Пеевски отговори на Доган: Няма да се откажа, не съм предател!

Никой не може да спре Новото начало, написа той във Facebook
Обновена: 10 юли 2024 22:28 | 10 юли 2024 22:05, Анисия Иванова
533
Пеевски отговори на Доган: Няма да се откажа, не съм предател!
Снимка: БГНЕС

"Няма да се откажа и няма да предам хората, които ми дадоха доверието си! Не съм предател! Никой не може да спре Новото начало", категоричен е председателят на ДПС Делян Пеевски.

Изявлението му дойде след призива на почетния председател на партията Ахмед Доган за оставките на шестима членове от ръководството на партията, начело със самия Пеевски.

Другите с поискани оставки са заместник-председателите на партията Халил Летифов и Станислав Анастасов, зам.-шефовете на ПГ Хамид Хамид и Ертен Анисова и члена на ЦОБ Радослав Ревански.

Още по темата

"Оценките, които са дадени са несъстоятелни, а настояването за оставки - лишено от каквато и да е форма на изпълнение на Устава на ДПС, за който толкова много се говори тези дни", пише още Пеевски.

Ето целия му пост във Facebook.:

"Така поднесено нещо, изпратено от група фракционери, буди основателно съмнения за своята автентичност. Но! Дори и да е така, какво се случва?

Реминисценции от отминали времена, в които “отгоре” с един телефон или един факс са заличавани групи хора, структури и персони. Това ли е апотеоза на борбата за демокрация, права и законност или авторитарен похват, несъвместим с правовата държава.

За съжаление, точно това се превръща в жив пример, на който Европа и демократичният свят ще погледнат най-меко казано с недоумение. Оценките, които са дадени са несъстоятелни , а настояването за оставки - лишено от каквато и да е форма на изпълнение на Устава на ДПС, за който толкова много се говори тези дни.

И какво!? До какво ще доведе това искане?! В апогея на ДПС, която изведохме до втора политическа сила и рекордните за всички 34 години брой депутати, чия е волята, която иска да прекърши този успех !?

И кой ще понесе отговорността пред тези, които ни гласуваха това доверие и възложиха на нас надеждите за собствения си живот!? Или отново от тях се иска да мълчат и да се подчиняват на върхушката, която ги употребяваше толкова дълго.

Това е неприемливо и невъзможно. И не, аз няма да се откажа и няма да предам хората, които ми дадоха доверието си. Не съм предател! Държа на думата си!

Оттук нататък, пътят е ясен. Продължаваме с екипа ми с изпълнението на ангажиментите си, за Новото начало , в името на по-доброто и по-мъдрото Утре. Ще бъдем с хората и до хората.

PS. Двамата с Ахмед Доган се познаваме прекалено добре и двамата знаем каква е истината. Историята ще покаже, че съм бил прав. Никой не може да спре Новото начало".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


533
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
327
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То и Местан не искаше да подаде оставка, но отиде в забвение. Така, че.....
326
4
 
12
 
! Отговори
Мухахаха преди 1 месец
Доганеца се усети какъв таралеж, дебеел таралеж си е пъхнал в гащщите с тоя Пеевски и че създадената от него партия тихо и полека се превръща в партия на Делян Пеевски. Шиши вече контролира голяма част от ДПС, с тия "конфликти" ще разбере кои са верните кучета на Доган и един по един ще ги изрита и замени със свои хора. Ахахахаха. Верно казва че ще има ново начало за ДПС и със Делянчо начело, към светли бъднини. И евентуално да замени Бат Бойко, като новия Чекмеджан на Република България. АМИН.
325
3
 
22
 
! Отговори
Искаме България преди 1 месец
Без Пеевски и сиамския му близнак Борисов.
324
1
 
