Пеевски за Радев: Да вземе да кацне този човек и да дава мандата

Той заяви, че с ПП-ДБ няма да се разговаря
Обновена: 17 юли 2024 09:55 | 17 юли 2024 09:55, Нели Христова
332
Пеевски за Радев: Да вземе да кацне този човек и да дава мандата
Снимка: БГНЕС

Важните теми са за държавата ни, а някои хора летят. Вчера видяхте ли какво се случва - рекламни полети на спасители. Някои харчи парите, вместо да летят вертолети, се харчат да се снима в рекламни екипчета като мажоретка.Той защо не е на пожарите и не върши работа? А лети и казва - от въздуха не мога да кажа какво да правя. Ами да вземе да кацне този човек, да вземе да даде този мандат, после третия и ако има нещо да го правим - да го правим. Този коментар направи председателят на ДПС Делян Пеевски в кулоарите на парламента по адрес на президента Румен Радев.

В никакъв случай. С вносителите на папките и на пуделите няма да преговаряме изобщо, отсече Пеевски. Явно много бързо се забрави кои са тези хора, предложили са абсурдни неща, допълни той и напомни, че шефката на митниците още е в ареста. И не било сериозно те да предлагат антикорупционно законодателство.

Казах им ясно - с тези хора няма да разговаряме от ПП-ДБ, отсече Пеевски.

Той обясни, че темата за това кога ще бъде свикан централен съвет на ДПС не го интересува.

“Тази тема не ме интересува. Прочетете Устава, този съвет не решава нищо”, смята Пеевски, а относно напусналите ПГ на ДПС: “Тези хора, които напуснаха не работят за хората”, отбеляза Делян Пеевски.

На въпроса как ще редят листите при евентуални избори Пеевски заяви: “Нека дойдат изборите”

                 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


332
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
2
 
31
 
! Отговори
Алекс преди 1 месец
Депутат си позволява да поучава Президента.Доста нахално.Типично за Пеевски.Тази наглост скоро ще го изпрати на политическото сметище.
154
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Само където вече на НИКОЙ не му ПУКА какво казва Пеевски.
153
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пеевски или много го е шубе от посолството на презокеанските ни нови братя или много пари е взел
152
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тази година ще откриват ловния сезон, но за едър дивеч или санитарна сеч ще покаже времето. Важното е да има ран'ъ за журналята, че вече само глупости пишат.
151
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пеевски се явява с дпс, защото към другите партии няма шанс да бъде избран. Никой българин няма да гласува за него, а при турците е каквото им нареди Доган. При нови избори баш-дерибеят Пеевски остава извън парламента и единственият начин да продължи да ръфа кокала е ако се сформира някакво правителство, което няма да стане.
150
2
 
17
 
! Отговори
Защо Доган не излезе преди 1 месец
Защо Доган не излезе с изявление пред журналистите а пише писма като в средновековието ДПС може да е етническа партия но участва в Българския парламент и Доган трябва да обясни като почетен на Целия Български народ какво става в тази партия не да се крие по сарайте той носи отговорност за Пеевски както и за всички депутати от ДПС
149
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пеевски е най-големият дерибей и доктатор в държавата и мястото му е в затвора. За това говори доклада Магнитски. Нека Радев да се бави. Служебните правителства вършат работа, за разлика от партийните. Няма да гласувам и занапред, за да се даде възможност служебно правителство да управлява, защото то е полезно за България, а именно - не се дава военна помощ на Украйна и вълците се държат на разстояние от агнетата.
148
0
 
20
 
! Отговори
ъъ преди 1 месец
Този индивид,с благоевградската дипломка от ЮЗУ-то,с хиляди идващи срещу него сигнали в прокуратурата ,да вземе да се скрие.О,приличащи но едно създание и почти толкова умно,скрий се,и не се показвай.Времето ти изтече.Пътник си.
147
0
 
2
 
! Отговори
Киро Брейка преди 1 месец
до 156 Симо Тека, ще ти откъсна наркоманската кратуна! На един тупаник живот си.
146
2
 
25
 
! Отговори
Лудото Ленче преди 1 месец
Делян за какъв точно се мисли ,че си позволява такива изречения към президента ?!?? Алчен и *** ,зависим и корумпиран ....този жалък човецец си е въобразил ,че е някакъв фактор ?!! Ще дойде и неговото време и ще има справедливост за всички !!! Милярдите ,които е откраднал от България ще трябва да ги връща !!! Нямам достатъчно обидна дума за него ! Повярвал си е ,че е нещо.....
145
5
 
8
 
! Отговори
! преди 1 месец
Тези 17 независими депутати, които ca изгонен от пеевски , сега депутатстват в парламента се страхуват от нови избори,след едни нови избори никога няма да видят парламент отвътре !
144
1
 
21
 
! Отговори
THE BEST преди 1 месец
Интересно Пеевски кога ще полети и КЪДЕ ще кацне .........
143
0
 
12
 
! Отговори
физик преди 1 месец
Много е намагнитен гусинът. Мисли, че си е купил партия и премиерски пост. Ама дето се бутнал всичо е оклепал. Е, с подробност ,че е извадил ВИНАГИ кирия ама за себе си. Но е давал от краднатото на верни другарчета(е и комромати им е вземал). Та си мисли ,че ще надживее своята Коледа(според българските селски традиции).
142
0
 
23
 
! Отговори
Йа ха хааа преди 1 месец
Тоя никой не го бръсне за нищо вече. А Радев не дава мандата не заради ПП, а защото чака всеки момент КС да отмени на Пеевски конституционните реформи и да си назначи негово правителсто, а не да се съобразява с Кратунката.
141
17
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ПОТНИКА РАДЕВ И ПОТНИКА - СВОДНИК ОТ СЕЛО ПАВЕЛ САМО УВАЖАВАМ
140
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тоя се готви за избори с чужда партия!
139
26
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
абсолютно прав, независимо да се харесва на другите или не! Това е момента да се покаже дали са българи или не! Без политически интриги, чисто по темата!
138
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Хем грозен,хем нахален ,арогантен , невъзпитан с махленски маниер и изказ ,алчен ,завистлив ...абе нещо хубаво има ли изобщо в тоз ?
137
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
като отидем на нови избори, какво страшно ще стане,че всички политици ни заплашват?!хвръкват едни сто милиона и пак няма да се разберат!
136
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Има много голями разлики между двамата .Пеевски е назначен за олигарх и богаташ и политик , но всичко това може в миг да го няма . За разлика от назначения , Президента Радев е избран с огромно мнозинство и то магоритарно и то два пъти .Напомням на прокуратурата , че е редно да повдигне обвинение на Пеевски , най-малко , че се опитва да дава акъл на Президент на държава от ЕС и го нарича мажоретка .Това е недопустимо.