Марков: Оказаха ми натиск с компромат срещу мен

Става дума за запис
Обновена: 20 юни 2024 12:53 | 20 юни 2024 12:39, Нели Христова
133
Марков: Оказаха ми натиск с компромат срещу мен
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Имаше разговори, които се състояха преди започването на Народното събрание, във връзка с това да подкрепим кандидатурата на най-голямата партия. Те бяха с контактни лица на тази група, заяви лидерът на "Величие" Николай Марков пред журналисти.

Той уточни, че няколко сили са му оказали натиск, но отказа да назове имена. Това била и причината да закъснее за вчерашното заседание. Разговорите били проведени в същата сутрин, близо до сградата на НС.

"Имаше показани компромати от тяхна страна за мен и за господин Михайлов", заяви Марков, но отново отказа да каже какви са били тези компромати. "Казвам толкова, колкото аз си преценя. Въпросът, дали ще го пуснат този компромат, е въпрос на избор на тези, които ми го показаха. Става дума за запис."

Лидерът на "Величие" заяви, че кабинетът няма да бъде подкрепен от тях.

"Не може да подкрепим нещо, което не ни е казано какво е. Бяха отказани разговорите с нас", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от Политика
Депутатите откъм дрескод го докараха, но се губят в речите си
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Разбрахме, че е обикновено домашно гей порно между колонело Марков и Ивелин Микеланджело. Интересно кой е бил пасивната страна, имайки предвид православния кръст който полковник Настрадин Марков носи? Киро Чупещият официално работи ли като българско праисторическо животно в парка?
112
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Дай да чуем какво е казал Дейвид Кореш от сектата.
111
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Който прави компромати, от компромати си отива. Партията фантом само интриги ще прави. За отвличане на вниманието я инсталираха.
110
2
 
1
 
! Отговори
не съм Сциентолог преди 6 дни
Интересно ще е ако в службите бъдат вкарани хора от някоя опасна и забранена секта. Или в комисията по Вероизповедания!? Ама тя после може и да не се води Секта, така че.
109
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Първата снимка на Марков , не е от трибунката на парламента , а от стола на парламента (има я в Афера ) . После пак да говори за какво е отишъл там , ами то се вижда , за плюскане . Как ни ги избират спасителите не знам .
108
3
 
14
 
! Отговори
Зозо преди 6 дни
Тоя е никому ненужен. Поредния случайно попаднал в парламента. Копейкаджийска работа.
107
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Браво, след шарлатаните вече и лудите си имат хора в НС.
106
5
 
9
 
! Отговори
Важното е че преди 6 дни
Величието торпилира Възраждане и му отне очертаващото се второ място след ГЕРБ, но преди ДПС. Ето за какво е нужно Величието.
105
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Този изглежда въобще не знае какво се прави в НС. Бръщолеви някакви неща. Но ще му броим всеки месец по 10 000 лв. заплата от нашите данъци.
104
2
 
4
 
! Отговори
В ТАЯ ЖЕГА преди 6 дни
АГЕНТИТЕ СА СИЛНО РАЗКЛАТЕНИ ПСИХИЧЕСКИ....... ЕДИН СЛЕД ДРУГ ПО ТВ СЕ МЪЧАТ КИРО, АСЕН, ДЕНКОВ, МАРКОВ, КОСТАДИНОВ,....... НАРОДА ЧАКА ПРАВИТЕЛСТВО ДА ОСИГУРЯВА ПАРИ ОТ ЕВРОПА, КОИТО СЕ ПОЛАГАТ НА БЪЛГАРИЯ, НО ВЕЧЕ 4 ГОДИНИ БЕЗУМНИ ПРОТЕСТИ - НЕ МОЖЕ ДА СИ ГИ ПОЛУЧИМ.... КОЙ СГРАДА ОТ ТОВА - НАРОДА, А НЕ ГОРЕИЗБРОЕНИТЕ АГЕНТИ НА ЧУЖДИ ДЪЕЖАВИ
103
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
браво, ръгай чушки в боба!
102
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
""""Оказаха ми натиск с компромат срещу мен""""" ------ А, "натиска" помогна ли да ти влезе???
101
8
 
12
 
! Отговори
Лило преди 6 дни
Нали са много честни. Да каже какво има да крие???? Тези са най-зле от всичките......
100
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Да не е комромат от някоя секта
99
4
 
6
 
! Отговори
Не съм сциентолог преди 6 дни
Някой поглеждал ли е снимките на фейсбук страницата на Създателя, имам предвид и по старите пр. 2019 и споделените и така...
98
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
На подполковник Марков му показаха жълтия картон и ако продължи да се прави на интересен ще му покажат и червения
97
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
Следя го от около две години и му симпатизирах, но само хвърля прах в очите и нищо съществено. До десет дена щели сме да видим резултати от това, че са в парламента - броим и чакаме. Само видяхме евтини номер със пропускането на клетвата. Също така повтаря 100 пъти, че на умния не му трябва 121 депутата, със 10 дори са можеле да се управлява, а последната седмица повтаря, че са били най-малките и нищо независило от тях. Така е - за пълнеж сте!
96
5
 
13
 
! Отговори
Киро Брейка преди 6 дни
Това не е изненада за никого. Очаквано и предвидимо. Той и Христо Иванов млъкна и се " отказа от политиката ". Радев нямаше търпение да чака в Черна Гора. Нервни сте нещо всички.
95
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 дни
О,грешнико свиден ! Закъсня за първия си истински работен ден!? Цял живот ако така си я карал,и тук нищо няма да свършиш! Защо все герои от Буратино стават депутати?
94
15
 
13
 
! Отговори
митко преди 6 дни
Престъпното статукво в лицето на гербдпс действа така.Величие са им трън в очите.По-този начин унищожиха ППДБ.За разлика от тях обаче не са познали с полк.Марков.Той ще им разкаже играта.