Явно отиваме на избори, отчете Елисавета Белобрадова

Проявяваме постоянство и последователност, посочи депутатът от ПП-ДБ
Обновена: 17 юли 2024 21:02 | 17 юли 2024 20:45, Красимир Ангелов
40
Явно отиваме на избори, отчете Елисавета Белобрадова

"Проявяваме постоянство и последователност. Целим конституционна реформа, реформа на съдебната система и смяна на корупционния модел в България с нормален европейски демократичен модел на управление", заяви депутатът от "Продължаваме промяната-Демократична България" Елисавета Белобрадова в "Денят ON AIR".

По думите ѝ разговорите с ГЕРБ, а и с останалите групи, са се размили в полето на предизборната кампания.

"В НС се усеща, че по-голямата част от политическите сили са се настроили за предизборна кампания. Нашето предложение послужи за пореден път за предизборни призиви и послания, особено що се отнася за позицията на ГЕРБ. Нямаше да правим срещи с всички парламентарни групи, които имат желание да обсъдят текстовете, ако нямахме намерение тези текстове да бъдат подложени на обсъждане", каза Белобрадова за Bulgaria ON AIR.

Тя бе категорична, че мандатът не трябва да е подготовка за следващи избори.

Още по темата
"Това се случи с първия мандат. Мандатът се взе, за да се изиграе едно предлагане на правителство. След тези срещи, тази вечер и утре ще разберем с какви изводи са излезли експертните групи и ще можем да излезе с изявление. Разговорът е най-силният инструмент на един народен представител", категорична е Белобрадова.

"Г-н Пеевски бърза за избори, защото трябва да успее да се прегрупира, разбираемо е. Позицията на ГЕРБ в голяма степен се определя от Бойко Борисов. Неговата позиция досега се определяше от позицията на Пеевски. Явно отиваме на избори. Третият мандат си заслужава да бъде поискан и да се направи опит за изпълнение, ако имаме достатъчно голямо мнозинство", подчерта Белобрадова.

Вижте видеото с целия разговор

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
6
 
! Отговори
Шаши преди 1 месец
Реформирахте си заплатите. Сега е време пак да ги реформирате. За търкане на столове и усилено правене на нищо, минималната заплата е доволно голяма.
11
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Цяла България гори, тея се дърлят за кокала! Искаме помощ от Турция, от Румъния и от Чехия, защото нямаме техника, тези се дърлят за кокала. Как пък един депутат не отиде на терен като доброволец??? Нали мислите за хората??? Само парите са ви в главата! Затова никой няма да ви гласува, изедницци!
10
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ПП-ДБ са като едни хамелеони. То не беше ДСБ, Реформаторски блок, обединения след обединения, пребоядисване след пребоядисване и все същите убитаци дето идея си нямат как се управлява държава. Ето сега няма с какво да се гасят пожарите и трябва хората с голи ръце и някакви си тупалки да гасят. Мен ме срам от тези политици. Точно тази летяща козила както се е написала във Фейсбук преди ходеше да се снима в калта как помага след наводненията в Карловско, а сега с пожарите нещо я хвана шубето.
9
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хахах, тетката, дето пишеше щуротии в нета под псевдоним Летящата Коза Ерато, и дето не успя да се докопа до тлъстата евродепутатска заплата от близо 20 хилки в евро на месец раздава акъл...
8
2
 
11
 
! Отговори
всички тези преди 1 месец
хора, които днес медиите показаха как тичат, изгубили всичко в пожарите /целия им живот/ им казвам, да идват към София и да ги измитаме тези нагли, самодоволни , нищоправещи ***!
7
0
 
13
 
! Отговори
Вьзмутен преди 1 месец
Ако няма да видя никога вече тази , гнома , мирчев , ристо и останалите дето окрадоха и разпродадоха бьлгария - костовисти , за доларКато кремиковци и стоманаСьм готов да гласувам всеки ден след работа
6
0
 
17
 
! Отговори
Да, отиваме преди 1 месец
на избори ! За съжаление, ще се изхарчват още много пари за това, единственото позитивно е, че такива, като теб и подобни няма да ги виждаме и чуваме след Нови избори, безлични същества!
5
2
 
13
 
! Отговори
Шаши преди 1 месец
Стига с тези реформи, моме. Направете нещо за хората. Само за реформи говорите 34 години. България е съсипана от реформи и реформатори.
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Само Пиночет може да оправи България няколко картечни гнезда на стадиона събира ги тия и край на корупцията иначе още 35 години който оживее
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе как ще се борите с корупцията с най-големите корупционери?Не си ли взехте урок от досегашните опити?
2
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А защо не подкрепите правителството на ГЕРБ Лъжци наглеци избори докато оттечете в канала
1
2
 
17
 
! Отговори
Вьзмутен преди 1 месец
Тази защо я показвате дето си правеше кални бани в наводнените села от потопа с оня напушения