Нинова: Сега пък съм виновна, че третият мандат не е в БСП

Искахте власт, имате я, казва тя за новото ръководство
30 юли 2024 09:00, Инна Ангелова
63
Нинова: Сега пък съм виновна, че третият мандат не е в БСП
Снимка: БГНЕС

"Крайно време е моите доскорошни заместници, сега изживяващи се като "ново" ръководство, да престанат да оправдават собствената си интелектуална немощ и политическо безсилие с моето име. Сега, освен за всичко друго, съм виновна, че президентът не им дал третия мандат”, коментира кризата в БСП Корнелия Нинова.

В позицията си тя допълни, че от месец и половина не се включва в работата на Изпълнителното бюро и не е в ръководството на парламентарната група на БСП. Нинова не взима участие и в оперативното ръководство на партията.

“Искахте власт, имате я. Ако сте несъстоятелни да я упражнявате, се сърдете на себе си”, допълва Нинова.

"И накрая малко информация за лъжите, че блокирам партията, защото Зафиров не е вписан от съда като представляващ БСП. Не само, че не я блокирам, а я спасявам. В петък същият Зафиров, който навсякъде се представя за новия временен председател, ми проплака да отида на „Позитано“ и да подпиша, защото Сметната палата не го признава за ръководител, не зачита подписа му и върнала отчета на БСП.

Последиците за партията в такива случаи са тежки. Разбира се, че веднага реагирах и подписах отчета. Никога не бих навредила на социалистите и на партията и няма да позволя името ми да бъде използвано като универсално оправдание на нечия некадърност и лицемерие”, каза още Нинова. / БГНЕС
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
5
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
Корнелия занули най много социалисти.
28
1
 
7
 
! Отговори
баба мара преди 1 месец
ти изпълни задачата ликвидира 100 годишна партия това което е сега бсп няманищо общо с лявата идея това сега е една алчна групировка която няма мярканито един глас вече за това туморно образувание
27
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ти си свърши работата екстра, отивай си харчи милионите по островите
26
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кремълските кавали се чудят как да се изчистят и да използват нови опорки- те не искаха емигранти обаче си вкарват роби да работят за без пари и без права- Кремълски ***!
25
6
 
5
 
! Отговори
Korn it's on преди 1 месец
Корнела е мъжкия бойко.
24
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Имаш проблем с проумяването къде се насади и , че сама се насади . Не считаме , че наследилите те са читави , но те работеха с теб , бяха от екипа ти , а това говори какви са властващите мотиви , власт и пари , нищо общо с потребностите на обществото и хората.
23
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Много врагове с партиен билет. Трябва да се отсеят другарите от плявата. Напред другарко Нинова. Прочисти партийните редици с тази бойна брадва.
22
7
 
4
 
! Отговори
Ко ко речи преди 1 месец
Амчи те и кучатта ва знаят чи сти руски кавали
21
2
 
7
 
! Отговори
Предложение преди 1 месец
Да се направи конгрес на Бузлуджа и да се стегнат редиците!
20
5
 
8
 
! Отговори
Крушовската биволица преди 1 месец
Евва мамата на БСП, вече започвам да си мисля, че затова я инсталираха за председател
19
3
 
9
 
! Отговори
Момиче преди 1 месец
Преглътни ЕГОТО си. Нито си най-умната, нито си най-честната, нито най-правилната кадрова политика в партията си водила. С тебе Партията стигна дъното. Не го признаваш и търсиш вината в другите като биби. Отиди си с чест и не пречи на другите. Просто твоето време изтече. Не може да се върнеш назад. Гледай си американчето и си храчи парите, които натрупа през този период
18
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ех едно време какво БСП имаше, не като сега - цяло БКП.
17
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Миии ... ти се скара с Радев. Т.е. и с Радев. Не, че има значение, къде отива третия мандат.
16
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Виновни са БСП, още от времето на тройната коалиция. Толкова пъти бяха на власт а нищо не направиха.
15
2
 
6
 
! Отговори
Стамен преди 1 месец
До ийъгж:за този странджански бизон който сега е председател на партията,кой ще гласува?Борбата Ви на тези избори ще е дали ще прескочите бариерата.Затова Гуцанов скимти жално и моли да се състави правителство.Да се отложи във времето позора Ви.Направете анкета по учебните заведения кой от студентите ще гласува за БСП?Младите хора изобщо не се интересуват от социализъм!Социализма по света,няма нищо общо с нашите пребоядисани комунисти заграбили властта.
14
8
 
6
 
! Отговори
expert преди 1 месец
2 месеца след като сдаде властта и унищожи БСП, нагло и лицемерно приписва ситуацията и трупа на БСП на управляващите сега/ каквото има да се управлява де!/ .Корнела Е вредна за тази партия И Е ИНСТАЛИРАНА ДА Я РАЗБИЕ! Аз не съм от БСП, но грледъйки от страни ТОВА СЕ ВИЖДА!!!!!!!!!
13
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
С теб съм Нинче, довърши си работата докрай и затрий комунистите, ако може да се внедриш и при герберастите и тех да затриеш, цена нема да имаш :)))
12
3
 
14
 
! Отговори
Зозо преди 1 месец
БСП умре. При по-висока активност са вън от парламента.
11
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нинова, мандатът не е в БСП, защото е на дъното в парламента. А е на дъното в парламента заради теб. Да ти се обяснява ли още?
10
10
 
14
 
! Отговори
BONZO преди 1 месец
Корнелия в БСП е точно копие на БОЙКО в ГЕРБ - авторитарни, винаги прави, нетърпящи друго мнение противно на тяхното, хамелеони, жадни за власт и облаги, изтъкващи се.