Йончева за Пеевски: Устремен човек, готов да взема дръзки решения без страх

Евродепутатката призовава за обединение в ДПС
17 юли 2024 16:39, Петър Бойчев
199
Йончева за Пеевски: Устремен човек, готов да  взема дръзки решения без страх
Снимка БГНЕС

Евродепутатката от ДПС Елена Йончева призова за обединение в ДПС, като похвали председателя на движението Делян Пеевски. Тя направи това в пост във Фейсбук.

Йончева коментира скандалите в ДПС 10 дни след тяхното избухване.

Тя обяснява, че "трудно приема ставащото в ДПС в последните седмици" и коментира, че "на фона на масовото отдръпване на хората от политиката, ДПС постигна исторически резултат, както и възможността да предложи и отстои политиките, за които убеждавахме и говорихме по време на кампанията".

"ДПС, на която Ахмед Доган е учредител, а сега почетен председател, и който има огромното ми уважение, е вече много повече от "гарант за етническия мир" в страната. Тя е българска партия и всички срещи, на които съм присъствала по време на кампанията, започваха с българския химн "Мила Родино", а след това и с европейския", обяснява Йончева.

Йончева засипва Пеевски с похвали. "За двата месеца, в които работим заедно, виждам устремен човек, готов да поема отговорност и да взема дръзки решения без страх от последващи реакции. Рядко съм виждала това в политиката, където преобладават хора, пресмятащи внимателно всяка дума и оглеждащи се във всички посоки преди всяка стъпка. Предполагам, че и почетният председател на ДПС Ахмед Доган е видял същите способности на Делян Пеевски, когато го е предложил за председател на партията. Вярвам, че няма път напред без решителност и откритост. Затова и в момента това доверие е взаимно". Така Йончева дава да се разбере, че е на страната на Пеевски.

ДПС има още двама евродепутати. Единият е Илхан Кючук, а вторият е Танер Кабилов. Още в първите дни на раздора първият даде подкрепа за Доган, а другият е на страната на Пеевски, пише Сега.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Описала е характеристиката на една първосигнална, арогантна и брутална мутра! Такива индивиди вземат бързи решения. Интелигентните хора се колебаят, премислят и трудно изработват позиция.Иначе казано - Йончева е една мутропоклонничка!
76
0
 
12
 
! Отговори
Айдя преди 1 месец
днеска сватба,утре люлка.
75
2
 
26
 
! Отговори
Гнус преди 1 месец
Даа... ,устремена е към копанята с помия заедно с Прасчо. Пфууу! Гнус!
74
1
 
20
 
! Отговори
ПОЧЕТНИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ преди 1 месец
тази повече от дпс няма да бъде подкрепена!
73
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Права си како! Парите не миришат. Друсай джанката докато можеш.
72
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Я па ти.. Участва в разграбването на обществено имущество , Булгартабак , това е престъпление , нали ?
71
0
 
25
 
! Отговори
Чичолина преди 1 месец
Каква любов само.Дори публично достояние я прави.
70
0
 
25
 
! Отговори
Динята преди 1 месец
Тая нещо изпусна козите ......
69
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ЙОНЧЕВА, ОЛЕКВАШ, КАТО ЕВТИНА ... НАЛИ СЕ СЕЩАШ КАКВА?!!!!!...
68
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Предаде България , но прегърна Пеевски . Печелившо , нооооо до кога ?
67
13
 
3
 
! Отговори
Я па ти.. преди 1 месец
До Анонимен 61 Човека за когото цяла България знае че е престъпник , няма никакво доказателство срещу него. Отпадна и от Магнитски.
66
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Една обикновена кариеристка на гърба на всички!
65
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ама какво очаквате да каже жената? ДПС и даде хляб за следващите 4 години! Сега ще си живее безгрижно и ще се обажда само,ако ДПС иска да " прокара" своя " политика" в ЕП!!
64
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Едно време топ-мафиотът Чарли Лъки Лучиано казва нещо много вярно - Журналистите и артистите са нещо много по-долно от интимните труженички!
63
1
 
17
 
! Отговори
Велин преди 1 месец
ЗА ПАРИ СИ ГОТОВА ДА ПРОДАДЕШ И МАЙКА СИ И БАЩА СИ.ТОВА СА ДЕЦАТА НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ВИСША НОМЕНКЛАТУРА, ЗАВЪРШИЛИ АНГЛИЙСКАТА ГИМНАЗИЯ В СОФИЯ.
62
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
тая се е намагнитела
61
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бльок! Извинете
60
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нагледно пособие , че парите покваряват човек . Човек за който цяла България знае , че е престъпник , защото като такъв те определят собствените дела , а съдът вероятно , може би , би постановил , ако съществуваха чудеса , но такива няма в България , пък и чудесата са само едни необяснени неща към даден момент , после може и да не са толкова чудеса , тая го представя като " устремен " човек .
59
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Лигавите словоизлияния на тази долна интересчийка нагледно доказват колко вярна е поговорката,че "краставите *** и през девет планини се надушват"! Милиончева и намагнитеният свинчок са от един дол дренки,те затова и се гушнаха и се опитаха да изработят с курволяшки устрем доган! Изключително душевно нечистоплътни мизерници! И двамата нямат и един работен ден в живота си! Корумпирани до безкраен предел,съществуват от кражби,измами,лъжи и нагаждачество към силните на деня! Жалки ***!!!
58
5
 
19
 
! Отговори
Ха-ха преди 1 месец
80% от българите биха искали да видят целеустременото пра*се зак*лано!