Пеевски за Радев: Ще кажа истината за Мистър Кеш и неговите ковчежници

Премиерът, вътрешният и военният министър си вършат перфектно работата, президентът липсва, каза председателят на ДПС
19 юли 2024 13:00, Петър Бойчев
376
Пеевски за Радев: Ще кажа истината за Мистър Кеш и неговите ковчежници
Снимка БГНЕС

Председателят на ДПС Делян Пеевски похвали служебния премиер Димитър Главчев и министрите Калин Стоянов и Атанас Запрянов, както и парламента, за реакцията им при пламналите горски пожари в страната, но остро критикува президента Румен Радев.

"Смятам, че премиерът, вътрешният и военният министър си вършат работата перфектно в момента. На място са. Държавният глава липсва, такъв нямаме в момента", каза Пеевски в кулоарите на парламента.

"Този казус тепърва предстои. Нека да видим първо дали ще се яви на изборите. Чакам го с неговите ковчежници да излязат на терена на политиката, тепърва имам какво да кажа - много, за президента и кръга около него. Искам да проверите дали съм получил отговор от институциите по въпросите, които зададох за премиера, президента и неговия кръг", каза Пеевски за Радев.

"Да видим дали Радев ще се яви на изборите, чакам го с неговите ковчежници да излязат на политическия терен. Тепърва имам да кажа много за президента и за кръга около него", заяви още Делян Пеевски.

"Кръгът "Капитал" много обича да обяснява за зависимостите на съдебната власт от мен. Интересно ми е тая съдебна власт защо не ми отговаря за Радев, треперят ли от него, с какво ги страхува този Радев. Чакам отговори за неговия кръг, който е много интересен", каза председателят на ДПС.

"Тепърва Мистър Кеш ще има много отговори да дава. Мистър Кеш е Радев, разбира се, проверете кръга му как се е обогатил. Проверете Копринков, роднините му, близките му, как са се обогатили. Провете един олигарх, който скоро беше награден, за кого е купувал прекрасна къща за след мандата. Проверете какво се случва, защо живее в комфорт, всички са строени за неговите изяви, ръкопляскат, радват се на неговите екипчета. Лично аз ще имам грижата да изнасям истината за Радев и кръга му", отсече Пеевски.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


376
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
243
3
 
1
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 1 месец
Липса на елементарна човечност. Точка. Много точки. Много точки!
242
1
 
2
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 1 месец
Бацета тая гад с двата часа и половина у хирургията, ако лекуваше , а не убиваше сигурно щеше да е хирург на годината ....
241
2
 
1
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 1 месец
И като си говорим за какво хирург под татуировка с кри крилца в атом мое да направи за два часа и половина в хирургията и после изчезват имоти, къщи, земи ....нали се сещате . Странни пощенски кутии и писъмца....
240
2
 
1
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 1 месец
И все рак на "правото черво"....
239
1
 
1
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 1 месец
Гледайте си диагнозите на починали близки и роднини - кви са тия ракове и отравяния на кръвта бе? При проверени за 700 остатъци от пестициди и почти стерилна храна у магазина....
238
2
 
1
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 1 месец
Бацета не е ми смешно - отравяне на кръвта 75 процента мустаче... Кой знае колко народ са изпотрепали ....
237
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Лицето Боиче къде се скри? В България пожари , пък великия тю л е к го няма. Пожарникар ама не, мутра и мутри другари крадци! Има пожари, мафията се крие.
236
4
 
21
 
! Отговори
Обективен преди 1 месец
Чул съм ,че куче изпаднало в безизходица започва да хапе наред ,но не знаех,че същото важи и за пpaceтaтa.
235
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ортака въз *** ел ,така наречен тиква къде се покри. Държавата беше съсипана от този и другия въз *** ел тю флек -тиква?
234
2
 
