Биков: С какво ПП-ДБ са по-приемливи за "Възраждане" от ГЕРБ-СДС?

Може би Костадинов е станал евроатлантик, пита той
Обновена: 25 юни 2024 14:26 | 25 юни 2024 14:26, Нели Христова
89
Биков: С какво ПП-ДБ са по-приемливи за "Възраждане" от ГЕРБ-СДС?
Снимка: БГНЕС

"Възраждане" с основание протяга ръка към ПП-ДБ и очертава реалната алтернатива на ГЕРБ-СДС. Това пише във Фейсбук Тома Биков, депутат от ГЕРБ-СДС.

"С какво ПП-ДБ са по-приемливи за "Възраждане" от ГЕРБ-СДС? Защо Костадинов е готов да управлява с Денков, Атанасов, Кирил Петков и Асен Василев, в името на това ГЕРБ да бъдем изолирани от управлението? Може би Костадинов е станал евроатлантик?

Или си дава сметка, че с подобни лидери на евроатлантизма може да постигне целите си?

Впрочем, ПП-ДБ не са пробвали да управляват само с "Възраждане", така че може да пробват", пише още Биков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от Политика
ПП отрекоха да са водили разговори с Възраждане
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
0
 
! Отговори
Стоян преди 19 часа
С един мал.оумник по-малко в лицето на Иванов
73
0
 
1
 
! Отговори
Васил преди 1 ден
Атанасов, Василев и компания са в политиката само заради парите
72
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
ни един не е приемлив.....
71
0
 
1
 
! Отговори
Мила преди 2 дни
ПП-ДБ са неприемливи като цяло, просто не стават за политика, това е.
70
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
ПП са на изхвъргачката и ще прелее гласове към Възраждане на следващите избори. Така си правят сметката копейките. Нищо лично, така и хидрата и амебата приобщават.
69
2
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 3 дни
В България само ПП-ДБ работеха за разграждане българската мафия, която е завладяла държавата ни. Неслучайно всички тошковци, копейки, тикви и прасета неуморно опитват да ги дискредитират в очите на чалгализираната популация.
68
2
 
1
 
! Отговори
Анализ преди 3 дни
ПП-ДБ бяха единствените, които работеха здраво и съвестно за благото на България, въпреки помията и компроматите, с която ги заливаха всички други партии! Чест и почитания за смелостта, всеотдайността, за това че вдигнаха доходите, пенсиите и детските надбавки на българите в една изключителна Световна криза, породена от ковид-пандемията, войната в Украйна и повишаване цените на горивата на Световната борса! Чест и почитатия на ингелигентния, емоционално уравновесен и морален Николай Денков - типичен европейски премиер! Чест и хочитания на брилянтния финансист Асен Василев за перфектните държав
67
2
 
2
 
! Отговори
Вън Боко Мутрата! преди 3 дни
След като тъпоглавата мутра Боко, за пореден път ни вкарва в избори, за които бяха похарчени общо 1 000 000 000 лв., а не може да състави правителство, ДА СИ ПОДАВА ОСТАВКАТА И ДА НАПУСКА ПОЛИТИКАТА! Некадърен, ***, нагъл, некултурен, необразован селски тарикат!
66
2
 
2
 
! Отговори
Раш преди 3 дни
Мафията ДПС-ГЕРБ гони младите българи от България! Децата искат достоен живот, достойни заплати, справедливо правосъдие, свобода на словото, борба с корупцията, прозрачно разходване на държавните финанси, прозрачни конкурси за държавни поръчки, да няма мутри и мафиоти с бухалки в управлениато на страната, иска спокойствие и сигурност...
65
2
 
2
 
! Отговори
Равносметка преди 3 дни
ГЕРБ загуби 1/3 от избирателите си именно заради съюзяването си с престъпника Шиши от ДПС, санкциониран по Магнитски за корупция и пране на пари!!!!!!!!!
64
2
 
2
 
! Отговори
Защото... преди 3 дни
Колкото и предизборна помия и фалшиви компромати да се изля върху ПП-ДБ, те си остават единствената партия, която може да изведе България напред в развитието и интегрирането й в ЕС! Българите не са забравили спящия Б. с пачки евраци и кюлчета злато, а какво стана с къщата в Барселона и луксозния бутик на манекенката...А какво стана с Делян Пеевски, който е в черния списък на САЩ и Велекобритания за корупция и пране на пари по закона "Магнитски"? Тези ли двамата ще "коват" законите в България?
63
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
ГЕРБ-СДС са най-голямото зло. С това да по-различни.
62
3
 
3
 
! Отговори
Тома Биков преди 3 дни
Борисов дори не е диктатор, той е карикатура на диктатор.
61
1
 
1
 
! Отговори
Защо така ли? преди 3 дни
Защото живеем като в Баснята ОРЕЛ РАК И ЩУКА! И ще дълбаем все повече към дъното, то вече го стигнахме! На следващите избори ,няма да има и 20 процента гласували! Ще гласуват само роднините на шефовете на партии и на кандидат депутатите! Така, че да ни са честити новите избори! Това вече е тотално падение за България!
60
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
като се изключат ГЕРБ-СДС, ДПС и части от ДСБ, цялата останала парламентарна сбирщина представлява фргментирана маса бившо БКП, която се бори против независима България - p y c o p o б и! Не могт да се примирят с ориентацията на страната. Очудващо е какво търси ДСБ в тази жалка сбирщина!
59
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Само платвни *** и крадци гласуват за ОПГ ГЕРБ.
58
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Това очилато двуного,е най големият и изпечен хамелеон в държавата.Отвратителна мутра,която натоварва читателите с присъствието си.Едно куче на Боко,което лае по команда.
57
6
 
2
 
! Отговори
тоти преди 3 дни
Певски ще ти стане началник ,ха да те видим на кой клон ще поскочиш!!
56
5
 
2
 
! Отговори
Сега преди 3 дни
Биков върни се у БСП че търсят лидер може и да ти се отвори парашута тука у герб хляб няма а камо ли салам
55
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Това нахално перде,което се перчеше по студията и плюеше ПП сега е в поза партер,и се чудум чуди защо никой не иска с тях?