Костадинов: ПП-ДБ дават повторен шанс на Борисов и Пеевски

Очаква изборите да са в средата на октомври
18 юли 2024 21:22, Александър Попов
57
Костадинов: ПП-ДБ дават повторен шанс на Борисов и Пеевски

Костадин Костадинов заяви, че са водени разговори с ПП-ДБ, но в крайна сметка в тозии парламент не може да има нито правителство от ГЕРБ и ДПС, нито срещу ГЕРБ и ДПС.

"Явно изпитват някакъв срам, когато разговарят с нас, не виждахме такъв, когато разговаряха с Борисов и Пеевски. Платиха цената, че изпраха Борисов и Пеевски, сега ще платят цената, че дават повторен шанс на Борисов и Пеевски", коментира Костадинов пред Bulgaria ON AIR.

Той уточни, че точките в декларацията на ПП-ДБ се покриват с предложения, правени от "Възраждане" още преди появата на партията на Асен Василев и Кирил Петков.

"Те искат безусловна подкрепа за нещо, за което няма връщане назад. Референдумът, за който настояваме ние, не безусловен - на него може да спечели тяхната или нашата гледна точка - каквото реши българският народ", посочи лидерът на "Възраждане".

Бяха подарени над 1,5 млрд. лв. на украински туристи, които наричат бежанци

Костадинов коментира ситуацията с пожарите в страната и възможностите за реакция на държавата. Според него вместо да отделяме средства за помощ за Украйна, могат да бъдат дадени за справяне с кризата: "Нови 80 млн. лв. ще се подарят на Украйна, защото са заложени в бюджета предварително. Те ще бъдат подарени директно, както бяха подарени над 1,5 млрд. лв. на украински туристи, които наричат бежанци. Липсват хора, пари, средства. Тези пожари изписват огнен некролог на България", заяви той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още по темата: Костадин Костадинов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Копейкин министер на лудите :)))
14
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Такива копейки нямат място в българският парламент поредните нищоправещи на държавната трапеза
13
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами нали не искахте да ги подкрепяте? Сега пак ревете, ама ГЕРБ и Пеевски се връщат. Още имате бърз шанс да съставите правителство с 3-ти мандат за да няма после.. ама.. ама.. "оправдания"!
12
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Коцето не е патерица а е *** на Борисов и Пеевски
11
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Казва много истини и затова е неудобен. Воят срещу него не спира, интересно защо. А Възраждане никога не са били във властта, което не може да се каже за другите партии в парламента.
10
5
 
3
 
! Отговори
Public enemies преди 1 месец
ГЕРБ ПП и това което остана от ДПС, да се пробват нов панаир ама се съмнявам че ще изкара повече и от предния, сериозно по темата безмислените непрестанни избори трябва да бъдат прекратени и безмисленото харчене на държавни пари за тях, за това е необходима избирателна активност над 50%.
9
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
КОПЕЙКАТА Е ВОЛЕН А ВОЛЕН КЪДЕ Е ЛЪЖЕШЕ НАИВНИЦИТЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ
8
10
 
12
 
! Отговори
Брейй преди 1 месец
Преизбраха оная гинеколжка и гледам тука се напълни с "евро-атлантици", кой от кой по-най..! Айде вижте барем у Хърватска, какво стана след като приеха еврото! Рефердум трябва а не Шиши да ми казва!!
7
15
 
5
 
! Отговори
ПЕРАТ ПУТИН преди 1 месец
ОРБАН, ФИЦО И КОСТАДИНОВ....
6
6
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Аз разбирам, че конкуренцията в политиката подбужда към определени приказки, но Костадинов създава напрежение с тия приказки. ПП-ДБ, ако искат, десет шанса още да дадат на Борисов и Пеевски, това, което ще се случи е, че и те ще потънат с тях, в преносен смисъл. Борисов и Пеевски са компрометирани и това ще стане с всеки, който се върти около тях. Всички, управлявали с тях са в небитието. На Пеевски Доган няма да му даде втори шанс, което значи, че няма как ПП-ДБ да го направят.
5
10
 
17
 
! Отговори
НАТЯГА СЕ НА ПУТИН.. преди 1 месец
РУСОФИЛИТЕ НЕ ИСКАТ ЕВРОПА,.... ИСКАТ ИСЛЯМСКА ЕВРАЗИЯ....
4
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пишман войвода, пишман политик, пишман патриот, пишман русофил... Ваксиниран измамник с еврова сметка, па вие му вервайте на този.
3
8
 
12
 
! Отговори
Ха-ха преди 1 месец
Копейката се светнал :) ПП-ДБ няма да ги има, ако ги няма ББ и Пеевски
2
15
 
20
 
! Отговори
Когнитивното преди 1 месец
Състояние на тоя шебек е известно като Ефекта на Дъннинг Крюгер, или иначе казано, как глупавите са твърде глупави,за да осъзнаят, че са глупави.
1
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
този е психично болен, като ще бори корупцията да върне къщата във Варна, закупена с пари на данъкоплатците, на държавата и тогава ще повярвам, че иска да се бори с корупцията, иначе като Лойко, Кокорчо, Лорер, жиЛена и т.н.