7
 
! Отговори
баба мара преди 1 месец
всички вън от нс в 21 век няма място за етн партии магнитски колко партии смени ивсе не може да си намери мястото за всичко е виновен така наречения почетен председателтои създаде дерибеите в дпс 35 години не спряха да раздават порциите и все подмотото за етн мир които никога не е бил нарушаван
323
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А ТЕЗИ ВСИЧКИТЕ СЕГА В ПАРЛАМЕНТА КАКВО РАБОТЯТ ЦЯЛА ДЪРЖАВА Е ЗАЛОЖНИК НА ОМРАЗАТА НА ВСИЧКИТЕ ДОКОГА ТОВА 10% ПРАГ ЗА ВЛИЗАНЕ ЧАЛГАРИ КОПЕЙКИ ВЕЛИЧАВИ ШАРЛАТАНИ ВЪН НИКАКВИ ЗАПЛАТИ И СЛУЖЕБНИ ОБЛАГИ СУБСУДИИ ПРОМЯНА НА ЗАКОНИТЕ ВЪН БЪЛГАРИ ЗАЩО СЕ ОСТАВЯТЕ ДА ВИ ГРАБЯТ
322
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Милионери от заплати в ДПС години наред за гласоподавателите ли какво правят лелелеле
321
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Доган е несметно богат как откъде професия доходи това никой не го интересува пристанище Росенец ДПС се оказа еднолична собственост на Доган това не ти е 50 години а отрудените хора в тези райони гласуват по команда защо
320
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кара Ибрахим ще събаря сарая !!!
319
1
 
4
 
! Отговори
Банкеръ преди 1 месец
Пеевски ако даде местните дерибеи на Прокурор обикновенните турчета ще му издигнат паметник.Като начало фирмите за бързи кредити,после вересиите в магазините и т.н.
318
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ха ха но шиши много му хареса да командва, да бъде някой, как да здаде властта.
317
0
 
21
 
! Отговори
ДПС 1....ДПС 2 преди 1 месец
ЕДНИТЕ НЕ ЗНАЯТ БЪЛГАРСКИ.....ДРУГИТЕ НЕ ЗНАЯТ ТУРСКИ....
316
0
 
15
 
! Отговори
Славчо преди 1 месец
Време е да се отървем ит всичку стари крадливи ***... вече колко години няма отърване
315
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Егати сериала хаха.Не го следя.Онези откачалки където халюцинират болшевики каквито няма от 1991-ва им врътнаха интригата,за да може да разцепят ДПС и после да има шанс Киро Вампиро да прави правителство,за да финансира кръвожадните и да им праща още милиони.
314
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
"Трусовете в ДПС ще отекнат и в ГЕРБ /ББ не случайно го няма в медиите тези дни/ и в другите партии, особено в онези, в които Пеевски е пуснал пипалата си."Да бе МНОГО интересно, къде в последните дни се затри Славуци, нито той, нито Тошко африкански не се появяват в сайтовете да се изказват дълбокомислено, както беше преди 2-3 седмици. Всеки ден Славито или Тоше им пускаха снимки в електронните медии със съответните умотворения. Имам чувството, че Славчо си е дал снимката на заем за да му я ползват, когато някой реши да напише нещо срещу ПП ДБ или някой друг в замвисимост от поръчката
313
1
 
10
 
! Отговори
до 397 преди 1 месец
На Банкянския крадец му изтече мандата. Никой не го е свалил. Изгуби властта на редовни парламентарни избори. И точно ИТН са тези, които развалиха редовни избрано правителство. Първото, е което ГЕРБ и ДПС не участваха.
312
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Идат избори. Доган е стратег. Ако тези които е посочил не се оттеглят, просто няма да ги включат в кандидат - депутатските листи и ще вият от отчаяние около Парламента. Отвън.
311
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
БСП няма шеф, сега ДПС няма шеф. Какво става? Това ли е краят? Дойде ли най-накрая?
310
0
 
20
 
! Отговори
Едва ли преди 1 месец
Доган не знае каква змия е Шиши. Нали беше свидетел как заби нож в гърба на Цв. Василев и ограби КТБ, като го остави единствен виновник. Шиши натрупа власт и влияние, но и Доган е доста силен, макар че е човек на руснаците, които са в немилост. Дали от посолството не са му дали задача да премахне Доган като руски човек, и да остане Шиши, който е вече евроатлантик. Сега ще видим кой е по-хитър, който получи пръв инфаркт е по тъпия.
309
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Зозо Ше му дадат сървено пардесю!
308
5
 
6
 
! Отговори
Пияния помак преди 1 месец
Всички за Доган