Пеевски за Радев: Ще кажа истината за Мистър Кеш и неговите ковчежници

Премиерът, вътрешният и военният министър си вършат перфектно работата, президентът липсва, каза председателят на ДПС
19 юли 2024 13:00, Петър Бойчев
376
Пеевски за Радев: Ще кажа истината за Мистър Кеш и неговите ковчежници
Снимка БГНЕС

Председателят на ДПС Делян Пеевски похвали служебния премиер Димитър Главчев и министрите Калин Стоянов и Атанас Запрянов, както и парламента, за реакцията им при пламналите горски пожари в страната, но остро критикува президента Румен Радев.

"Смятам, че премиерът, вътрешният и военният министър си вършат работата перфектно в момента. На място са. Държавният глава липсва, такъв нямаме в момента", каза Пеевски в кулоарите на парламента.

"Този казус тепърва предстои. Нека да видим първо дали ще се яви на изборите. Чакам го с неговите ковчежници да излязат на терена на политиката, тепърва имам какво да кажа - много, за президента и кръга около него. Искам да проверите дали съм получил отговор от институциите по въпросите, които зададох за премиера, президента и неговия кръг", каза Пеевски за Радев.

"Да видим дали Радев ще се яви на изборите, чакам го с неговите ковчежници да излязат на политическия терен. Тепърва имам да кажа много за президента и за кръга около него", заяви още Делян Пеевски.

"Кръгът "Капитал" много обича да обяснява за зависимостите на съдебната власт от мен. Интересно ми е тая съдебна власт защо не ми отговаря за Радев, треперят ли от него, с какво ги страхува този Радев. Чакам отговори за неговия кръг, който е много интересен", каза председателят на ДПС.

"Тепърва Мистър Кеш ще има много отговори да дава. Мистър Кеш е Радев, разбира се, проверете кръга му как се е обогатил. Проверете Копринков, роднините му, близките му, как са се обогатили. Провете един олигарх, който скоро беше награден, за кого е купувал прекрасна къща за след мандата. Проверете какво се случва, защо живее в комфорт, всички са строени за неговите изяви, ръкопляскат, радват се на неговите екипчета. Лично аз ще имам грижата да изнасям истината за Радев и кръга му", отсече Пеевски.

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


376
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
223
1
 
4
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 1 месец
К'во па вие бе? Може да съм гадняр ама съм чист! Като казвам чист имам тежка нетърпимост към корупция, дрога , фашииисти, нацииисти и религиозни *** мародерииии!
222
0
 
1
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 1 месец
К'во па вие бе? Може да съм гадняр ама съм чист! Като казвам чист имам тежка нетърпимост към корупция, дрога , фашисти, нацисти и религиозни *** мародерииии!
221
6
 
9
 
! Отговори
аз преди 1 месец
Кажи си бе, пиле!, Упс, прасчо! Кажи си да ти олекне, нека компроматната война започне сега. Кой каквото знае да каже. То, българския народ има богата фантазия, много е лъган и дори предполага повече от колкото сте откраднали. Така че, кажи си да ти олекне, пък който оцелее. Аз имам запаси от пуканки.
220
18
 
15
 
! Отговори
Питащ преди 1 месец
Винаги съм се чудил как Зеленият чорап уреди всички от предишния служебен кабинет, като съветници при него в президентството. Защо трябва бедния български народ да им плащаме огромните заплати, за никаква свършена работа?
219
1
 
0
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 1 месец
Лентата на Мьобиус, да не се бърка със Жан Жиро Мьобиус е единствената геометрична фигура с неизмерима повърхнина. Е не съвсем.... Символът за безкрайността е нейна проекция....
218
2
 
1
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 1 месец
Някой да иска лентичка на Мьобиус? Не се знае при каква рутинна хирургия ще я получите!
217
1
 
1
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 1 месец
Гледам си банковите сметки и имотното състояние в момента - ще растат от тоя минимум!
216
5
 
11
 
! Отговори
Хаха ха преди 1 месец
Този е с санкции не радевЯсно е кой е мистър кеш
215
2
 
9
 
! Отговори
ясно като 2+2 преди 1 месец
ако критикува Радев за корупция трябва да подхване и доган за хидроекспертизата хза милион и половина .Затова вън от партията на доганя
214
2
 
0
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 1 месец
Аз да кажа колко научно грамотна по Хоукинг е съвременната инквизиция!
213
3
 
0
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 1 месец
Терминът мустаче е уред за мъчение поставян с хирургия! Тип лента на Мьобиус около две черва! Силиконова не Ами , полусинтетика....затяга затлачва, постоянен запек ....смятай осем години да се разкъса без да пререже червата!
212
3
 
10
 
! Отговори
баба мара преди 1 месец
соколът е виновен за всичко което става в дпс и защо вкара това недоразумение ветн партия
211
6
 
19
 
! Отговори
dodger преди 1 месец
магнитски е за теб крадецо, не за президента
210
3
 
18
 
! Отговори
Залез преди 1 месец
Май опита да отхапеш прекалено голямо парче от баклавата дори за твоята устяга. Скривай се обратно в дупката от, която изпълзя преди и си харчи честно откраднатите милиарди. Айде холам...
209
6
 
17
 
! Отговори
барселона преди 1 месец
Ей дебел крадец , *** бандит и престъпник маи малко те биха руснаците теб и цялата ти кохорта , но да знаеш че Черепа няма да ти прости тъй е доста по-умен от теб с птичият ти мозък.
208
2
 
1
 
! Отговори
Angelov, Valve Corp преди 1 месец
Град Враца търси demolition expert - Имаме да гърмим една незаконна постройка, до училище Никола Войводов. Здраво построено тип мавзолей на Георги Димитров! Ще стигнат 50 кила тротил - проблема е много жилищни в близост.... Много прозорци, много трябва да се дупчи....
207
4
 
11
 
! Отговори
Обективен преди 1 месец
Дебелогъзата Свинкя вече и ко4иHa няма. А прокуратурата ще бъде сезирана Шиши да дава обяснения къде е цялата документация от кабинета на Доган.
206
13
 
9
 
! Отговори
Електра преди 1 месец
Бати Делян взе да *** кефи, започна да разкрива далаверите на Крадеф, Джевзжета, Белградския мустак, Черепа и един батальон червено-турски деребеи, на които мястото им в ЦСЗ...
205
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сега като остане без нищо може да го вземат в някоя жълта медия да съчинява жълти новини. За абсолютно нищо друго не става. И представете си, позволихте точно този да ви ръководи години наред.
204
5
 
12
 
! Отговори
Алиме преди 1 месец
Дилян ще излезе прав, че докато деребеите на великия хидро-шарлатанин Султан Доган тънат като него в лукса на сараите, централата им мяза на ***. Джевджет паша затова не ще атомни централи, защото опасал с обръчи от фотоволтаици цяла България.