Пеевски: Пред НАТО трябва да отиде Главчев, Радев ще разпространява руска пропаганда

Това е категоричната позиция на ДПС
21 юни 2024 12:00, Нели Христова
236
Пеевски: Пред НАТО трябва да отиде Главчев, Радев ще разпространява руска пропаганда
Снимка: БГНЕС

Категорична позиция за това, че България трябва да бъде представена на Срещата на върха на НАТО във Вашингтон от министър-председателя Димитър Главчев, изрази в свой отговор на въпрос от премиера лидерът на ДПС Делян Пеевски.

Още по темата
Според него, в този решителен за сигурността на света и Европа момент, страната ни трябва да бъде представлявана от български представител, с ясен евроатланически профил, който да изрази категорично и еднозначно неотменимостта на ангажимента ни към всички решения на Алианса, свързани с легитимното правото на Украйна да се отбранява от непровокираната военна агресия на Русия.

Делян Пеевски настоява в позицията си, Министерски съвет да вземе решение министър-председателят Главчев да ръководи българската делегация на предстоящата Среща на върха на НАТО във Вашингтон.

Не трябва да се допуска още веднъж Радев да използва този най-висок форум на НАТО за разпространение на руска пропаганда и всяване на страхове в българското общество, на каквито скандални случаи бяхме свидетели, напомни Пеевски.

Той още веднъж подчерта, че ДПС и лично той са гарантите за неотклонната ценностна принадлежност на България към евроатлантизма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


236
Още от Избори 2024
ГЕРБ ще търси подкрепа другаде, ако ИТН има големи апетити
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Грухти от първия ред
136
0
 
8
 
! Отговори
Истината преди 1 седмица
Още имаш жълто по остата за да казваш кой къде!!!!!
135
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Инструктаж от Магнитски, постоянно повтаряш " евроатлантизъм ",впротивен случай го задействаме и изгоря !
134
0
 
13
 
! Отговори
Lina преди 1 седмица
Чудно как този открадна турската Д(п)С от доан, което е обяснимо със засилващата се деменция на сарая. И все пак ? Защо не е казал Драги на тоя , интересно с какви компромати го държи . То е ясно, че са наследени от баща му виден кадър на ДС?
133
0
 
7
 
! Отговори
Емигрант преди 1 седмица
Да ви попитам бе българи живеещи в България,вие да не мислите, че ще забивате"КАЗЪК"в този свят,че имате това неразбираемо неограничено търпение ? Нали вкарахте в НС шайки на "патриоти" и "родолюбци"които много бяха категорични "ГЕРОИ",какво стана свършиха ли нещо за вас или само се облагодетелстваха лично ? Тук сте всички "акъллии",но ТУК,на площада където смелите и интелигентните решават съдбата си никакви ви няма, ами елате при нас поне за по-добър живот и достойна заплата ! ЖИВОТА Е КРАТЪК !
132
0
 
23
 
! Отговори
Политолог преди 1 седмица
Шиши явно много го боли за етикета, който му лепнаха по магнитски и сега всячески се опитва да показва колко е предан на запада белким някой се смили над него и му изчистят името. Колко жалко...
131
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
На срещата в Швейцария италианката Мелони е казала: Ако Украйна не би била в позиция да се предава, ....ние нямаше сега да се събираме да обмисляме как да помагаме" Публикувайте точно. Защото изказването и 1. е показателно за причините за срещата, 2. е преведено грешно на украински, 3. има го дословно в мрежата, за справка. И е предизвикало голяйм отзук.
130
1
 
14
 
! Отговори
Ъъъъъ преди 1 седмица
тоя ************ много си е повярвал, ама накрая ше си намери майстора! Нищо не е завинаги!
129
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Румен 127 Не се срамувай да се пишеш с турското си име. А от господинът Пеевски по-червен надали има.
128
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Голем евро-атлантик, големо нещо! НаМагнетизиран.....хи хи хи
127
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Анонимен 113 - Така е, и от снимката се вижда че Пеевски е прав а не седнал. А иначе за поредното му изхождане - пълен бълвоч както всяко негово изказване.
126
1
 
7
 
! Отговори
Зо Румен преди 1 седмица
Каков господин е тоя *** бе. Сигурно таков като тебе. Дядо му се помочвал у путурието, а он бил господин, ама за един ден. Ха хаха.
125
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
След като Главчев отправя питане, т.е. иска друг да вземе решение, значи: 1. Видял е в Швейцария, че НЯМА ЕДИННО МНЕНИЕ НА НАТО по който и да е бил въпрос, за да може просто да се присламчи и "изрази съгласие с общата позиция". 2. Министерството на външните работи на Б-я НЕ си върши работата и няма изготвени позиции по текущите спорни и налагани въпроси.3. Положението е напечено. Иначе- и Пеевски, и Главчев са зодия Лъв, винаги биха се перчили и демонстрирали важност, ако ги пуснат и допуснат.
124
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Радев има персонална покана. Т.е. "Уважаеми господин президент Радев, заповядайте на....." и прочее. И понеже Главата е световно неизвестен, а американците често правят гафове ще бъде върховен смях и унижение да отиде Главата и да му турят табелка "Румен Радев Президент на България".
123
25
 
1
 
! Отговори
Румен преди 1 седмица
Браво г-н Пеевски! Чест и почитания! Мачкайте червения kackeт!
122
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Къде е поп Николайчо (Марков) с големия кръст , който се закле пред Бог и тутакси наруши клетвата си ?
121
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Вай-добре е Пеевски да пратим. Упс, забравих че му я забранено да припарва до Америка.
120
0
 
21
 
! Отговори
Чекемджан от Банкя преди 1 седмица
Добре, че няма да ходиш ти да разпространяваш магнитска пропаганда.
119
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Този Магнитски авроатлантик не се ле усеща , че света вече започна да се променя? След година две да не стане евро русофил? знае ли се - те такива се нагаждат венагически.
118
0
 
24
 
! Отговори
Свинята преди 1 седмица
трябва да млъкне. Няма да го извадят от списъка...