Радев ще приеме днес ПП-ДБ

Разговорът ще е от 16.00 часа
15 юли 2024 10:07, Александър Попов
110
Радев ще приеме днес ПП-ДБ
Снимка: БГНЕС

Президентът Радев откликна на желанието на ПП-ДБ за среща, държавният глава ще приеме представители на парламентарната група на „Продължаваме Промяната-Демократична България“ днес.

Разговорът, който ще се проведе на „Дондуков“ 2 от 16.00 часа, е по инициатива на парламентарната група на коалицията.

ПП-ДБ поискаха среща с президента Румен Радев, за да обсъдят актуалната политическа обстановка и възможностите за решаване на политическата криза. От обединението искат срещата преди да получат от държавния глава папката с втория мандат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още по темата: Румен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
1
 
2
 
! Отговори
До до 77 преди 1 месец
А като е нищо,защо представяше България на срещата на върха на НАТО във Вашингтон?
82
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Проблемът с Ахмет Доган тярваба да бъде обсъден на сбирка при Радев като заплаха за националната сигурност.Има данни, че той обсъжда след неуспеха на султаната си , заедно с младежкото ДПС да запали страната и да докара ислямска фундаментална диктатура като в Иран.След като не стана султан иска да е аетолах.Младежкото ДПС ЩЯЛО ДА Е КАТО РЕВОЛЮЦИОННАТА ГВАРДИЯ В ИРАН.А аетолах Доган щял да стои отгоре и да назначава президенти и правителства.По иранския модел.
81
5
 
1
 
! Отговори
До до 74 преди 1 месец
Прав си .Не ти трябва да четеш читанката за трети клас.От глупостите , които си написал ,липи ,че е твърде сложна за теб .В миналото НС са приети 17 закона,внесени от опозицията .Как е станало,като нямаха мнозинство.
80
3
 
4
 
! Отговори
До 77 преди 1 месец
Ами , какъв е Главчо от него ,какво зависи да функционира държавата, докато се избере редовно правителсто,а Главчо е там заради промените в конституцията от същите тия дето седнаха да пият мазно турско кафе в скута на Пеевски
79
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Голям смях ще е ,ако пп дб приемат мандата и назначат Габриел за премиер,както трябваше да стане.На Буци ще му се бръкне в г .зуци.
78
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ШАЙКАТА ВЪН ИЗБОРИ РАДЕВ СПАЗВАЙ ЗАКОНИТЕ
77
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
С една дума, ще искат туткане. Така ще им мине лятото - на депутатски заплатки и привилегии. Трябва да устискат всички заедно поне до октомври. По една седмица за втори и трети мандат и избори! Това е. Кой на колкото иска да се цепи, кой е лидер на партия обжалва или не, няма да има никакво значение. И без това, твърде много театрални трупи и групировки се разхождат в парламента. Дето се вика, точно ПП-ДБ нагласиха служебното правителство този път.
76
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
И къде е това мнозинство в парламента Шарлатаните имат ли мнозинствокой ги подкрепя защо ПАК лъжат а Радев и прави услуга ала баладокога НИЕ останалите българи къде и как да спрем тези шарлатани
75
4
 
2
 
! Отговори
А,бе ,гербаджии преди 1 месец
Нали много се радвахте,че Баце ще управлява чрез Главчо?Сега пък бил шеф на водопад?
74
2
 
7
 
! Отговори
До 74 преди 1 месец
Ти си отвори читанката.За да се приеме един закон той трябва да се предложи за приемане най-често това се прави от тия,които са спечелили изборите и са съставили кабинет.Като няма такъв закона не се приема защото няма мнозинство,което да гласува за приемането му.Е сега ти ми кажи като в парламента са като орел рак щука ,какъв закон ще се приеме
73
2
 
5
 
! Отговори
тъп чорап преди 1 месец
След срещата ментетата ще кажат, че след разговора са решили да върнат мандата и така да косвено да набедят чорапа за провала. Шапкаря не се усеща.
72
3
 
4
 
! Отговори
До до 67 преди 1 месец
Законите се приемат от Парламента,не от Правителството.Бъркаш законодателна и изпълнителна власт.Я вземи да прочетеш читанката за трети клас .Дори там го пише
71
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Категорично българските партии трябва да се осъзнаят за фундаменталната същност на партията на т нар доктор ДОГАН.Той вече не е доктор, а аетолах Ахмет Доган.Трябва да черпим пример от Израел.Идат мрачни дни за страната и народа трябва да готов с оръжие да се бори с ислямския аетолах Доган и младежкото ДПС, което ще залее страната с кръв.
70
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Шankaaa, мaй nak шe нacтъnuш cъщaтa мoтuka...
69
3
 
4
 
! Отговори
До 67 преди 1 месец
Законите се приемат от редовно правителсто,а не от служебно , парламента не работи то за това е целия цирк
68
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ДО 66 ВСИЧКИ СРЕЩУ ШАЙКАТА ШАРЛАТАНИ СЪД ЗАТВОР ЗА ТЕЗИ АУТ СА БЕЗ АЛА БАЛА И ПАК ПАК ДРАПАТ ЗА АЛАБАЛА ВЪН БЪЛГАРИЯ Е ВСИЧКИ БЪЛГАРИ
67
2
 
4
 
! Отговори
До 65 преди 1 месец
Е Главчо, какъв е служебен премиер,нещо като директор на водопад
66
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Парламентът работи и трябва да приеме необходимите закони, за да дойдат парите от ЕС. Тук правителството няма никаква роля. Може да е служебно, може да е редовно. По-добре да е редовно, за да има някаква перспектива. Тук ролята на Радев е много важна. Сега ще си проличи, дали е истински държавник.
65
6
 
3
 
! Отговори
Всички преди 1 месец
Срещу ГЕРБ и Пеевски.Това е правилното за България.
64
4
 
4
 
! Отговори
До до 62 преди 1 месец
Има правителство.Или ти Главчо не го броиш за жив?