Пеевски за твърденията на Чакъров: На тяхната съвест е тормозът над всички

Делян Пеевски не водел войни, обеща ново начало
Обновена: 11 юли 2024 12:03 | 11 юли 2024 12:00, Елка Василева
161
Пеевски за твърденията на Чакъров: На тяхната съвест е тормозът над всички
Снимка: архив, БГНЕС

Председателят на ДПС Делян Пеевски отхвърли твърденията на другия председател Джевдет Чакъров, че е бил заплашван.

Още по темата
"Това, което те правят, се опитват да го приписват. На тяхната съвест е тормозът над всички. Чакъров, който седи и натиска всички и заплашва? Дори не искам да коментирам тези неща...Определени хора искат да разрушат ДПС.

Това, което прочетох, не мога да повярвам, че го прави почетният председател. Винаги съм бил за обединение и продължавам да съм за обединение. Който дели партията, за негова сметка си е", каза Пеевски.

Запитан дали е готов да води война с почетния председател, Пеевски отговори: "С никой не водя войни. Искам да работим за хората и нещата да се получават".

Пеевски допълни, че ДПС трябвало да е обединение. Според него не той и подкрепящите го цепят движението. Коментира и изключените тази сутрин 17 депутати от парламентарната група на ДПС.

"Изключените 17 депутати на практика са се самоизключили, като са направили фракция ДПС-17. Няма място за по-силен и по-слаб. Това, което се случва, не е в полза на хората. Едно ще кажа - ново начало! Ще разберете скоро", допълни Пеевски.

"Този акт не е легитимен и не е съобразен с устава на ДПС. Този акт е приет под натиск от страх. Това коментира по-рано пред журналисти в парламента изключеният председател на ДПС и член на парламентарната група на Движението Джевдет Чакъров.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


161
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ужким турците не ядели свинско, но скоро Доган май ще заколи едно пpaсе в разгара на на лятото, доста преди Нова Година.
58
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Дебеланеее, дебелане, не си разбрал къде си. ДПС е ТУРСКА, ЕТНИЧЕСКА партия. Тя е НЕЗАКОННА и ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА. Но това е друг въпрос.Основният въпрос че гъжвалиите няма да оставят г.я.у.р да им е шеф.Както и да се въртиш не Доган - структурите от Кържалъка и Долината на широките ***, ще те набучат на кола.
57
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Дебелия съвсем се изживява като главатар.
56
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А така Шиши, покажи твърда ръка над тур ч а ля та :)))
55
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"С чии пари се излюпи Росенец?" - че кво толкова има в Росенец? Хайде, не всеки може да си построи пристанище, но иначе за един средностатистически богат човек от България, това не е кой знае какво. Всъщност какво стана с това пристанище? Или всяко чудо за 3 дни?
54
0
 
7
 
! Отговори
въпрос преди 2 месеца
дали има връзка наматнитиния делянчо,син на партийна секретаркка от бкп в борбата му срещу агент сава,който разпределяше парчетата от баницата последните 34г!?!
53
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Аз залагам за агент "Сава". По-обигран ми изглежда.
52
1
 
5
 
! Отговори
До 54 преди 2 месеца
Пеевски го проверяваха уж. А Доган - НИТО ДАЖЕ НА УЖ. ПЕЕВСКИ БЕШЕ РУСКИ ОЛИГАРХ. ВЕЧЕ НЕ Е. И ТОЧНО ЗАТОВА Е ВОЙНАТА. НОВО НАЧАЛО!!!:)))
51
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Peално ДПС през годините се доказа като най-истинската партия и най-българската. Така или иначе всички партии гледат да се облажат, но ДПС за разлика от другите прави нещо за хората по общините в които има техни кметове и техни съветници. Всички други слугуват или на Русия или на Запада или на Македония. Пък ДПС не се съобразява с никой, даже и с Турция. То затова политиците в Турция мразят ДПС. За България направиха повече от всеки.
50
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ЕТНИЧЕСКАТА ПАРТИЯ ДПС БЕШЕ СЪЗДАДЕНА ОТ ДС ПО НАКЛОН ОТ КГБ. СЪЩОТО КАТО С МАКЕДОНИЯ ПО СТАЛИНСКО ВРЕМЕ. ДПС НА ДОГАН Е ОТРОВА, КОЯТО НИ СИПА КГБ!
49
1
 
13
 
! Отговори
Сложно е преди 2 месеца
КОГА ПРОКУРАТУРАТА ЩЕ СЕ ЗАИНТЕРЕСУВА ОТ ПРИХОДИТЕ НА ЦАР ДОГАН??? С чии пари се излюпи Росенец??? ---- А от Пеевски кога ще се заинтересува? Той как е станал русли олигарх?
48
0
 
12
 
! Отговори
Яснооо! преди 2 месеца
Ще има мазни борби и който спечели зима овена!
47
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
КОГА ПРОКУРАТУРАТА ЩЕ СЕ ЗАИНТЕРЕСУВА ОТ ПРИХОДИТЕ НА ЦАР ДОГАН??? С чии пари се излюпи Росенец???
46
0
 
3
 
! Отговори
Ристем от Славяново преди 2 месеца
Къде е Мари от Койнари? Махай го
45
1
 
9
 
! Отговори
Дебелян Пеефски преди 2 месеца
Искам да обявя, братя, че вчера приех исляма в мойто мазе където се обрязах сам с кухненския си нож.Малко си отрязох чалъма, ама карай.Яви ми се шайтангел Манафиил и ми каза, че моята мисия е да оглавя депесето.Всички мои верни корупционери се събираме пред джамията където от минарето ще произнеса проповед и ще излетя в космоса.Очаквам ви
44
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Йордан Цонев мълчи. Велислава Кръстева не се вижда. Циркът е забавен, но да нямаше война в Европа, да беше спокойно в Близкия Изток, а то напрежение от всякъде. В повече ни е войната и в ДПС. И да не беше навън 40
43
0
 
17
 
! Отговори
Шиши, преди 2 месеца
Като е ново начало ,първо върни ония 500млн.от КТБ,нали работиш за хората,а фалира Булгартабак и остави хиляди без работа,дори и Lafka фалираха и пак безработни,какво ще кажеш за докладите на официалните турски служби за твои контрабандни канали за един милиард на година.Пак ли беше за хората?С тях ли дели парите или си накупи институциите?
42
3
 
5
 
! Отговори
haha преди 2 месеца
цялото е тетър само и само да протакат нещата с втория мандат. Ще видите как ще се запрегръщат и заобичат месец два преди изборите
41
2
 
11
 
! Отговори
Хахахаха преди 2 месеца
Тоя път шoпapa настъпи мотиkaта!!! Къде си тръгнал да дyxaш срещу вятъра бре Шишши?!? Тръгнал нашиО срещу доганя... Ти пияян ли си, нашмъpkaн ли си или пpоcто си ***?!? Все едно след малко като дойде шефа да го уволни!!! Е как ще го уволня като фирмата е негова?!? Как да изгоня хазяйката като къщата е нейна бе алaHkoлуу?!? Замириса на cвинcku пържоли май!!!!
40
3
 
12
 
! Отговори
Стоко преди 2 месеца
Пеевски е троянският кон на американците в ДПС. Доган е параван, зад който стояха руските интереси в енергийния сектор, но с войната в Украйна и разместванията на пластовете, международните му гаранти са го изоставили. Сега ще гледате саморазправа по прабългарски, безцеремонна и брутална.