 9 месеца, докога ПП ще продължава да лъже? С ДПС преговаряше Кирил Петков. Да не изопачават изборите, категоричен е Борисов.

Не е правилен принципът, а принципът е най-голямата партия получава председател на НС, уточни той. Да бъдем отговорни, всички виждат как летим към следващите избори. Няма отговорни партии, посочи Борисов. Ние само с ДПС не можем да направим коалиция. Без широк формат не можем да направим коалиция. Правителство на споделена отговорност с повече партии има как да се направи.

Според него има смисъл първите три политически партии да управляват - ГЕРБ-СДС, ДПС и ПП-ДБ.

Да бъдем отговорни, всички виждат как летим към следващите избори. Няма отговорни партии, посочи Борисов. Ние само с ДПС не можем да направим коалиция. Без широк формат не можем да направим коалиция. Правителство на споделена отговорност с повече партии има как да се направи.

Очаквайте подробности!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


503
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
245
3
 
12
 
! Отговори
НЕМОЖАЧ БОРИСОВ преди 3 месеца
БОРИСОВ Е НЕСПОСОБЕН ДА СЪГРАДИ КАБИНЕТ. ДА СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА И ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА.
244
1
 
5
 
! Отговори
USA SUPER КИРО НОФ преди 3 месеца
БАЦО КАЧИ СЕ НА КУКОШКИТЕ У ДВОРА ! МАНИ ПАРЛЯМЕНТА !
243
2
 
8
 
! Отговори
Хамстер преди 3 месеца
Трябва едно управление на Възраждане и Величие да излезем от ЕС и НАТО долара пак да стане 3000 лв за 1 $ , границите да се затворят да станем С.Корея в Европа месечните заплати 20$ та да ни дойде акъла...
242
4
 
6
 
! Отговори
Българин преди 3 месеца
Проблема на България, е не партиите ГЕРБ и ДПС, а във водачите им, лицата Бойко Борисов и Пеевски. Българският народ не искаме тези отдавна корумпирани лица повече в политиката. Сигурен съм, че ако се отстранят нещата за България ще потръгнат.
241
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ГЕРБ ще върне празна папка , Президента ще я връчи на втория който в случая е ДПС и директно ще се взриви цялата държава .Камък върху камък няма да остане , ще има линч на политиците от последните 34 години , без значение от партията .
240
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И защо и докога Борисов да е виновен шарлатаните успяха разрушиха държавата успешно саботират всичко ЗА какво другите партии влизат в парламента да си пълнят банковите сметки там има абонирани милионери от заплати какво свършиха тези за България НИЩО
239
0
 
4
 
! Отговори
До 254 преди 3 месеца
До Анонимен Тогава това се отнася и до БСП/БКП, които решиха българските турци да се циментират в една партия - ДПС! Адресирайте сляпата си омраза правилно към ченгетата от БСП/БКП, тоест към родата на Терзиев, които лишиха нашите сънародници от турски произход от правото да решат дали са социалисти, либерали, консерватори или други!
238
1
 
2
 
! Отговори
Дребните тъпаци преди 3 месеца
България се разпада и пада по турско робство за 500 год., когато е разпокъсана и всеки дребен владетел е най-велик и се бие с останалите.Днес сме с 6 враждуващи партии с огромни претенции и минимална подкрепа от избирателите. Всеки е яхнал дребната си истина и е най-велик.Скоро ли ще бъдем покорени от външна сила? И за колко време ще загубим реалният си суверинитет?
237
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До 262,Ако чакаш партия само от "свестни", няма да дочакаш. Пораснете малко и гласувайте следващия път.
236
10
 
7
 
! Отговори
Реалността преди 3 месеца
Наглите ПП пак искат цялата власт, предния път ГЕРП им я дадоха заради България . Сега тези гости отново искат цялата власт тях държаватаи народа не ги вълнува. Валнуват ги офшорките и чуждите интереси те са на гости не са българи от 20 години! Дошли са за кеша и да служат на външни картели...
235
0
 
1
 
! Отговори
до 259 преди 3 месеца
Точно обратното. На следващите избори би трябвало 95%. Не я разбрахте тая логика. Все се стреляте в краката, а след това "ама защо куцам?"
234
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ДПС заграбиха активите на държавата , създадоха обръчи , изнасят пари към Турция и правят автономия в Кърджали .Никога не са работили за България , те я превземат отвътре .
233
1
 
5
 
! Отговори
Някой си преди 3 месеца
И в Този Парламент,нещата се повтарят! ГЕРБ ще върне Празна Папка!-:)
232
0
 
1
 
! Отговори
до 251 преди 3 месеца
Извинявай, ама това е такава глупост. То навсякъде има свестни хота. Но когато уж "свестните" хора легитимират лошите, проблемът е на всички, а не на лошите.
231
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не разбрахте ли че най-много Пеевски натиска .Той е лош човек , не мисли за държавност , мисли само за себе си и за Турция
230
0
 
7
 
! Отговори
ДПБ Карлуково преди 3 месеца
Доста налудничав поглед!
229
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
На следващи избори и 25% активност няма да има
228
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Докато ГЕРБ ,Не се оттегли от Претенциите си за Властта Ще е така!!
227
2
 
5
 
! Отговори
До Възраждане преди 3 месеца
Дано да четете коментари и под други статии! Всъщност сега от вас зависи парламента са започне работа, ако подкрепите кандидата на ГЕРБ-СДС за председател на НС! Ще ви изложа аргументите си: Ако се стигне до нови избори това ще увеличи гласовете на другите националистични партии за сметка на Възраждане, а ако Радев реши да оглави нова партия възможността да не влезете в НС става съвсем реална!
226
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ДПС е злото погубило рпдината ни .Не бъдете наивни !