11
 
! Отговори
до Мария преди 1 месец
Марийке,на 100% съм сигурен,че смо до няколко месеца си се отвращавала от шиши,както между другото и 99% от българите са били на твоето мнение. Сега същият този мРазен тип почна да казва много "истини" за теб и подобни на теб хорица.....Що така бе миме?!?
233
4
 
21
 
! Отговори
Ха ха преди 1 месец
Тоз плу жеК чакал Радев на изборите. В коя партия ще се подвизава магнитното момче? ДПС му бият шута, той за избори говори. Не може ли да асимилира, че ако не беше в ДПС нямаше да бъде депутат.
232
3
 
5
 
! Отговори
Аполлон Вангелов преди 1 месец
...........продълж.. ----- ДА СЕ СЪДИ -- ЗА ТЕЖЪК ПРОИЗВОЛ, И РАДИКАЛНО НАДХВЪРЛЯНЕ НА ПРАВОМОЩИЯТА СИ !!
231
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Няма кой да проверява тука. Но интересно е, че всички сте еднакви, но си изкарвате керливите ризи. Това е добре де.
230
13
 
9
 
! Отговори
Аполлон Вангелов преди 1 месец
РАДЕВ Е ОТКРИЛ (ОТВОРИЛ) НАД 200 ПОЗИЦИИ ЗА СИНЕКУРНАТА СИМУЛИРАЩА И НОЩОПРАВЕЩА ДЛЪЖНОСТ----СЪВЕТНИК при ПРЕЗИДЕНТА !!..ГЪЛЪБ ДОНЕВ, ОТ СЛУЖЕБНИК--ПРЕМИЕР..СТАНА ПРЪВ СЪВЕТНИК НА КРЕМЪЛСКИЯ ЧОРАП РАДЕВ !!!....НИКЪДЕ В Е.С. НЯМА ПОЗВОЛЕНИЕ - ПРЕИДЕН ТСАМ ДА ОТВЯРЯ РАБОТНИ МЕСТА-ЗА СВОЯ АНТУРАЖ И КРАЛСКИ ДВОР !!...КАК СТОИ В КОНСТИТУЦИЯТА--ТАМ НЕ СЕ ПОЗВОЛЯВА НА ПРЕЗИДЕНТ...САМ ДА СИ НАЗНАЧАВА ''СЪВЕТНИЦИ'' !!..И ТО 200 ЧОВЕКА !!...РАДЕВ Е ЗА СТРАШНО и ДЕТАЙЛНО СЪДЕНЕ И ТЕЖКА ПРИСЪДА--ЗА ПРОИЗВОЛ
229
20
 
10
 
! Отговори
Мария преди 1 месец
Зелениятчорап ,цял живот е на народната хранилка Готови апартаменти за семейството му, отделно за лкюбовницата Деси,сега подарък къща ?! Много чевръст бе? А иначе ,,голям борец" срещу корупцията
228
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Оффф Пеевски, ми да погледнем и теб тогава и Доган, а? За мен Радев звучи най-адеквятно от всички политици и честно казано не ми дреме с какво се е обградил и какъв му бил кръга. Яко Радев направи партия и излезе на избори то на всички ни е ясно, че такава партия ще спечели с огромна преднина пред останалите и ще прави правителство. Каквито и кръгове да ни рисуваш - файда йок, домуз. Ти мисли за твоята съдба в политиката, а Радев го остави намира. Народа ще си каже думата
227
1
 
20
 
! Отговори
Azz преди 1 месец
Сус бе домуз..!!!!Че ще дойде Коледа....
226
3
 
0
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 1 месец
Имам и изградена в последствие инстинктивна омраза към ходещи пенисииии....
225
1
 
0
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 1 месец
В семейната ми традиция е .....
224
2
 
12
 
! Отговори
До 218, 223 и ... преди 1 месец
Обществено известна истина е, че Пеевски е със санкция по Магнитски по донос на кръга Капитал и техните обвързаности със Сорос! Американският конгресмен, помогнал за тази това подливане на вода по български в момента е подсъдим за милиарди в САЩ!